Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

mám problém s tachometrem. Mám Peugeot 106 1,1 sport a přestal mi úplně fungovat tachometr, teda pouze stav ujetých kilometrů, aktuální rychlost funguje v pohodě...

Nevíte někdo co s tím?

Díky za odpovědi.

Odesláno

Tak jsem slyšel, že prý bude zadřená nějaká osa v tom tachometru (tam,kde se točí čísla;)), takže to prý stačí jen nějak rozebrat a nějak opravit...Ale kdo ví, jak to je...Za zkoušku ale nic nedáme...:-)

Odesláno
:D:D Já se do toho dám, až budu rozebírat celý interiér a budu ho nechávat poflockovat...:cool: teď se mi do toho nechce a hlavně není čas...:grr Pak dej kdyžtak vědět, jak jsi dopadl...!:super
Odesláno

No já už jsem to rozebrané měl, ptz jsem měnil podsvícení na modré led, ale nic špatného jsem tam zběžně neviděl...Ale přímo ten tachometr se všemi kolečky jsem rozebraný neměl, takže je možné, že je fakt něco špatné...Ze začátku to cvakalo a nefungovalo, a pak to přestalo cvakt úplně...:myslim

Guest servisman
Odesláno

stačí vylomený jeden zoubek a nejde to,nebo je tam větší vůle ,rozebrat a mrknout na to,popř dáti jsem foto.Něco podobné bylo u 120 kdy odešel tachometr a kolečko bylo špatné

Odesláno
Původně zaslal: Bindy

No já už jsem to rozebrané měl, ptz jsem měnil podsvícení na modré led, ale nic špatného jsem tam zběžně neviděl...Ale přímo ten tachometr se všemi kolečky jsem rozebraný neměl, takže je možné, že je fakt něco špatné...Ze začátku to cvakalo a nefungovalo, a pak to přestalo cvakt úplně...:myslim

co pak to máš za kolečka na svém sportíku?němáš fotku?

Odesláno

Jo jsou to bohužel jen 14\", protože větší nemám v techničáku zapsané a jezdím do Německa, takže nechci pokoušet německé policajty...:( ale na jaro možná budou větší, společně s pružinama...;)

Odesláno

Kolesa i autí sou moc pěkný a větší bych tam nedával za problémy to nestojí a pokud by jsi je chtěl zapsat do techničáku tak se připrav na dlouhou trať, možná bez konce. Při návštěvě Peugeotu kdy jsem si tam byl pro díly, tam přišli lidi požádat o toto a vysmály se jim. :(

Odesláno

Jo jsou to bohužel jen 14\", protože větší nemám v techničáku zapsané a jezdím do Německa, takže nechci pokoušet německé policajty...:( ale na jaro možná budou větší, společně s pružinama...;)

Tieto kolesa si chcem tiez kupit, ale 13-ky:D, podle TP. Dufam, ze to nie je \"20 kg cinske blato\", nerad by som znizil vykon tych dvoch koni pod kapotou. Nenasiel som ziadne stranky vyrobcu, tak neviem.:myslim

[upravil dne 15.11.2008 RaT21]

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

Kolesa i autí sou moc pěkný a větší bych tam nedával za problémy to nestojí a pokud by jsi je chtěl zapsat do techničáku tak se připrav na dlouhou trať, možná bez konce. Při návštěvě Peugeotu kdy jsem si tam byl pro díly, tam přišli lidi požádat o toto a vysmály se jim. :(

No to jsem právě chtěl vyzkoušet, že zajdu do Peugeotu a zkusím si tam zapsat větší kola...No uvidíme, kdyžtak pak napíšu, jak to dopadlo...:-)

Odesláno
Původně zaslal: RaT21

Tieto kolesa si chcem tiez kupit, ale 13-ky:D, podle TP. Dufam, ze to nie je \"20 kg cinske blato\", nerad by som znizil vykon tych dvoch koni pod kapotou. Nenasiel som ziadne stranky vyrobcu, tak neviem.:myslim

[upravil dne 15.11.2008 RaT21]

Myslím si, že neuděláš chybu, když si je koupíš. Jsem spokojený a nejsou to žádně těžké mrchy...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...