jozi307 Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 ahojte!mam taky problem, ked som plne nalozeny 5ludi plus batozina po prejazde vacsich nerovnosti, sa ozyvaju pazvuky zo zadnej napravy resp.vrzganie.ked idem sam je pekne v aute tichucko.mal niekto podobny problem?su to uz vadne tlmice alebo ramena tak vrzgaju? dakujem za rady:myslim. Citovat
robozv Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 to je normalny jav zvykni si ako som to urobyl ja. Jedine co robym pred jamkou zatnem zuby Citovat
Láďa83 Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Ahoj, mám stejný problém. Nemyslím, že to vrže náprava, ale spíš něco v prostoru kufru. Vrzání se projevuje jen při plném obsazení vozu. Zkoušel jsem na to přijít, ale zatím bez výsledku. Asi si budu muset taky zvyknout:roll Citovat
Láďa83 Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Ještě malý dotaz na ROBOZV. Na fotce jsem si všiml, že máš pěkné potahy. Máš tip kde se dají podobné koupit a kolik zhruba stojí. Předcházející majitelé mojeho miláčka byli trochu při těle a na předních sedadlech mám zesezené boční vedení, ikdyž mám najeto jen 80 000km. Tak bych to chtěl zakrýt. Díky za tip Citovat
robozv Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Láďa83 Ještě malý dotaz na ROBOZV. Na fotce jsem si všiml, že máš pěkné potahy. Máš tip kde se dají podobné koupit a kolik zhruba stojí. Předcházející majitelé mojeho miláčka byli trochu při těle a na předních sedadlech mám zesezené boční vedení, ikdyž mám najeto jen 80 000km. Tak bych to chtěl zakrýt. Díky za tip dakujem za kompliment uz sa toho okolo potahov popisalo dost ked budes hladat tak to tu najdes na mraky. Ja som kupoval potahy cez net http://www.abena-autopotahy.sk/ a stali ma 3800Sk,- no poznam aj omnoho lepsie a kvalitnejsie od MADu. No pred mesiacom som videl jednu cesku firmu ktora roby potahy na mieru vyzerali fantasticky na99% ako mad. Len je problem ze nerobia objednavky cez net alebo tlf. objednavky robia iba tam kde sa momentalne nachadzaju. Zevraj navstevuju kadejake vystaviska a obchodne domy. Je to firma LIRA PRAHA a vravel mi ze na 307ku by stali okolo 4000Sk,- no neviem kolko by to bolo ceskych korun no vyzerali omnoho lepsie ako moje keby som nemal moje urcite by som si ich objednal. Ak chces mozem ti do sukromnej posty napisat kontakt na nich. Citovat
Láďa83 Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 TO PATA - Peugeot 307 1.4 16V, TO ROBOZV - díky za tipy, pokud by to bylo možné pošli mi prosím kontakty na tu firmu na ladislavmickal@seznam.cz Moc Děkuju Citovat
stenly-sko Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: jozi307 ahojte!mam taky problem, ked som plne nalozeny 5ludi plus batozina po prejazde vacsich nerovnosti, sa ozyvaju pazvuky zo zadnej napravy resp.vrzganie.ked idem sam je pekne v aute tichucko.mal niekto podobny problem?su to uz vadne tlmice alebo ramena tak vrzgaju? dakujem za rady:myslim. mne to vrzalo taktiez....a po dlhom boji som prisiel na pricinu...nad katalizatorom je kryci plech ktory sa opiera o taku manzetu ...ked som ten plech posunul smerom dole ku katalizatoru zvuky prestali...teraz si pripadam ako v hybridnom lexuse....uplne ticho Citovat
jozi307 Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Cau stenly-sko! dakujem za typ. urcite sa na to pozriem. dufam ze to bude len v tom plechu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.