Crack Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Už jsem to našel- Vozidlo plní normu EURO3. To je teda zápis:myslim Citovat
P.avel Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 někdo ten stát živit musí... Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: Fx Ten poplatek je vtipný hlavně tím, že podle mně dostupných informací vůbec nepůjde na likvidaci daného auta. Ta je zpoplatněna stejně jako předtím, tohle by měla být spíš jakási daň z provozování neekologického vozidla. Což je směšné vzhledem k tomu, že nezohledňuje množství najetých kilometrů resp. reálně vypuštěných spalin, navíc zatíží jen prvního člověka, který si na sebe takové staré auto po novém roce přepíše, zato vzhledem k ceně takového auta dost významně. To si mohl říci rovnou, že to jde do něčí kapsy. Stejný jako to odepisování bodů Citovat
corsair.cz Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Nemám u sebe velkej TP ale v Serviceboxu je napsáno u kolonky Emisní předpis: \"ODST EMISÍ EU 2000 (MOTOR)\" , takže předpokládám, že milášek je EURO 3 Je to rv 99 ale německej dovoz s tím nesmyslem \"vzduchové čerpadlo\", které má právě ty emise snižovat (haha-mělo by, nefunguje, zadřeno nebo odpáleno ). Ale podle toho tedy dovozy ze SRN by mohly být klidně i EURO 3 a být starší, těžko říct odkdy to tam práskali. Citovat
309GT Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Zase další blbost jak z lidí vytahat peníze!Můj názor na to je jednoduchej,odvádět takový částky jen z aut co nemají katalyzátor,například š120,starý favority a podobně.Je to tu čím dál tím větší Kocourkov!Jsem zvědavej co ty mentálně retardovaní politiky napadne příště Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.