RendaP Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Zdravím,taky mi ruší výbojky rádio,jde to vzduchem skoušel jsem výbojky napájet z napájecího zdroje ,a závada přetrvala.Rádio jsem měl origo Clarion,ted mám JVC a stejný. Trochu pomohlo zapojit rádio na druhou anténu co je vzadu u 5.dveří(combi) Citovat
Romanky Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Napad pouzit obycejny na baterky kapesni radio a projít se okolo auta ,, na jednoduche odzkouseni , popripade oddeleny zdroj a neco co zvukove odhali případne ruseni. Podle priznaku, ktere jsou popsane vys si myslim a ne sam , ze nejde o ruseni vzduchem, ale problem napajeci site v aute po instalaci HID xenonu. Kdyby to bylo vzduchem, spis bych typoval ze by bylo slyšet asi piskani nez chrceni. Jestli se objevuje chrceni taky pri poslechu CD prehravace, tak urcite jde o problem v cele napajecim napeti. .Tyto rusivy jev v elektroinstalaci mohou zpusobit zniceni jinych elektronickych casti vozu, třeba nedej boze pocitace, ale take nemusi - muze uplne jinak jezdit auto to je domenka...proc by to nemohlo soucastne rusit R.J. V prvni pokus muzes napojit xenony na jinou baterku a uvidi se ??? Nebo radio ale radeji ty xenony ,,protože dat jiny zdroj na radio by to mohlo delat take ze je stale na rusive napeti jeste napajena antena ,,, pak odrusit napajeci napeti do autoradia odrusovacim kondenzatorem (ne elektrolyt) privodniho vodice asi 20- 25 zavitu.napájení autorádia na feritovou tycinku.Napred zjisti ruseni jestly zduchem nebo v napajeni ??? [upravil dne 18.11.2008 Romanky] Citovat
misa+ Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: RendaP Zdravím,taky mi ruší výbojky rádio,jde to vzduchem skoušel jsem výbojky napájet z napájecího zdroje ,a závada přetrvala.Rádio jsem měl origo Clarion,ted mám JVC a stejný. Trochu pomohlo zapojit rádio na druhou anténu co je vzadu u 5.dveří(combi) ale jaký filtr vybrat a jak se zapojí [upravil dne 31/12/08 misa+] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.