kmotrik Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Potřeboval bych poradit s potahama na sedačky z GTi-6. Jsou to ty sportovní sedačky, a potřeboval bych potahy. Nejlépe nějaké červené, potřeboval bych to i na zadní sedačky, prostě komplet. Jen mi vrtá hlavou to boční vedení. Jak na tom budou vypadat potahy. Nemáte nějakej tip? Nebo fotky Citovat
oni Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 a proc chces davat na sedaky z gti potahy? Citovat
kmotrik Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 u řidiče je prorvaná taky mi to rve srdce když mám komplet celej tapec ve stejný látce ... Citovat
oni Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 a nebyl by treba se zeptat calounika? nejakou opravu?? Citovat
kmotrik Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 no kdyby byla rozřízlá tak je to relativně v pohodě, ale předešlej majtel na to celkem kašlal a tak tam chybí kus molitanu a je vyrvanej kus o poloměru 5cm ... takže bych musel sehnat látku se stejným vzorem a nechat ten kus přešít už jsem o tom přemýšlel Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Ja by som to dal presit. Dobry calunik sezene i molitan, a dokonce sem videl i nove molitanove vyplne, ze se daji sehnat, do sedacek... Potahy sa daju dat spravit i na mieru, ale to je celkom drahe, a aj tak ucinok neni stopercentny ... Kamaradkin tata si dal spravit potahy na miru, do oplel vectry, a aj tak to bocne vedeni neni stopercentny, dal za to 4500 Sk a je s teho celkem nestastnej ... Racej by som ty prachi dal za precalouneni sedacky, ale mas pokoj zas na xxx rokov, jednak aj dokial ju budes mat.. Citovat
kmotrik Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 No nejspíš to tak dopadne, až budou našetřený přašule nechám si jí opravit u čalouníka. Ty potahy jsou vážně blbost ;o) nehledě na to že sem žádný nenašel. U těch lepších píšou, že nejsou vhodné pro sportovní sedačky. Takže to padá. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 No ja mam obycejne XNko, sedacky potahy nemeli, ma to uz 10 roku, a nikde se nic nepara, vse je uplne OK Takze si myslim ze po precalouneni sedacky budes mit svaty pokoj ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.