Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiez pridavam,este letne fotky pred tuning zrazom :-))

foto1

este ten predok ma sere :-(

foto2

ale uz mam pripraveny mickovy naraznik, a mickovy motor :-) rozhodol som sa ponechat a trosku zgeneralkovat,ten motor jednoducho patri do toho auta :-))

[upravil dne 19/1/11 14:46 crazybiker]

Odesláno

nooo,ono vpredu mam continentalky priemum contact,ale vzadu mam uz matador aquaplainnging ci jak sa to pise.Pred tym som mal na peugeote aj vzdau premium contact,no v dazdi mi vyletel zadok :-S tak dozadu som preto radsej nieco take viac vzorkovane som dal,inac vpredu spokojnost :-))

a dik.ono vyjde uzu lepsie pocasie tak sa to dorobi :-)) chcem este trochu precaludnit aj vnutrajsok,len nemam garaz,tak preto ted caka aj 405 na lepsie pocasie,inac nejazdena v zime :-D sol jej skodi :-D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

no pustil jsem se do vymeny toho co je na aute spatneho tzn :spojka-praskle oblozeni na lamele,vyfukove svody-totalne popraskane,vymena rozvodovky z puvodni MI16 za origo T16,oprava prevodovky-praskla radici vidlicka+vymena synchronu 1-2(mimochodem prevodovku uz nekdo predemnou kuchal a podle toho jak to poskladal tu musel byt velky trouba) a jeste nejake ty drobnosti k tomu takze asi tak jinak uz to skoro mam:papa

Odesláno
no pustil jsem se do vymeny toho co je na aute spatneho tzn :spojka-praskle oblozeni na lamele,vyfukove svody-totalne popraskane,vymena rozvodovky z puvodni MI16 za origo T16,oprava prevodovky-praskla radici vidlicka+vymena synchronu 1-2(mimochodem prevodovku uz nekdo predemnou kuchal a podle toho jak to poskladal tu musel byt velky trouba) a jeste nejake ty drobnosti k tomu takze asi tak jinak uz to skoro mam:papa

Mě hlavně zajímá jestli to auto jezdí, respektive tlačí tak jak má :papa

Jinak koukám, že jsem to dal do správných rukou......já už na to fakt neměl sílu.

STI není taková rarita, ale zase je na to na netu hafo dílů víceméně za hubičku a jede to poměrně slušně :roll

Odesláno

no s takhle popraskanyma svodama jak byly tady to fakt do plna nepojede ale ted jsou svody opravene takze ocekavam zazraky a co se tyka udajne nedostupnosti nahradnich dilu tak s tim jsem se zatim nesetkal staci mit sikovne zname treba zrovna dnes jsem dotahnul dom fungl novou spojkovou lamelu v origo peugeot krabici za lidovych tisic kc !! co vic si prat

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...