Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

někdo ten stát živit musí...:bacha

Původně zaslal: Kekros

Původně zaslal: Fx

Ten poplatek je vtipný hlavně tím, že podle mně dostupných informací vůbec nepůjde na likvidaci daného auta. Ta je zpoplatněna stejně jako předtím, tohle by měla být spíš jakási daň z provozování neekologického vozidla. Což je směšné vzhledem k tomu, že nezohledňuje množství najetých kilometrů resp. reálně vypuštěných spalin, navíc zatíží jen prvního člověka, který si na sebe takové staré auto po novém roce přepíše, zato vzhledem k ceně takového auta dost významně.

To si mohl říci rovnou, že to jde do něčí kapsy. Stejný jako to odepisování bodů :blicismajlik

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nemám u sebe velkej TP ale v Serviceboxu je napsáno u kolonky Emisní předpis: \"ODST EMISÍ EU 2000 (MOTOR)\" , takže předpokládám, že milášek je EURO 3 :)

Je to rv 99 ale německej dovoz s tím nesmyslem \"vzduchové čerpadlo\", které má právě ty emise snižovat (haha-mělo by, nefunguje, zadřeno nebo odpáleno :bojim). Ale podle toho tedy dovozy ze SRN by mohly být klidně i EURO 3 a být starší, těžko říct odkdy to tam práskali.

Odesláno
:blicismajlik:bojim Zase další blbost jak z lidí vytahat peníze!Můj názor na to je jednoduchej,odvádět takový částky jen z aut co nemají katalyzátor,například š120,starý favority a podobně.Je to tu čím dál tím větší Kocourkov!Jsem zvědavej co ty mentálně retardovaní politiky napadne příště:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...