Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To Bohous: tak ja myslim ze problem je porad stejny jeste z dob kdy jsi auto mel ty sak vis ze me se to uz od zacatku zdalo ze to nejede tak jak ma a ted jak jsem auto uschopnil po te rozstrelene rozvodovce tak jsem poridil budik na plnici tlak turba a hned to bylo jasne na vsechny rychlosti to tlaci jen asi 0,45 baru misto 1.1 nekdy teda az 1.3 moc jsem teda zatim neskoumal duvody pac na aute resim jeste jine veci ale neco uz jsem zkousel tak turbem samotnym to tezko bude spis neco v jeho ovladani ty 2 elektromagnety co tam jsou uz jsem zkousel ty fungujou pak dal co me napada tak je ten slavny speed senzor pak ten prevodnik co prevadi udaje ze speed senzoru a udava tlak pro dany prev.stupen (pac to vypada ze to tlaci jen to co to ma tlacit na jednicku)a nebo pak ridici jednotka uz delsi dobu se na to chystame s jirkou wolfem a diagnostikou jestli to neco nevyhodi tam kazdopadne ja to tak nenecham:myslim:D:myslim jinak:bacha

Odesláno

Snad se nás na seči sleze alespoň pár s těma našema 405 a budeme moc udělat třeba zas skupinový foto jako kdysi :D Teda pokud mě téčkaři vezmou mezi sebe s obyč míčkem :D

Odesláno

Peca24 - tak to ti držím palce. Já to měl tenkrát v opravě u nejrespektovanějšího autoelektrikáře z Prahy, protože nikdo před ním nebyl schopný to auto rozjet. On měl vyndaný speedsenzor a projížděl veškerou cestu až k budíkům......prostě jakmile se téčko rozhodne stávkovat, tak je to na mašli......selenoidy jsem kupoval nové, za repas turba jsem dal majlant, speedsensor mě stál několik bezesných nocí na netu atd. prostě mazec nad mazec.

Diagnostika mě nevyhazovala žádnou chybu......

Odesláno

díky a myslim že budou slušet ještě víc až se auto dobarví. Je zase nahoře tamto se mi nák funkčně nelíbilo. Ale už zase půjde dolů :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Brian

to budes mit v bile barve ty listy? jak to tam vubec drzi to je jen nacvaknuty nebo jeste nejak nalepeny?

celé nebudou v bílé ještě se to musí vyřezat. Včera jsme už polepili i kapotu do bílé tak už jen blatníky dveře a prahy a pak řezat a řezat. Na MI je to jen nacvaknutý a na blatníkách jsou z druhé strany takové plíšky co to drží

Odesláno

Tak vam tady taky neco hodim , GAZ podvozek na moji T16 , pres vikend ho jeste poradne dosteluju (vysku) a nahodim foto , zatim toto ;)

[upravil dne 7/5/10 BiFF]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...