Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

RaT21 s tím přerušovačem - měl jsem podobný problém, občas mi cvakal , kámoš to řešil výměnou páčky , což se mi zdálo moc drahé. Tak jsem to vyřešil tím , že jsem páčku s auta vyndal a rozebral, poté vyčistil vevnitř to přepínání, byla tam vydřená hranka a nějaké nečistoty jako mikro špony, které to občas spojily. Pozor pokud to budeš rozebírat tak na pružinky a jiné drobné dílky ,ať se ti nepoztrácí a nevyletí .:papa

Odesláno
Původně zaslal: s1600

me to tlacitko funguje(okno se rozehreje),ale na palubce mi nesviti kontrolka....a tlacitko samotny sviti jen slabe....

Kontrolka na palubce?:myslim

Mě tam taky žádná nesvítí a řekl bych, že tam na vyhřívání okna snad ani žádná není:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

RaT21 s tím přerušovačem - měl jsem podobný problém, občas mi cvakal , kámoš to řešil výměnou páčky , což se mi zdálo moc drahé. Tak jsem to vyřešil tím , že jsem páčku s auta vyndal a rozebral, poté vyčistil vevnitř to přepínání, byla tam vydřená hranka a nějaké nečistoty jako mikro špony, které to občas spojily. Pozor pokud to budeš rozebírat tak na pružinky a jiné drobné dílky ,ať se ti nepoztrácí a nevyletí .:papa

Diky za radu, skusim to. Som si myslel, ze to bude v kontaktoch. Ide packa vymontovat bez to ho, aby som musel davat dole volant? Dufam, ze ano.

Odesláno

tak dneska jsem taky rozebral středový panel, protože jsem panel topení neměl vůbec osvětlený. K žárovce jsem se dostal po návodu uvedeném výše. Jen jsem se chtěl zeptat na to \"táhání\" za plast, který je uchycený pod rádiem. Máte na to nějaký fígl? Nechce se mi moc vyndávat rádio.

RaT21: ty dvě přidané diody jsi usadil pomocí tavne pistole?

Odesláno

RaT21: ok díky moc ;)

dneska jsem na benzínce koupil jen obyč skleněnou T5tku ... abych se podíval, jak to svítí. A musím říct, že to není vůbec zlé. Svítí to docela rovnoměrně. S těma LED to přeci jen zkusím. Zřejmě další víkend. Taky nafotím a přidám

Odesláno

Konečně jsem to rozebral. Zjistil jsem, že mi nesvítí osvětlení zapalovače, a že nefunguje podsvícení tlačítka na obrázku. Teď jdu zpět do auta vezmu foťák a nafotím postup jak jsem to rozebíral, pokud by to někdo někdy potřeboval ;)

post-0-14109603422024_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...