Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom za par korun si koupiš sprej:aut Taky varianta. :D :D:D ale je to jedno jestli budeš mít ET 11 nebo 13 když nemáš 17\" zapsaný v tp;) Na tom sa pracuje.... pokud ti někdo zapíše 17\" tak nebude problém tam napsat i jiny ET;) O to vobec nejde...myslim teraz to ET...ale o to ci sa to vojde na auto ne řekl bych že to ET 11 a 13 určitě No teda... Tak uz len zohnat take kola ze Kup kola a pak se to doladí podložkama. ale podložky asi nechceš. Presne ako vravis....kludnejsie by som spaval keby kola boli bez podloziek... Jedny tu v ponuke na predaj boli...ale prilis sa mi teda napacia Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Vím že nechceš podložky, ale ani pro tyhle kola by si to neudělal?? tu A je ti jasný, že koupíš sice 17\", ale v černý budou vypadat menší? Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Vím že nechceš podložky, ale ani pro tyhle kola by si to neudělal?? tu A je ti jasný, že koupíš sice 17\", ale v černý budou vypadat menší? a jeje...kua Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Podložek se vubec neboj mam je uz na druhem aute a za 5 let zadnej problem a ted mam podlozky na zmenu roztece a taky v poho. Jinak pokud mas znameho na stk tak tam dej klidne 19 me chytli nekolikrat a nikdy nedelali problem na coupe ty kola sednou vypada to jako origo... A 17 jsem poprve taky koupil a byl jsem pak zklamanej jak je to na tom aute maly. Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget Podložek se vubec neboj mam je uz na druhem aute a za 5 let zadnej problem a ted mam podlozky na zmenu roztece a taky v poho. Jinak pokud mas znameho na stk tak tam dej klidne 19 me chytli nekolikrat a nikdy nedelali problem na coupe ty kola sednou vypada to jako origo... A 17 jsem poprve taky koupil a byl jsem pak zklamanej jak je to na tom aute maly. No ja mam skor negativne skusenosti s takymi vecami a radsej by som vsetko oficialne. Aj tie podlozky by som radsej ee Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 No tak v tom pripade s et na coupe a jestli tam mas jeste bremba bude hodne velkej problem sehnat kola a kdyz uz sezenes jde o to ze ty kola budou stejne zalezli pod blatniky. Uz v serii jsou hodne schovany a to tam je et tusim 12 Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 jestli chces posli mi svuj mail a poslu ti fotku jak to vypada na 19 a sam uvidis ze to vubec neni veliky Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget jestli chces posli mi svuj mail a poslu ti fotku jak to vypada na 19 a sam uvidis ze to vubec neni veliky Nejde o velkost...ide o povolenie a zapisanie do TP. Mail mam v profile, kludne posli... Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget No tak v tom pripade s et na coupe a jestli tam mas jeste bremba bude hodne velkej problem sehnat kola a kdyz uz sezenes jde o to ze ty kola budou stejne zalezli pod blatniky. Uz v serii jsou hodne schovany a to tam je et tusim 12 Ano mam tam Bremba, je to 3,0 Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Mas to na mailu. A opravdu kola mas zapsany ve velkem TP a ten sebou nevozis a neukazujes a stk jen prohodis za zimaky a je to. Opravdu se toho neboj me se za 5let nestalo aby me nekdo buzeroval za kola. Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget Mas to na mailu. A opravdu kola mas zapsany ve velkem TP a ten sebou nevozis a neukazujes a stk jen prohodis za zimaky a je to. Opravdu se toho neboj me se za 5let nestalo aby me nekdo buzeroval za kola. Prepac ale musim ta opravit... AK by si si precital cele vlakno, vedel by si ze na SK mame len jeden TP v ktorom vsetko je a ten vozime so sebou Takze az take jednoduche to zasa nebude... Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Jj promin ja si neuvedomil ze jezdis na Slovensku Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget Tak to je bohuzel blby No veed to...inak by som to tu tak zdlhavo neriesil...by som to tam capol a hotovo...ale takto to je trooska problem... Inak na aute vyzeraju tie kola super Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Dik moc. Tak to ti teda moc neporadim i kdyz vim ze kdyz jsem poprve schanel kola na coupe tak v nemecku v peugeotu normalne nabizeli BBS a byli to 18 a dali se k tomu objednat i pruziny 30mm takze urcite niaky zpusob jak to zapsat v peugeotu musi byt jinak by to neprodavali v origo Peugeot prodejne. Nekde mam ten katalog pokusim se ti ho poslat a ukaz to v peugeotu jak se budou tvarit. Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget Dik moc. Tak to ti teda moc neporadim i kdyz vim ze kdyz jsem poprve schanel kola na coupe tak v nemecku v peugeotu normalne nabizeli BBS a byli to 18 a dali se k tomu objednat i pruziny 30mm takze urcite niaky zpusob jak to zapsat v peugeotu musi byt jinak by to neprodavali v origo Peugeot prodejne. Nekde mam ten katalog pokusim se ti ho poslat a ukaz to v peugeotu jak se budou tvarit. Diky moc... Do pazotu som volal...povedali ze jedine 16tky na Slovensku. Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Tak to teda nechapu i kdyz v Peugeotu jsou \"odbornici\" pokusim se to zitra najit a poslat ti to na mail Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget Tak to teda nechapu i kdyz v Peugeotu jsou \"odbornici\" pokusim se to zitra najit a poslat ti to na mail OK,dakujem Citovat
jozefsv Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 pani, neporovnavajte nemecko so slovenskom.vsade platia ine zakony. v de si mozes dat aj 22 palcove disky pokial to ma papier.to nic nema spolocne s peugeotom.u nas su ine zakony [upravil dne 21.11.08 jozefsv] Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 To staci typovy list od vyrobce kol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.