Ondra_S16 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: RaT21 Původně zaslal: Ondra_S16 ledky se daji koupit rozptylky nebo soustredne..jakou mas sklenenou cast? Praveze je tam rozptylka. Rozmyslal som vnutro toho plastu, do ktoreho sa dava ziarovka, olepit zrkadlovou foliou. Mohlo by to pomoct. tak to zkus a hod sem fotku:-) zajimal by me vysledek, diky:papa Citovat
RaT21 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Ked bude cas, cez vikend na to skocim. Citovat
RaT21 Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Tak mi to nedalo. Pred: Po: Podsvietenie: Je to lepsie, nez predtym. Ale v skutocnosti je to horsie, nez na fotke. Zaver: Nestoji to za tu upravu, lepsie by bolo dat modru ziarovku, ktora svieti na bielo. Ked sa ovsem tieto krpate v modrom predavaju. Teraz ked tam dam obyc ziarovku, pojdem na fotonovy pohon. Citovat
Ondra_S16 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 a co tak dat dve bile ledky? Udelat prichyceni na tom bilem plastu.. Citovat
qx123 Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Dobrý den, tak se stale nedaří dostat k zapalovači na výměnu žárovičky.Teoreticky jsem myslel, že sundam jen plast pro ovládání regulace topení pod kterým jsou dva šrouby,které jsem vyndal. Čekal jsem, že celý plast pujde vyndat,ale něco braní vyndání u dvou průduchů vzduchu. Nebo se k zapalovačí dostanu spodem po vyndaní popelníku? Děkuji za každou radu,jsem amater:-) Citovat
RaT21 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Ondra_S16 a co tak dat dve bile ledky? Udelat prichyceni na tom bilem plastu.. To bude dalsia faza ... Citovat
Ondra_S16 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: qx123 Dobrý den, tak se stale nedaří dostat k zapalovači na výměnu žárovičky.Teoreticky jsem myslel, že sundam jen plast pro ovládání regulace topení pod kterým jsou dva šrouby,které jsem vyndal. Čekal jsem, že celý plast pujde vyndat,ale něco braní vyndání u dvou průduchů vzduchu. Nebo se k zapalovačí dostanu spodem po vyndaní popelníku? Děkuji za každou radu,jsem amater:-) u tech pruduchu jsou pruzne zarazky udelane z dratu, nesmis se bat a normalne to vyskubni:super Citovat
Ondra_S16 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: RaT21 Původně zaslal: Ondra_S16 a co tak dat dve bile ledky? Udelat prichyceni na tom bilem plastu.. To bude dalsia faza ... tak pak chci videt fotky a kdyz to bdue ok, tak se do toho taky pustim:) Citovat
kujon106 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Moc dobře to nechápu, ale jestli myslíte ty drátový zarážky co drží nahoře celej střední panel, tak za ty moc škubat nedoporučuju Málem sem to urval než sem přišel na to že do nich stačí z druhý strany cvrnknout (dírou po vyndání rádia) a jdou ven jako po másle :-) Citovat
Ondra_S16 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 no nez jsem se dostal k tomu, ze vydelam radio, tak jsem to po masle vytahnul navtrdo:D Vsechno je ale v pohode:) i kdyz mozna to bude lehci pres to radio no:D Citovat
RaT21 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Tak som pridal este dve diody: Nie je to idealne, ale uz som s vysledkom spokojny. Citovat
dar.bujan Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 koukam ze dalsi kutil Tim....ja bych to zkusil vykutit v modre barve.......sice nevim jak to dopadne. ale za tech par supu za led diody ten pokus bude stat.... Citovat
Ondra_S16 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 ted uz to vypadaa celkem dobre:) na modre bych se vykaslal, myslim ze to zkresli barvy topeni, bude to takove vselijake, ale zkusit to muzes;) Citovat
Black Joe Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Také se přidávám ve chvále, je to velmi pěkné a pokud nebudu mít někdy co dělat ,možná se do toho také dám. Citovat
s1600 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 moc pekny,mate recht...mam otazecku,jak vyndat spinac,respektive cely mechanismus,kterym se ovlada vytapeni zadniho okna?...kudy?... vyndal jsem panel topeni a tudy cesta nevede...poradite?...potrebuju to tlscitko vymenit,nefunguje...diky Citovat
RaT21 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Za chvalu vsetkym dakujem. To tlacitko potrebujem vymontovat aj ja, ked ho stlacim, tak sa vrati spat a neostane zatlacene. Predpokladam, ze ti robi to iste. Citovat
Ondra_S16 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 no ono se zpet vrati i me, ale zustane rozsvicene a funguje;) zkouseli jste to nechat chvilu zaple vubec? Citovat
RaT21 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Idem vyvencit psa, tak zistim, ci to ostane rozsvietene, nepamatam sa. Takze nefunguje, ostatne tlacitka sa vratia do polovicnej polohy a zhasnu. Toto po stlaceni zhasne, po pusteni sa zase rozsvieti, ale pri stlaceni ani nezoslabne vnutorne osvetlenie, takze vypinac je kaput. OT: Ked som zavadil o packu smeroviek, rozcvakal sa prerusovac. Takze sa tesim na jazdu s nahodnym cvakanim. A to som si myslel, ze ked vymenim Fiata (ten to robil tiez) za Peugeota, tak budem mat pokoj. Hm a trtky prtky. Neviete niekto, co s tym? [upravil dne 24.11.2008 RaT21] Citovat
s1600 Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 me to tlacitko funguje(okno se rozehreje),ale na palubce mi nesviti kontrolka....a tlacitko samotny sviti jen slabe.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.