Crack Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Nemáte někdo v autě příplatkovou hudbu od JBL + radio Clarion?Jde mi o verzi 6+1,nemám totiž v kufru ten reprák na boku se zesilovačem a zajímalo by mě zda se to dá dokoupit a za kolik,pak bych potřeboval ještě koupit reproduktor do dveří,omylem jsme ho zničil:( jinak ten zesilovač je 2 nebo 4 kanálový? Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Crack Nemáte někdo v autě příplatkovou hudbu od JBL + radio Clarion?Jde mi o verzi 6+1,nemám totiž v kufru ten reprák na boku se zesilovačem a zajímalo by mě zda se to dá dokoupit a za kolik,pak bych potřeboval ještě koupit reproduktor do dveří,omylem jsme ho zničil:( jinak ten zesilovač je 2 nebo 4 kanálový? no každopadně to je za raketu Citovat
Crack Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 No jo ale já bych potřeboval vědě nákou tu výši;) Citovat
Crack Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Takže pokud koupím náký 2 středobasy za 1500kč budu na tom líp?K tomu obyč zesilovač?Je tam 2 nebo 4 kanálovej?Ten origo zesák s bednou stojí 11700kč,origo příplatkovej reprák stojí 945kč [upravil dne 22/11/08 Crack] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.