Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: RaT21

Původně zaslal: Ondra_S16

ledky se daji koupit rozptylky nebo soustredne..jakou mas sklenenou cast?

Praveze je tam rozptylka. Rozmyslal som vnutro toho plastu, do ktoreho sa dava ziarovka, olepit zrkadlovou foliou. Mohlo by to pomoct.

tak to zkus a hod sem fotku:-) zajimal by me vysledek, diky:papa

Odesláno

Tak mi to nedalo.

Pred:

01ra2.jpg

Po:

02qz3.jpg

Podsvietenie:

03ao5.jpg

Je to lepsie, nez predtym. Ale v skutocnosti je to horsie, nez na fotke.

Zaver: Nestoji to za tu upravu, lepsie by bolo dat modru ziarovku, ktora svieti na bielo. Ked sa ovsem tieto krpate v modrom predavaju.

Teraz ked tam dam obyc ziarovku, pojdem na fotonovy pohon. :D

Odesláno

Dobrý den, tak se stale nedaří dostat k zapalovači na výměnu žárovičky.Teoreticky jsem myslel, že sundam jen plast pro ovládání regulace topení pod kterým jsou dva šrouby,které jsem vyndal. Čekal jsem, že celý plast pujde vyndat,ale něco braní vyndání u dvou průduchů vzduchu. Nebo se k zapalovačí dostanu spodem po vyndaní popelníku? Děkuji za každou radu,jsem amater:-)

Odesláno
Původně zaslal: qx123

Dobrý den, tak se stale nedaří dostat k zapalovači na výměnu žárovičky.Teoreticky jsem myslel, že sundam jen plast pro ovládání regulace topení pod kterým jsou dva šrouby,které jsem vyndal. Čekal jsem, že celý plast pujde vyndat,ale něco braní vyndání u dvou průduchů vzduchu. Nebo se k zapalovačí dostanu spodem po vyndaní popelníku? Děkuji za každou radu,jsem amater:-)

u tech pruduchu jsou pruzne zarazky udelane z dratu, nesmis se bat a normalne to vyskubni:super

Odesláno
Původně zaslal: RaT21

Původně zaslal: Ondra_S16

a co tak dat dve bile ledky? Udelat prichyceni na tom bilem plastu..

To bude dalsia faza ...

tak pak chci videt fotky a kdyz to bdue ok, tak se do toho taky pustim:)

Odesláno

Moc dobře to nechápu, ale jestli myslíte ty drátový zarážky co drží nahoře celej střední panel, tak za ty moc škubat nedoporučuju :D Málem sem to urval než sem přišel na to že do nich stačí z druhý strany cvrnknout (dírou po vyndání rádia) a jdou ven jako po másle :-)

Odesláno

moc pekny,mate recht...mam otazecku,jak vyndat spinac,respektive cely mechanismus,kterym se ovlada vytapeni zadniho okna?...kudy?... vyndal jsem panel topeni a tudy cesta nevede...poradite?...potrebuju to tlscitko vymenit,nefunguje...diky

Odesláno

Idem vyvencit psa, tak zistim, ci to ostane rozsvietene, nepamatam sa. :roll

Takze nefunguje, ostatne tlacitka sa vratia do polovicnej polohy a zhasnu. Toto po stlaceni zhasne, po pusteni sa zase rozsvieti, ale pri stlaceni ani nezoslabne vnutorne osvetlenie, takze vypinac je kaput.

OT: Ked som zavadil o packu smeroviek, rozcvakal sa prerusovac. :grr Takze sa tesim na jazdu s nahodnym cvakanim. A to som si myslel, ze ked vymenim Fiata (ten to robil tiez) za Peugeota, tak budem mat pokoj. Hm a trtky prtky. Neviete niekto, co s tym? :myslim:xvul

[upravil dne 24.11.2008 RaT21]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...