Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zrovna řeším ten samý problém,chtěl jsem ušetřit a objednal jsem si taky ten GOMET,ale ta manžeta je úplně jiná jak tvarově tak průměrově,musel jsem koupit FEBI,která stála 500,-.V ceníku autokelly jsem ji vybral podle tvaru,jsou tam fotky.Chce to právě znát jak ta manžeta vypadá

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

zrovna řeším ten samý problém,chtěl jsem ušetřit a objednal jsem si taky ten GOMET,ale ta manžeta je úplně jiná jak tvarově tak průměrově,musel jsem koupit FEBI,která stála 500,-.V ceníku autokelly jsem ji vybral podle tvaru,jsou tam fotky.Chce to právě znát jak ta manžeta vypadá

A náhodou jsi nekupoval na 307 1.6 16V že? :D

Já jen, že by jsi mi mohl ukázat foto jak to přesně vypadá, já se k tomu jinak nedostanu. Popřípadě prosím někoho kdo ví o co přesně jde, tak ať sem hodí foto, já si to podle něj koupím. Děkuju.

Odesláno

Bohužel ani nevím jakou tu manžetu vybrat, typ motoru mám TU5JP4, převodovka je samozřejmě manuální a značka Febi jakš takš ujde, tak se domnívám, že tato by to mohla být:

http://www.e-cat.cz/p-1224809/peugeot/307-3a-c-08-00/1-6-16v-1587ccm-80kw-109hp-08-00/prevodovka-a-pohon-kol/manzety/vnejsi/manzeta-poloosy-montazni-sada-febi.html?cPath=1088_196782_207033_592410_592417_592418

... ale tam zase je psáno číslo převodovky, oddělení bloku atd.... A to vážně nemám tušení, co potřebuji...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...