Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Jo ty červený brzdy, to je krása, mít liťáky tak snad už taky maluju :super

kdybys chtel litaky tak jedny mam navýc tak ti je mužu nechat gumy sou natom ješte dobrý stačí jen prohodit a mužeš jezdit tak mi dej kdyžtak vedet:super

[upravil dne 11/7/09 dzana.m]

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

pěkny proč se ptaš přijedeš a poradíš mi co s autem dal??? tedka mi modrak stojí v garaži na heveru, stříkam brzdiče na červenou barvu , snad mi dzana.m nechal ještě ten naraznik, koupim ho od něj a pujde na breaka

co ty co vubec delas...

pořád je protebe připravenej v garaži stačí říc a maš ho:super

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

Super dzana.m ještě mi ho tam nech, jak dodělam modraka a předam ho tak pujdu delat breaka - snad na to nijak nespěchaš

Kluci nevíte kde bych sehnal lizatka???? pod naraznik

jo vpohode budeš ho mít u me a lízatka tam dou z laguny:super

Odesláno

Zpozdilek neco kolem 30 litru , co se tyce tech trmenu je to elox takze to nebude chytat bordel jak normalni barva a kotouce se budou normalne zajizdet

Mef:T16 ma 283mm a Mi16 ma myslim mensi 266 ;) jeste musim nechat udelat adaptery a hura na auto

Odesláno

Mefe : bude to nějak do tydne bude ti to stačit, až pojedu na firmu kvuli tomu vraku, a pak mrknu v garaži, už jsem nemohl projit kolem auta, tak jsem mu sel už vijet a delat venku....Až to najdu ti napišu...

Biff : ty voe 30 litru by mě asi přítelkyně zabila:o - no rozhodně za tebou nikde raději nepojedu :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...