Brian Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 predni na kterym bude jeste hodne prace Citovat
Maverick Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Brian: Dej pak vědět, čím jsi ukotvil ty prahy. Mám na černym míčku jeden urvanej a nevim, čim ho přilepit, protože některý úchyty zevnitř prahů jsou ulámaný, takže mi to na pár místech odstává. Citovat
Brian Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 jasne ja to budu lepit nejakym lepidlem asi ale jeste to musim vymyslet urcite dam pak vedet Citovat
jodua Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Tak tady foto, z dnesniho odpoledne. Montaz bez problemu. Snad se vam to bude libit. V realu to vypada jeste lip Čeká mě ještě mooc práce [upravil dne 27/6/09 jodua] Citovat
zpozdilek Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 pekny ukaz ve tme at vidime nejakou zmenu?? jinak taky muzes napsat cenovky - taky jsem mel nejaky sen co pomalu zmenit na aute,jenže ........ neni cas a finančni prostředky , a porad je neco prednejsi pred autem.... Citovat
jodua Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 JK Design od tyhle firmy jsem kupoval svela. Jeden den jsem objednal a za 2 dny jsem me obdrzel. Jiz jsem kupoval svetla na Vectra B a stejny postup, vynikajici domluva. Lepsi cenu jsem na internetu nesehnal. Citovat
BiFF Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Mef: ja to mel na svoji 1.8 komplet kit MI16 prilepeny takovym cernym lepidlem , kluci ze servisu rikali ze to je lepidlo na okna a drzi to dodnes jinak na tecku mam taky jeden prah tim prilepeny a v klidu ty cvoky jsou totiz na picu , na maloktere Mi16 nebo T16 jsou ty prahy nezkroucene !!! Jodua: Ty 17 budou urco vypadat pekne ale bude to pak chtit snizit bude tam celkem velka mezera mezi kolem a blatnikem Citovat
zpozdilek Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Ahoj kluci kdo jedete na SRAZ ŠEBETOV mohli bychom udelat společne foto P 405 --- co vy na to???Já tam přijedu jen na spanilku a pak zase frčím domu ( moc prace ) Budvare a spol... Co vy na to?:myslim:aut:super Citovat
budvar Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 určitě ano... taky přijedu na prostřední den a na noc zůstat asi nebudu moct... ale rozhodně dojedu... tak co hoši kdo ještě může ? zpozdilek budvar (kopírujte dál seznam jmen a přidejte svý ) Citovat
Washut Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 no možná se taky ukážu ale nebudu nic slibovat pač mě u té mojí potvory nedrží volnoběh Citovat
budvar Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 no mě občas výlítne teplota lehce nad 90 (běžně se drží u 70-80 aji v zácpách), chvílu tam blbne pak padne na 70 a je klid většinou se to už celej den nestane, vody je dost kupodivu, občas su zvyklej dolívat, tak asi by to chtělo odvdušnit, nebo občas pan termostat se nechá přemlouvat ale jezdíme v pohodě tak myslím že dojedu - taky to už dělá celkem dlouho) - kdybych měl sýčkovat, tak nemůžu taky slíbit nic jistý není u 405tek nikdy nic, ale málo kdy zazlobí ve velkým stylu, že by nemohli jet Citovat
BiFF Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Ja dorazim v patek a v sobotu kolem 2 pofrcim dom , mame doma rodinnou akci tak nemuzu zustat dyle Citovat
zpozdilek Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 takže foceni bude budvar biff zpozdilek Kluci kde jste? tak se snad přidate ne? Citovat
BiFF Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 No mozna se tam objevi jeste Koldas sT16 a Vostik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.