Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je to jednoduche a prace opravdu na chvilku.......tak az doprednasis, tak klidne cinkni. Nejlepsi by bylo, az budes u auta a ja ti to presne popisu. Chce to jen mit po ruce sroubovak a hvezdicky(odborne se temto bitum rika jinak, ale nejsem profik, tak se snad da primhourit oko).....;)

Odesláno

mno, ja jsem vsechno odsrouboval, ale nepodarilo se mi sundat packu na okna a dole to taky nejak drzelo a nechtel jsem to urvat. nevim jestli za to mam proste vzit a snad mi to zustane v ruce.

Odesláno

packu na okna.......jestli ma krytku, tak pod ni je sroub, jestli ji nema, tak je tam jen narazena.......;)

jestli myslis dole u prednich dveri, tak v zadu je zaslepka na sroub a v predu musis odsroubovat reproduktory a nahore, kde je takova vanicka misto madla(leve pr. dvere), tak pod ni je taky sroub....;)

Odesláno

ja jsem odsrouboval repro, ten sroubek dole nalevo, oba sroubky u madla, sundal jsem takovej ten lem od kliky. Tu kliku na okna tam mam asi jen narazenou, ale pripadalo mi kdyz jsem za to tahal, ze musim kazdou chvili urvat cely dvere. Ten tapecirung mi ale furt drzel nekde dole na dverich. Nevim jestli to tam je nejak nacvakly nebo jak to tam vlastne drzi.

Odesláno

Takhle po netu se to spatne odhaduje. Priklanel vych se k tesneni pod hlavou. Ja osobne v takovem pripade bych to dal co nejdrive do servisu.......;)

Po netu se daji resit prkotiny, slozitejsi veci nechavam na servisu......;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...