Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máš docela pěkný párátko na střeše:D,ale jinak z venku pěkný,jj,a co to máš ve vnitřku za fleky? To ti tam vytekl fix?:D,no a ty sedačky by chtěly taky trochu povysávat,viď:D,ale jo,je to dobrý:potlesk

Odesláno

Ahoj Vendo,tak já vím není to nove auto, ale pokusím se to něčím dostat, ne tam mi vytekl ten barevnej vosk..:roll

Jinak ty sedačky jsou po vysvane ale co, asi budu muset koupit potahy;)

Odesláno

Tak jsem si dneska hrál, už nebudu jak pěst na oko... (auto je špinavý, umyl jsem si ručně jen čumák, když se to lakovalo)... původně jsem to ani nechtěl už dělat, ale ašel jsem v OBI barvu s mým odstínem, tak jsem přikoupil tmel (orezlá hrana kapoty) a smirek a trošku práce...

ještě jsem to pak doretušoval aby tam nebyly ty skvrnky... dokonalý to není, to sprejem ani nejde, ale líbí se mi to

[upravil dne 25.4.2009 Vydrýsek]

post-0-1410960645303_thumb.jpg

Odesláno

zpozdilek: Musíš dávat bacha na hustotu barvy a na dávkování. Když jsem lakoval 205, tak mě to pěkně vycvičilo. Nárazníky se mi celkem povedli, ale kastle je o něco horší. Znova bych už do toho nešel.

Odesláno

No já když sem stříkal nárazník tak sem si nechal namíchat barvu do spreju a šlo to docela dobře,a dopadlo to taky výborně. ;)

edit:ten bordel vzadu není můj :D, to je u kamaráda na chalupě...

[upravil dne 26/4/09 Washut]

post-0-14109606461344_thumb.jpg

Odesláno

no nebrousil sem to ničím, akorát nastříkal základem na plasty a pak barva a pak taková leštěnka hrubá a jemná.

jeden takovej větší sprej namíchanýho odstínu něco přes 200kč a na ten nárazník sem zpotřeboval jeden a trošku,ale to proto že ta spodní část nárazníku je hrubá a né tak hladká jako ten vršek.

ale nárazník za 5ooKč, barvy taky pár stovek a co to udělá parády :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...