Peca24 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 To Bohous: tak ja myslim ze problem je porad stejny jeste z dob kdy jsi auto mel ty sak vis ze me se to uz od zacatku zdalo ze to nejede tak jak ma a ted jak jsem auto uschopnil po te rozstrelene rozvodovce tak jsem poridil budik na plnici tlak turba a hned to bylo jasne na vsechny rychlosti to tlaci jen asi 0,45 baru misto 1.1 nekdy teda az 1.3 moc jsem teda zatim neskoumal duvody pac na aute resim jeste jine veci ale neco uz jsem zkousel tak turbem samotnym to tezko bude spis neco v jeho ovladani ty 2 elektromagnety co tam jsou uz jsem zkousel ty fungujou pak dal co me napada tak je ten slavny speed senzor pak ten prevodnik co prevadi udaje ze speed senzoru a udava tlak pro dany prev.stupen (pac to vypada ze to tlaci jen to co to ma tlacit na jednicku)a nebo pak ridici jednotka uz delsi dobu se na to chystame s jirkou wolfem a diagnostikou jestli to neco nevyhodi tam kazdopadne ja to tak nenecham:myslim:D:myslim jinak:bacha Citovat
John Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Snad se nás na seči sleze alespoň pár s těma našema 405 a budeme moc udělat třeba zas skupinový foto jako kdysi Teda pokud mě téčkaři vezmou mezi sebe s obyč míčkem Citovat
Bohouš Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Peca24 - tak to ti držím palce. Já to měl tenkrát v opravě u nejrespektovanějšího autoelektrikáře z Prahy, protože nikdo před ním nebyl schopný to auto rozjet. On měl vyndaný speedsenzor a projížděl veškerou cestu až k budíkům......prostě jakmile se téčko rozhodne stávkovat, tak je to na mašli......selenoidy jsem kupoval nové, za repas turba jsem dal majlant, speedsensor mě stál několik bezesných nocí na netu atd. prostě mazec nad mazec. Diagnostika mě nevyhazovala žádnou chybu...... Citovat
Capy Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 taky mam jednu aktuální fotku snad ještě pojede né ona musí a brzo Citovat
Dundee Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Capy: ty kola k tomu sednou jak pr*el na hrnec:super A zdá se mi to nebo je celý auto zase nahoře (sériová výška podvozku)? Citovat
Capy Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 díky a myslim že budou slušet ještě víc až se auto dobarví. Je zase nahoře tamto se mi nák funkčně nelíbilo. Ale už zase půjde dolů Citovat
Brian Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 vypada pekne stema kolama a divam se ze si dal pryc postaranni listy? Citovat
Capy Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 dal ale půjdou zpátky jen se nalakovali do barvy a už jsem na zkoušku i polepoval viz ta na kapotě Citovat
Brian Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 to budes mit v bile barve ty listy? jak to tam vubec drzi to je jen nacvaknuty nebo jeste nejak nalepeny? Citovat
Slipkont Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 taky se pochlubím http://imb.lide.cz/big/4be2faa89795e3a534d60100.jpg?year=2010&month=05&day=0617 Citovat
Capy Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: Brian to budes mit v bile barve ty listy? jak to tam vubec drzi to je jen nacvaknuty nebo jeste nejak nalepeny? celé nebudou v bílé ještě se to musí vyřezat. Včera jsme už polepili i kapotu do bílé tak už jen blatníky dveře a prahy a pak řezat a řezat. Na MI je to jen nacvaknutý a na blatníkách jsou z druhé strany takové plíšky co to drží Citovat
BiFF Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Tak vam tady taky neco hodim , GAZ podvozek na moji T16 , pres vikend ho jeste poradne dosteluju (vysku) a nahodim foto , zatim toto [upravil dne 7/5/10 BiFF] Citovat
Brian Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 tyjo paradni muzu se zeptat kde si ho objednaval jestli to neni tajny? taky shanim stelovak ale nic sem nenasel to asi neni tady od nas co? Citovat
Whitetiger Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: Brian tyjo paradni muzu se zeptat kde si ho objednaval jestli to neni tajny? taky shanim stelovak ale nic sem nenasel to asi neni tady od nas co? from england. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.