zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Vendo , co tomu budu kupovat bude max zimaky, jinak auto je v naprostem pořadku občas někde něco bouchne ale co, auto jezdí -- jinak jsem za něj dal jen za přepis a litr palenky Citovat
vendelinek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 no a ještě když si v tom tak vysavač a vnitřky:Dvypucuj:D:super Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 ne jdu uklizet garaž at mám vubec kam zajet Citovat
Maverick Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Hned vypadj líp, kdyžse umejou. Moc se mi na modrákovi líbí ta lišta mezi zadníma světlama. Nevíte někdo, jestli se to dá ještě někde sehnat? Citovat
Dundee Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Původně zaslal: Mef Nevíte někdo, jestli se to dá ještě někde sehnat? Na Modrákovi:D:D:D Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Původně zaslal: Mef Hned vypadj líp, kdyžse umejou. Moc se mi na modrákovi líbí ta lišta mezi zadníma světlama. Nevíte někdo, jestli se to dá ještě někde sehnat? Myslím že mám ještě jednu mrknu se na druhy auto, a do auta, a do dilny... Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Mef Nevíte někdo, jestli se to dá ještě někde sehnat? Na Modrákovi:D:D:D Teda dane !!!! no jinak nějak během měsíce budu rozebirat to td tak se ti pak s nd ozvu když něco budeš chtít - ale elektrika od motoru tam není... Citovat
309GT Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Zpozdilek: Opravdu pěkný vozový park,jak tě znám tak za nedlouho bude break ještě hezčí Jinak mám na tebe jednu akutní prosbu,jaký je teď momentálně u vás počasí? Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 pěkny proč se ptaš přijedeš a poradíš mi co s autem dal??? tedka mi modrak stojí v garaži na heveru, stříkam brzdiče na červenou barvu , snad mi dzana.m nechal ještě ten naraznik, koupim ho od něj a pujde na breaka co ty co vubec delas... Citovat
John Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Zpozdilek: pěkný jak řikam mičkový náraznik a listy a pěkný kola a hned 405 vypadá pěkně a víc není potřeba. Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 No já tedka delam brzdiče + kola stříkam do chromu, ale jen ze zadu ze předu je necham jaky jsou, a stejnak bych chtel přítelkyni udelat radost a koupit ji hezky aspon 16 (17) kola Aby ji auto pěkně vyniklo. jinak fotky dodam - pozdeji... [upravil dne 10/7/09 zpozdilek] Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Tak nove fotečky co se tyče kol, disku,brzd;) kurnik nějak mě to chytlo - ale zase to je jen na modraku;) Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Tyto kola se špatně mejou a leštěj;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.