Black Joe Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 RaT21 s tím přerušovačem - měl jsem podobný problém, občas mi cvakal , kámoš to řešil výměnou páčky , což se mi zdálo moc drahé. Tak jsem to vyřešil tím , že jsem páčku s auta vyndal a rozebral, poté vyčistil vevnitř to přepínání, byla tam vydřená hranka a nějaké nečistoty jako mikro špony, které to občas spojily. Pozor pokud to budeš rozebírat tak na pružinky a jiné drobné dílky ,ať se ti nepoztrácí a nevyletí . Citovat
jiri106xs Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: s1600 me to tlacitko funguje(okno se rozehreje),ale na palubce mi nesviti kontrolka....a tlacitko samotny sviti jen slabe.... Kontrolka na palubce? Mě tam taky žádná nesvítí a řekl bych, že tam na vyhřívání okna snad ani žádná není Citovat
RaT21 Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Black Joe RaT21 s tím přerušovačem - měl jsem podobný problém, občas mi cvakal , kámoš to řešil výměnou páčky , což se mi zdálo moc drahé. Tak jsem to vyřešil tím , že jsem páčku s auta vyndal a rozebral, poté vyčistil vevnitř to přepínání, byla tam vydřená hranka a nějaké nečistoty jako mikro špony, které to občas spojily. Pozor pokud to budeš rozebírat tak na pružinky a jiné drobné dílky ,ať se ti nepoztrácí a nevyletí . Diky za radu, skusim to. Som si myslel, ze to bude v kontaktoch. Ide packa vymontovat bez to ho, aby som musel davat dole volant? Dufam, ze ano. Citovat
Black Joe Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Volant sundavat nemusíš, ale dávej si pozor až budeš rozebírat páčku , já měl tenkrát náhradní a tak jsem to pérko co mi vylítlo:D nahradil. Citovat
sucram® Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 tak dneska jsem taky rozebral středový panel, protože jsem panel topení neměl vůbec osvětlený. K žárovce jsem se dostal po návodu uvedeném výše. Jen jsem se chtěl zeptat na to \"táhání\" za plast, který je uchycený pod rádiem. Máte na to nějaký fígl? Nechce se mi moc vyndávat rádio. RaT21: ty dvě přidané diody jsi usadil pomocí tavne pistole? Citovat
Ondra_S16 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 bud ho vydelas jak psal kujon nebo ho opatrne silou vyrves jak jsem to delal ja;) Citovat
RaT21 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 To sucram®: Ne, lepil som ich sekundakom a este posichroval lepiacou paskou. Ale keby som ju mal, spravil by som to s nou. Citovat
sucram® Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 RaT21: ok díky moc dneska jsem na benzínce koupil jen obyč skleněnou T5tku ... abych se podíval, jak to svítí. A musím říct, že to není vůbec zlé. Svítí to docela rovnoměrně. S těma LED to přeci jen zkusím. Zřejmě další víkend. Taky nafotím a přidám Citovat
sucram® Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Konečně jsem to rozebral. Zjistil jsem, že mi nesvítí osvětlení zapalovače, a že nefunguje podsvícení tlačítka na obrázku. Teď jdu zpět do auta vezmu foťák a nafotím postup jak jsem to rozebíral, pokud by to někdo někdy potřeboval Citovat
RaT21 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 JJ, len to nafot, budem to urcite rozoberat, aspon to budem mat jednoduchsie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.