Guest Lubk0 Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 No nic durku, tebe uz kupit len taketo nieco s takymto motorom http://peugeot-106.autobazar.eu/10-xn-id598738.html Citovat
corsair.cz Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Původně zaslal: f3Rd@ To ja jen jednou 500 za boticku, bo jsem stal hned vedle parkoviste na trave, bo v patek vecer nebylo nikde kolem centra volny misto. Spis mam pocit, ze jsem nekomu stoupl na fleka, bo tam byly vyjezdeny koleje... ale to uz nema cenu resit. nebylo to náhodou v Bohunicích? Tam se mi stalo totéž, 500 za parkování na trávě-dostal jsem já + dalších 5 aut bačkůrky.... Mimochodem paní policistka (MP !) řekla, že to bylo na udání od nějakého pejskaře, že je to normální, že chápou, že člověk nemůže jinde zaparkovat, ale že když někdo zavolá tak holt musí vyjet. jinak další pokuta za nenechání dostatečně volného pruhu pro průjezd (Líšeň-Synkova)-mysím 600,- no a the best of: 100 EUR v rajchu na A8 od Kobry 11 za tmavé fólie... Citovat
Durko Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Původně zaslal: Lubk0 No nic durku, tebe uz kupit len taketo nieco s takymto motorom http://peugeot-106.autobazar.eu/10-xn-id598738.html šak mi kúp aj ti podakujem Citovat
budvar Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Tak a je to tady - 2. pokutečka Změnili horní část Hrnčířské (Brno) na jednosměrku a já sem to přehlídl a jaká byla náhodička, že už tam číhali měšťáci - parchanti jedni, místo toho aby dali značku změna značení... 1000 a bod - výborný... Jako mohlo to být domluvou, že v téhle situaci, ale to by nesměli být MP a ještě k tomu baba !!! Třeba značka pozor změna značení taky nic - no holt se musím dívat víc i tam kde to znám, když nám otáčení silnice jak se jim zlíbí... [upravil dne 5/10/09 budvar] Citovat
Dakie Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 8.12.2008 vyfocen na radaru - 76km/h na 50ce, po odečtení 73km/h, takže pokuta 3500 (správní řízení) a 3 body, doručeno ke konci srpna a mezitím mě stihli ještě změřit 28.2.2009 na 90ce - 136 - taky 3 body a 2500 pokuta na místě :-/ ŘP odebrán na 1 měsíc, po 14 dnech zažádáno o vrácení a vrátili ho bez problémů.. Ještě že ta baba na MÚ byla v pohodě a dohodnul jsem se s ní, kdy můžu ŘP odevzdat - potřeboval jsem jezdit na školení do Prahy a to se mi busem fakt nechtělo... Citovat
Haryk Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 poslední pokuta někdy v 78 na 30 sem jel 50 a stálo to kilo,nechci to zakřiknout ťukám na dřevo(hlavu) Hope272:Zasláno 12/9/11 v 19:17 :a to máš ještě papíry? a proč bych je jako neměl mít,u doktora jsem prošel,podle něj jsem schopen , je lepší prachy propít než platit ,,pomáhat a chránit\", [upravil dne 12/9/11 21:47 od Haryk] Citovat
Hope272 Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 před 2,5 roky 2x rychlost v obci, v kralupech na 30 jsem jel 35km/h 2body a 1000kč,to měřila MP a mělnické vtelno na 50 jsem jel 67km/h 2 body a 1000kč. jinak už dlouho nic,jen jízda jednosměrkou-pospíchal jsem na výjezd,řešeno domluvou a Česká Lípa,předjíždění přes plnou čáru,domluva + číslo na policistku:-) jinak,pokud nevidíte hlídku před sebou,neznamená to,že není nad vámi:D:aut Citovat
Jimmy106 Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Ja jsem jednou jel na mikulase z prace domu a protoze padal cerstvy snih a nq prdeli jsem mel letni pneu tak jsem do kazde zatacky vlitnul pres rucku.. no parada.. a pak me videli polisi a byl maler...nakonec mi rekl ze kdyz je teda toho mikulase tak nebude za certa a at jedu ale at uz nedriftuju takze to bylo bez pokuty a ted nedavno me chtil jeden na motorce a pomohl a ochranil me za 500 protoze jsem na dalnici nemel dalnicni znamku.. no a to je zatim vse.. papiry mam celkem \"mokre\" (necele 2roky) takze jeste cekam... Citovat
Andreww Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 Jednou jízda bez malého TP za 100,-Kč a před cca dvěma rokama 500,-Kč za fólie na předních oknech. Hned poté odstraněny Jinak naštěstí nic. Citovat
jozefsv Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 mal som jeden uspesny rok a slusne som podporil rozpocet.najvacsia pokuta z toho bola za rychlost.zjednaval som ju urcitu chvilu a nakoniec prehovorila sila cashu na mieste.zo 650 na 250.o aku rychlost sa jednalo tu radsej nebudem hovorit,vela ludi nema zmysel pre pochopenie. Citovat
romik1 Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 no mne sa v poslednom case darí vyhýbat pokutám. najvacsia co som zareval bola 100€ , ale to ma v obci namerali o 42km viac. ja som si nevsimol ze je to uz obec. isiel som z ciech a odfotili ma vo Svrčinovci okolo polnoci. Chcel mi zobrat papiere a nakoniec som ho ukecal na 100€. a jaky som bol rad. a ozaj este pred mesiacom ma na dodavke dali o 15 km niekde pri nitre v nejakej dedine a to mi dal 30€. inak nic... Citovat
