Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Začíná období odpočinku a pro většinu z nás šmelky ohledně věcí, co by dopřál svému vozítku. Rozhodnul jsem se pro toto téma, protože věřím, že nebudu sám, komu přijde vhod;) Chtěl jsem se zeptat, jaké máte sedačky a pásy, jestli byly problémy s montáží a zážitky z jízdy (+ a -) Popřípadě dodat foto, díky:papa

Odesláno

no tak ja zacnu ja mam sedacky sparco sprint montaz celkem dobry dal jsem to na ty stary pojezdy akorat jsem musel znicit spodek tech original no a jizda v nich super zatacky parada zadny litani no jel jsem v nich na slovensko 700km a v pohode no a pasy mam 3body spoarco taky spokojenost :papa:papa:papa:papa

Odesláno

pekne pekne... z venku takova vonavka a vevnitr je to pekne vybrany.. super...

muzu mit otazku ? mas jeste druhe auto ? cili pezota jen na zavody? nebo tim jezdis normalne?

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

pekne pekne... z venku takova vonavka a vevnitr je to pekne vybrany.. super...

muzu mit otazku ? mas jeste druhe auto ? cili pezota jen na zavody? nebo tim jezdis normalne?

On je blázen :D jezdi stim kazdej den do prace :D:D:D:D

Odesláno

spiral no driv jsem s tim jezdil do prace ted uz ma druhe auto a tohle mam na blbnuti a na vylety a tak sice je to hlucnejsi ale co

luky no jestli chces tak ti to nafotim nebo v patek pojedu do plzne pro nejaky dily tak se muzem srazit a muzes si to okouknout

Odesláno
Původně zaslal: makouš

spiral no driv jsem s tim jezdil do prace ted uz ma druhe auto a tohle mam na blbnuti a na vylety a tak sice je to hlucnejsi ale co

luky no jestli chces tak ti to nafotim nebo v patek pojedu do plzne pro nejaky dily tak se muzem srazit a muzes si to okouknout

no v pátek mám volno potřebuju právě zjistit jak to tam máš rozhoduju se mezi sparco sprint co máš ty nebo lico start a to má uchycení ze spod... tak nevím co bude jednoduší uchytit...?

[upravil dne 21/11/08 luky106rolandgaros]

Odesláno

tak ve měste když jezdím tak je mám volnější abych se moch otočit při couvání dosahnout do kaslíku ale za město je přitahnu co to de:D je to pecka když vostře zatočís a nelítaš v sedačce:super a když jsou i sedačky tak se nehneš vubec ....a to je boží:D no mám na pevno ale ty stěma hákama budou asi lepší na vyproštování:D forek:D ty z hákama máj většina zavodních specialu nevím alle je to asi rychlejší vyměnit za nový :myslim

[upravil dne 21/11/08 luky106rolandgaros]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...