Ondra_S16 Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Začíná období odpočinku a pro většinu z nás šmelky ohledně věcí, co by dopřál svému vozítku. Rozhodnul jsem se pro toto téma, protože věřím, že nebudu sám, komu přijde vhod;) Chtěl jsem se zeptat, jaké máte sedačky a pásy, jestli byly problémy s montáží a zážitky z jízdy (+ a -) Popřípadě dodat foto, díky:papa Citovat
makouš Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 no tak ja zacnu ja mam sedacky sparco sprint montaz celkem dobry dal jsem to na ty stary pojezdy akorat jsem musel znicit spodek tech original no a jizda v nich super zatacky parada zadny litani no jel jsem v nich na slovensko 700km a v pohode no a pasy mam 3body spoarco taky spokojenost :papa:papa:papa Citovat
kujon106 Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Ty makouši asi dozadu moc nelezeš, co? Citovat
makouš Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 vubec jen tam vozim pneu na zavody jinak bych mohl klidne zavarit zadni dvere :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Spiral Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 pekne pekne... z venku takova vonavka a vevnitr je to pekne vybrany.. super... muzu mit otazku ? mas jeste druhe auto ? cili pezota jen na zavody? nebo tim jezdis normalne? Citovat
Error07 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Spiral pekne pekne... z venku takova vonavka a vevnitr je to pekne vybrany.. super... muzu mit otazku ? mas jeste druhe auto ? cili pezota jen na zavody? nebo tim jezdis normalne? On je blázen jezdi stim kazdej den do prace :D:D:D Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: makouš čau prosímtě jak si tam přidělal ty sedačky mohl bys mi nafotit ten uchyty na tý sedačce? a jestly to máš na origo pojezdech? Citovat
Lentilka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 malá inspirace pro vas:) http://espa.rajce.idnes.cz/Future/#interier.jpg Citovat
Spiral Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 pekne pekne... koukal jsem i na ostatni a ta s popisem dokonala.... ta je fakt moc pekna Citovat
Lentilka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 no nějakým takovým směrem bych se chtěl ubírat:) Citovat
makouš Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 spiral no driv jsem s tim jezdil do prace ted uz ma druhe auto a tohle mam na blbnuti a na vylety a tak sice je to hlucnejsi ale co luky no jestli chces tak ti to nafotim nebo v patek pojedu do plzne pro nejaky dily tak se muzem srazit a muzes si to okouknout Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: makouš spiral no driv jsem s tim jezdil do prace ted uz ma druhe auto a tohle mam na blbnuti a na vylety a tak sice je to hlucnejsi ale co luky no jestli chces tak ti to nafotim nebo v patek pojedu do plzne pro nejaky dily tak se muzem srazit a muzes si to okouknout no v pátek mám volno potřebuju právě zjistit jak to tam máš rozhoduju se mezi sparco sprint co máš ty nebo lico start a to má uchycení ze spod... tak nevím co bude jednoduší uchytit...? [upravil dne 21/11/08 luky106rolandgaros] Citovat
makouš Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 no nevim tak mi posli tel.cislo do sz a ja ti brnknu az pojedu do plzne a muzem se sejit a okouknes to jak to mam a uvidis co bude lepsi Citovat
Ondra_S16 Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 A mate vydelane puvodni navyjaky pasu? Staci jen oddelat plasty nebo jaky je k tomu pristup? Predek i zadek.. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 no origo je všecko vyndaný navýječ i patronu se zacvakávačem a misto toho jsou tam chycený ty 3 body ale zadní tam mám funkční jen sem to přidal na tu kladku nahoru na sloupek a odplastovet to šlo v poho je to pár šroubku na torx:D Citovat
Ondra_S16 Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 a myslis, ze by sel 3bod napojit na zadní navýječ? Aby to bylo pohyblivy...i kdyz jestli by neztratil 3bod svuj vyznam:D.. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 no spíš asi ne no vyznam by to mělo a je to dobrej nápad slo by lést i do zádu ale myslím že sem vyděl že delaj 3body aby na tom 3 pásu byla zacvakácačka Citovat
Ondra_S16 Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 jojo delaji se, ale spis jsem to chtel proto, at nejses uplne pribity v te sedacce. A mas uchyceny pasy hakama nebo prisroubovany? Ktery myslis ze je lepsi? Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 tak ve měste když jezdím tak je mám volnější abych se moch otočit při couvání dosahnout do kaslíku ale za město je přitahnu co to de:D je to pecka když vostře zatočís a nelítaš v sedačce:super a když jsou i sedačky tak se nehneš vubec ....a to je boží no mám na pevno ale ty stěma hákama budou asi lepší na vyproštování forek:D ty z hákama máj většina zavodních specialu nevím alle je to asi rychlejší vyměnit za nový [upravil dne 21/11/08 luky106rolandgaros] Citovat
Ondra_S16 Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 a jsou i nejaky ruzny druhy zapinani? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.