Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale mate pravdu, každy tady má auto na něco jinyho já na spotřebu a aby mi to uvezlo to co potřebuju a hlavně dovezlo z bodu A do bodu B ( a tedka musím zaklepat na dřevo že auta obě dvě co mám tak v pořádku ) A někdo to má na zavoděni - ale nezlobte se na mě , ale na to zavoděni jsem už asi starej...

Odesláno

Zpozdilek: no pokud pujde vse jak ma tak bych se mel pohybovat nekde 310 - 340 koni , chlapi ve francii apod to maji nakopane aji vic ale to uz nechci!!

Motor ti jestli tak vyfotim ale neni nejak moc cistotny :)

Odesláno

Kucí, ještě malá prosbička, nevíte o někom, kdo by měl na prodej přístrojovku z T16?

Já vim, je to jak kdybych chtěl v džungli hledat bílou homosexuální gorilu, ale co kdyby...:D

Odesláno

zpozdilek: Tak trochu. Chtěl bych si tam přidat ten budík tlaku oleje. Už jsem zkoušel tu palubku napodobit tím, že jsem vzal budíky z 306 a chtěl otáčkoměr přehodit do přístrojovky 405, jenže 306 má ciferníky o 0,5cm větší, takže bych neviděl čárky na ciferníku:( Takže z tý Téčkový přístrojovky mi jde hlavně o budík otáčkoměry s vsazenym budíkem tlaku oleje:)

Odesláno

a aj externý chladic motorvého oleja. ten vodný som vyhodil a namontoval som tento mocal spolu s adapterom v ktorom je termostat, ktorý reguluje pustanie oleja do chladica pri teplote asi 80 stupnov.

[upravil dne 12/7/09 Whitetiger]

post-0-14109608252385_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...