robco Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Ahojte vie mi niekto pomoct??. Piska mi niekde ked tocim s volantom uz som to aj pomastil a postriekal s WD40 ale nepomohlo. Uz mi to lezie na nervy Citovat
PeugeotHDi Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: robco Ahojte vie mi niekto pomoct??. Piska mi niekde ked tocim s volantom uz som to aj pomastil a postriekal s WD40 ale nepomohlo. Uz mi to lezie na nervy Ahoj, WD40 si kde striekal? Na gumenne casti? Ak hej...to nebol dobry napad..... Ak si nastriekal remen alternatora, tak to nepomoze.... S podobnym problemom som sa aj ja stretol... Moja analyza: mas elektricke servo...otocis volant servo zaberie a nasledne sa zvysi elektricky odber z toho dovodu musi zabrat alternator a v tom momente dojde k zvysenej zatazi....a z toho ten zvuk.... ak sa mylim opravte ma..Vdaka. Este otazka: Piska Ti to, ked je len vlhko a chladno vsak? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.