xholy24 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Zdravim , když nastartuju auto tak mi do 2 pásmových repro v zádu jde hučení s plynem . Mam nataženej odstíněněj kable s pozlacenýma cinchema do odrušovače a do zesilovače . http://tipa.eu/cz/produkt/05570004-repro-filtr-oddelovaci-20a/ když to dám bez filtru tak to nehučí ale občas v repro zapraská ,vypadá že odrušovač je v háji .Má někdo zkušenosti a kde koupit dobrý..... [upravil dne 7/11/08 xholy24] Citovat
MrVain Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 ako som si všimol ty máš Repro filtr oddělovací 20A:aut ,ten ma byt zapojený medzi koncovy zosilovač a repro tebe sa indukuju rušivé napätia niekde v nf časti odkial napajaš radio?? priamo z baterie alebo z niekde z kabeláže značka radia,zosilovača? [upravil dne 9/11/08 MrVain] Citovat
xholy24 Odesláno 9. listopad 2008 Autor Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: MrVain ako som si všimol ty máš Repro filtr oddělovací 20A:aut ,ten ma byt zapojený medzi koncovy zosilovač a repro tebe sa indukuju rušivé napätia niekde v nf časti odkial napajaš radio?? priamo z baterie alebo z niekde z kabeláže značka radia,zosilovača? [upravil dne 9/11/08 MrVain] ja ho mam zapojenej mezi radiem a zesilovacem Napajeni + mam u baterky a minus na kastli v kufru. Jinak tak je zesik Raveland 4 kanal a radio Sencor , ktery pujde pryc, chcit koupit neco s LCD Citovat
MrVain Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 tak to typujem, že to rušenie sposobuje ten FILTER, indukuje sa doň rušivé napätie, daj ho preč a ked vymeníš radio za kvalitnejšie(Pioneer,Kenwood,Alpine,Clarion....) prestane aj praskanie, ak nie je niekde zly spoj,čiastočne prerušený obvod... a ešte by som prepojil zosilovač teda mínus pol priamo na baterku Môžeš skontrolovať aj odrušovací kondenzátor na motore(neviem sice kde sa v 406 nachadza),hádam poradia iný Citovat
Yantschi Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 a ešte by som prepojil zosilovač teda mínus pol priamo na baterku Uplne postacuje ked je minus napojene na kostre auta, je zbytocne tahat minus pol od baterky. Odporuca sa mat ukostrenie cca do pol metra od zosika. Citovat
stalmik Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 já sem to taky řešil dlouho a nakonec sem koupil 1,5F kapacitor a je vymalováno.. nic mi repro neruší ani signál.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.