Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zpozdilek: Dobrý!V barvě to bude paráda,chce to rozhodně barvu,tohle je jak plnič:D

Brian: To máš jen kit na tom nárazníku?Nebo laminát? Jestli to nemáš svařený,tak to na auto ani snad nedávej,praskne to,mám už hodně velký zkušenosti;) Ale zahlazenej bude parádní

Odesláno

zpozdilek: Je to dobrý:super Nemůžu si pomoct, ale SPZ těmhle kárám prostě nesluší:D

Jen možná takovej blbej nápad. Možná by tomu autu slušelo, kdybys ho barevně \"rozpůlil\". od lišty na dveřích dolu ho udělat bílý. Ale to je dost práce, navíc bys na to potřeboval komplet lišty z Míčka. Ale ty lišty z Mi16 bych na to dal tak i tak. Krásně se ti to spojí s těma širokejma černejma plastama na náraznících;)

Odesláno

HUGO BOSS teď jedno míčko rozebírá. Ale mám pocit, že bude chybět lišta na LP dveře, protože je dost brutálně bořený na bok. Ale kdyby tam náhodou byla, tak by se k tobě asi nedostala, porotože bych jí stopil já:D u mě ji nějakej umělec provrtal a přidělal ke dvežím samořezem:bojim

[upravil dne 9/7/09 Mef]

Odesláno

Mefe je to hezky si to takhle planovat ale já ani nemohu , dneska vám vyfotím co mě zbylo za auto ( přítelkyne si vzala tu modrou a mě zbyla vinovka ... až je umeju současne tak uvidíš ) Ale na opravy a udržbu mi ho rada da.hold nikdy nejde to co si člověk představuje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...