Bindy Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Zdravím všechny, mám problém s tachometrem. Mám Peugeot 106 1,1 sport a přestal mi úplně fungovat tachometr, teda pouze stav ujetých kilometrů, aktuální rychlost funguje v pohodě... Nevíte někdo co s tím? Díky za odpovědi. Citovat
jiri106xs Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Taky budu vděčnej za rady, mám stejný problém;) Citovat
Bindy Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 Tak jsem slyšel, že prý bude zadřená nějaká osa v tom tachometru (tam,kde se točí čísla;)), takže to prý stačí jen nějak rozebrat a nějak opravit...Ale kdo ví, jak to je...Za zkoušku ale nic nedáme...:-) Citovat
jiri106xs Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Jdu do toho:D Rozeberu do posledního kolečka:bacha:D Citovat
Bindy Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 :D Já se do toho dám, až budu rozebírat celý interiér a budu ho nechávat poflockovat... teď se mi do toho nechce a hlavně není čas... Pak dej kdyžtak vědět, jak jsi dopadl...! Citovat
MatrixChose Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Jééé, jak by Vám prodávající aut záviděli, že se to netočí a mají najeto je... Citovat
Bindy Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 Jo, to si taky říkám, že v něčem to není špatné Ale zase si nemám jak spočítat spotřebu... Citovat
Guest servisman Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 podle mne bude nějaký to kolečko špatné takže neukazují km Citovat
Bindy Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 No já už jsem to rozebrané měl, ptz jsem měnil podsvícení na modré led, ale nic špatného jsem tam zběžně neviděl...Ale přímo ten tachometr se všemi kolečky jsem rozebraný neměl, takže je možné, že je fakt něco špatné...Ze začátku to cvakalo a nefungovalo, a pak to přestalo cvakt úplně... Citovat
Guest servisman Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 stačí vylomený jeden zoubek a nejde to,nebo je tam větší vůle ,rozebrat a mrknout na to,popř dáti jsem foto.Něco podobné bylo u 120 kdy odešel tachometr a kolečko bylo špatné Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Bindy No já už jsem to rozebrané měl, ptz jsem měnil podsvícení na modré led, ale nic špatného jsem tam zběžně neviděl...Ale přímo ten tachometr se všemi kolečky jsem rozebraný neměl, takže je možné, že je fakt něco špatné...Ze začátku to cvakalo a nefungovalo, a pak to přestalo cvakt úplně... co pak to máš za kolečka na svém sportíku?němáš fotku? Citovat
Guest servisman Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 začíná tachometrem a konče kolama Citovat
Bindy Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 Jo jo jsou to RSW. Nějaké fotečky: Snad se mi je tu podařilo vložit... [upravil dne 16/11/08 Bindy] Citovat
jiri106xs Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Pěkný, ale nějaký malý ne? To jsou 14\"? Citovat
Bindy Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 Jo jsou to bohužel jen 14\", protože větší nemám v techničáku zapsané a jezdím do Německa, takže nechci pokoušet německé policajty... ale na jaro možná budou větší, společně s pružinama... Citovat
Black Joe Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Kolesa i autí sou moc pěkný a větší bych tam nedával za problémy to nestojí a pokud by jsi je chtěl zapsat do techničáku tak se připrav na dlouhou trať, možná bez konce. Při návštěvě Peugeotu kdy jsem si tam byl pro díly, tam přišli lidi požádat o toto a vysmály se jim. Citovat
RaT21 Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Bindy Jo jsou to bohužel jen 14\", protože větší nemám v techničáku zapsané a jezdím do Německa, takže nechci pokoušet německé policajty... ale na jaro možná budou větší, společně s pružinama... Tieto kolesa si chcem tiez kupit, ale 13-ky:D, podle TP. Dufam, ze to nie je \"20 kg cinske blato\", nerad by som znizil vykon tych dvoch koni pod kapotou. Nenasiel som ziadne stranky vyrobcu, tak neviem. [upravil dne 15.11.2008 RaT21] Citovat
Bindy Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Black Joe Kolesa i autí sou moc pěkný a větší bych tam nedával za problémy to nestojí a pokud by jsi je chtěl zapsat do techničáku tak se připrav na dlouhou trať, možná bez konce. Při návštěvě Peugeotu kdy jsem si tam byl pro díly, tam přišli lidi požádat o toto a vysmály se jim. No to jsem právě chtěl vyzkoušet, že zajdu do Peugeotu a zkusím si tam zapsat větší kola...No uvidíme, kdyžtak pak napíšu, jak to dopadlo...:-) Citovat
Bindy Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: RaT21 Původně zaslal: Bindy Jo jsou to bohužel jen 14\", protože větší nemám v techničáku zapsané a jezdím do Německa, takže nechci pokoušet německé policajty... ale na jaro možná budou větší, společně s pružinama... Tieto kolesa si chcem tiez kupit, ale 13-ky:D, podle TP. Dufam, ze to nie je \"20 kg cinske blato\", nerad by som znizil vykon tych dvoch koni pod kapotou. Nenasiel som ziadne stranky vyrobcu, tak neviem. [upravil dne 15.11.2008 RaT21] Myslím si, že neuděláš chybu, když si je koupíš. Jsem spokojený a nejsou to žádně těžké mrchy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.