zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 a už jak to vypada na aute ... Citovat
budvar Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Jo ty červený brzdy, to je krása, mít liťáky tak snad už taky maluju Citovat
dzana.m Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: budvar Jo ty červený brzdy, to je krása, mít liťáky tak snad už taky maluju kdybys chtel litaky tak jedny mam navýc tak ti je mužu nechat gumy sou natom ješte dobrý stačí jen prohodit a mužeš jezdit tak mi dej kdyžtak vedet:super [upravil dne 11/7/09 dzana.m] Citovat
dzana.m Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: zpozdilek pěkny proč se ptaš přijedeš a poradíš mi co s autem dal??? tedka mi modrak stojí v garaži na heveru, stříkam brzdiče na červenou barvu , snad mi dzana.m nechal ještě ten naraznik, koupim ho od něj a pujde na breaka co ty co vubec delas... pořád je protebe připravenej v garaži stačí říc a maš ho:super Citovat
zpozdilek Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Super dzana.m ještě mi ho tam nech, jak dodělam modraka a předam ho tak pujdu delat breaka - snad na to nijak nespěchaš Kluci nevíte kde bych sehnal lizatka???? pod naraznik Citovat
dzana.m Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: zpozdilek Super dzana.m ještě mi ho tam nech, jak dodělam modraka a předam ho tak pujdu delat breaka - snad na to nijak nespěchaš Kluci nevíte kde bych sehnal lizatka???? pod naraznik jo vpohode budeš ho mít u me a lízatka tam dou z laguny:super Citovat
BiFF Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Tak vam tady hodim taky zatim malou ochutnavku mych brzd Citovat
budvar Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Bych je chtěl vidět po nějaké době, jakej si zachovají vzhled používáním... Citovat
zpozdilek Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Jo to máš pravdu budo, já zustavam u svych a za biffem nepojedu,když by chtel zabrzdit .... Jinak Biffe co tě to stalo??? Citovat
Maverick Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 zpozdilek: Dej pak vědět, jestli jsi tu lištu našel. Měl bych zájem. BiFF: Hele T16 má stejný brzdy jako Mi16, nebo jiný? Citovat
BiFF Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Zpozdilek neco kolem 30 litru , co se tyce tech trmenu je to elox takze to nebude chytat bordel jak normalni barva a kotouce se budou normalne zajizdet Mef:T16 ma 283mm a Mi16 ma myslim mensi 266 jeste musim nechat udelat adaptery a hura na auto Citovat
zpozdilek Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Mefe : bude to nějak do tydne bude ti to stačit, až pojedu na firmu kvuli tomu vraku, a pak mrknu v garaži, už jsem nemohl projit kolem auta, tak jsem mu sel už vijet a delat venku....Až to najdu ti napišu... Biff : ty voe 30 litru by mě asi přítelkyně zabila:o - no rozhodně za tebou nikde raději nepojedu Citovat
Maverick Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 zpozdilek: V pohodě, to nespěchá. Nebyla tam doteď, tak se to hned tak nepos... Citovat
dzana.m Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 BiFF tak ty brzdy vypadaj suprove jenom slintám at ti sloužej co nelíp ale nic ve zlým ale třicet tácu je dost i na me ale jinak:super:super:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.