Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte!mam taky problem, ked som plne nalozeny 5ludi plus batozina po prejazde vacsich nerovnosti, sa ozyvaju pazvuky zo zadnej napravy resp.vrzganie.ked idem sam je pekne v aute tichucko.mal niekto podobny problem?su to uz vadne tlmice alebo ramena tak vrzgaju? dakujem za rady:myslim.

Odesláno

Ahoj, mám stejný problém. Nemyslím, že to vrže náprava, ale spíš něco v prostoru kufru. Vrzání se projevuje jen při plném obsazení vozu. Zkoušel jsem na to přijít, ale zatím bez výsledku. Asi si budu muset taky zvyknout:roll

Odesláno

Ještě malý dotaz na ROBOZV. Na fotce jsem si všiml, že máš pěkné potahy. Máš tip kde se dají podobné koupit a kolik zhruba stojí. Předcházející majitelé mojeho miláčka byli trochu při těle a na předních sedadlech mám zesezené boční vedení, ikdyž mám najeto jen 80 000km. Tak bych to chtěl zakrýt. Díky za tip

Odesláno
Původně zaslal: Láďa83

Ještě malý dotaz na ROBOZV. Na fotce jsem si všiml, že máš pěkné potahy. Máš tip kde se dají podobné koupit a kolik zhruba stojí. Předcházející majitelé mojeho miláčka byli trochu při těle a na předních sedadlech mám zesezené boční vedení, ikdyž mám najeto jen 80 000km. Tak bych to chtěl zakrýt. Díky za tip

dakujem za kompliment uz sa toho okolo potahov popisalo dost ked budes hladat tak to tu najdes na mraky. Ja som kupoval potahy cez net http://www.abena-autopotahy.sk/ a stali ma 3800Sk,- no poznam aj omnoho lepsie a kvalitnejsie od MADu. No pred mesiacom som videl jednu cesku firmu ktora roby potahy na mieru vyzerali fantasticky na99% ako mad. Len je problem ze nerobia objednavky cez net alebo tlf. objednavky robia iba tam kde sa momentalne nachadzaju. Zevraj navstevuju kadejake vystaviska a obchodne domy. Je to firma LIRA PRAHA a vravel mi ze na 307ku by stali okolo 4000Sk,- no neviem kolko by to bolo ceskych korun no vyzerali omnoho lepsie ako moje keby som nemal moje urcite by som si ich objednal. Ak chces mozem ti do sukromnej posty napisat kontakt na nich.:papa

Odesláno
Původně zaslal: jozi307

ahojte!mam taky problem, ked som plne nalozeny 5ludi plus batozina po prejazde vacsich nerovnosti, sa ozyvaju pazvuky zo zadnej napravy resp.vrzganie.ked idem sam je pekne v aute tichucko.mal niekto podobny problem?su to uz vadne tlmice alebo ramena tak vrzgaju? dakujem za rady:myslim.

mne to vrzalo taktiez....a po dlhom boji som prisiel na pricinu...nad katalizatorom je kryci plech ktory sa opiera o taku manzetu ...ked som ten plech posunul smerom dole ku katalizatoru zvuky prestali...teraz si pripadam ako v hybridnom lexuse....uplne ticho :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...