Frozz Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 Před cca rokem a půl pokuta za to, že jsem neměl ve 106 pojistky - 200Kč. A teď nedávno za to, že jsem nezaplatil parkovný, značka tam je špatně vidět a odskočil jsem si jen na 5 min, tak jsem to měštákům, kteří mi už nasazovali botičku, vysvětlil, a nakonec jsem to měl za 100Kč. No a za minutu už strážník nasazoval další botičku autu, co stálo naproti mě . Citovat
Tantor-BN Odesláno 14. září 2011 Odesláno 14. září 2011 Moje boli za : prekročenie rýchlosti o 6km keď som šiel do školy 10eur to stalo Jazda na parkovačkách (ja že to je denne svietenie) 10eur prekročenie rýchlosti o 17km chcel 30 stiahlo to na 20 prekročenie rýchlosti o 37 a odpustil mi že som telefonoval robilo to 150eur som nemal občiansky zosebou (svoje bolo v oprave a zabudol som si ho) 20eur chcel 30 a na ostatné si nepomeniem bolo tam dačo za pásy atď a vodičák ? od decembra mam A dneskam 60e zatože som šiel s rozbitým čelným sklom Citovat
godzila.01 Odesláno 14. září 2011 Odesláno 14. září 2011 No já dostal 500kč za jízdu v parku Asi třikrát 1000kč za vjezd do lázenského pásma bez povolení Čtyři nebo pětkrát špatné parkování v lázenském pásmu 500-1000kč Dvakrát špatné parkování, jednou 300 a podruhé 1000kč i se sundáním botičky 78km/hod v obci a předjíždění na plné čáře (změřili mi ve chvíli kdy jsem v pět ráno předjížděl na přehledném úseku kamion) 500kč - byly strašně vysmátý když mně zastavili o čtyři vesnice dál..... odbočení bez blinkru 300kč vjezd do zákazu 500kč (bez bločku) 114km/hod v obci (kousek za značkou radar) 2000kč (bez bločku) a spoustu menších pokut co si ani nepamatuju za lékarničku, žárovky, pojistky, světla, pásy, atd.... Musím podotknout že všechno tohle jsem absolvoval se svým bývalým peugeotem 309 a asi dvě pokuty s 306.... Tak pět let mi nezastavili příslušníci(tuk,tuk), asi to bude tím že poslední roky jezdím autama který nějak vypadají ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. září 2011 Odesláno 14. září 2011 dneska na sjezdu z Plzenske dalnice stali u mostu a meli tam trojnozku, auta jeli podle predpisu a ja na motorce. nikdo me se ani nesnazil zastavit, myslite, ze mi muze prijit pokuta, kdyz merili zepredu a nikdo odchytovy za nima nebyl? Citovat
Marlin Odesláno 14. září 2011 Odesláno 14. září 2011 Ty máš na motorce zepředu číslo? Nehledě na to, tak pokud vím, na motorce řidič už tuplem poznat není (: Citovat
Doq Odesláno 14. září 2011 Odesláno 14. září 2011 zatial za 5 rokov jazdenia 2 pokuty: 1) parkovanie v zakaze vjazdu isiel som do viedne na vianocne trhy. 500SKK za 10 hodin parkovania. Ak by som to odparkoval na platenom parkovisku stalo by ma to +-300SKK takze pohoda 2) prekrocenie rychlosti v obci o 42km/h. Oproti zologickej v bratislave klasicke miesto na naplnanie rozpoctu dokym tam nedali 70tku. Ukecane z 350EUR na 50EUR + dohovor (s blockom) Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 tak ja musim rict, ze mam na policii kliku. minulý týden jsem jel na chalupu a na mém obligátním předjížděcím místě (chvíli před místem tragické dopravní nehody mezi BMW a sanitkou si to šinu z kopce před autobusem, dvojitá plná, jedna plná v mém směru a proti mě rovina cca 800 metrů a nic proti. Před námi křižovatka, krátká přerušovaná čára, předjíždím a HALT. Byli tam (poprvé jsem je tam viděl od té tragické nehody stát) a drapli mě. Dostal jsem 100 Kč pokuty Druhá věc: dneska u obchodního centra nám parkuje auto (s cedulkou na prodej) stojí schválně mimo vyhrazená místa aby byl vidět a před kamerou, abych mu nemohl vypustit ventilky. Po telefonu na PČR, linku 158 jsem jsem se vzdal veškeré ideje. Bylo mi sděleno, že pokud neparkuje tak, že blokuje ostatní účastníky provozu, tak mám smůlu a nepřijedou. Zároveň částečně omezuje otáčení nákladních vozidel na rampu. Nechápu, proč Policie nemůže přijet na soukromý, veřejně přístupný a veřejnosti slopužící pozemek a udělit pokutu idiotsky parkujícímu vozidlu. Jak tedy chrání a pomáhají? Je to lenost, nic jiného. V tom samém okamžiku by totiž nemohli vykonávat žádné vyhazování opilích lidí z bytu a dočasně jim zakazovat vstup. Vždyť jsou na cizáím pozemku..... Citovat
Qcko Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 Ja som dostal vo Frydku-Mistku 2500Kc za udajne prekrocenie rychlosti o 25km/h ked som isiel v kolone ... ale tak nehadali sme sa s nimi a bol piatok poobede, nemal som chut sa potahovat s CR policajtami ... a asi pol hodinu mi v aute vypisoval sek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.