Maroš Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Ahoj.Zobrazuje sa mi kontrola detekcie systemu. ( Ikona auta kde ukazuju styri sipky na vsetky kolesa )Toto sa mi zobrazi asi 10 min. jazdy ale len raz . Vzdy ked znovu nastartujem cca10 min a je to tam. Auto som kupil a neviem ci tam tie snimace tlaku chybaju a ak tam chybaju tak kolko by ma stali tieto snimace . Zistia mi nepritomnost tychto snimacou na diagnostike. Este by ma zaujimalo : kedze su to vysielace tlaku maju nejake napajanie a mohol by byt aj tam problem? [upravil dne 5/11/08 Maroš] [upravil dne 5/11/08 Maroš] Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Jeden ten snímač vychází kolem 2000,- Zjistit jestli tam máš snímač by to mělo jít pohledem na ventilek. Citovat
Maroš Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 A to ako spoznam ? Opises mi prosim ako to asi vyzera? Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 pokud tam je na tom ventilku našroubovaná matka na obr č.2 tak je tam teoreticky máš ale 100% to není a teřeba je jen problém že nejsou načteny. Pokud tam máš jen obyč gumovej tak je tam nemáč . a stačilo by jen vimazat v BSI tu funkci hlášení o tlaku v kolech. [upravil dne 5.11.2008 čakom] Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Na 100% tam nemáš senzory tlaku i kdyby tam měli být......a píše ti to tyre pressure(s) no monitoring mě to ted dělá taky bo jsem přehodil letnáky za zimáky a na zimákách senzory nemám........ Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Nic nehledej nemáš je tam........toto to dělá jen když jednotka nenajde senzory,jinak by ti zablikalo kolo které je podhuštěné Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 A máš alu nebo plech? Auto jsi koupil ted někdy? Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Nic nehledej nemáš je tam........toto to dělá jen když jednotka nenajde senzory,jinak by ti zablikalo kolo které je podhuštěné Ono to taky dělá když nejsou senzory přihlášený k autu;) [upravil dne 5.11.2008 čakom] Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Přema Nic nehledej nemáš je tam........toto to dělá jen když jednotka nenajde senzory,jinak by ti zablikalo kolo které je podhuštěné Ono to taky dělá když nejsou senzory přihlášený k autu;) [upravil dne 5.11.2008 čakom] Ano souhlasím.....ale mě spíš napadá varianta že tam nejsou.....:myslim:myslim Citovat
homat Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Maroš A to ako spoznam ? Opises mi prosim ako to asi vyzera? záleží na verzi ventilků (generaci systému detekce), ale obecně normální gumovej ventilek lze trošku ohnout vzhledem k uložení v ráfku (zatlač na něj prstem). Ventilek s vysílačem je pevný. Citovat
Maroš Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Mam ALU a auto mam 4 dni dovezene z DE Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Maroš Mam ALU a auto mam 4 dni dovezene z DE tak koukni na ty ventilky jaký tam máš. Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Mrkni jestli je ventilek kovový nebo gumový...... Citovat
Maroš Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Idem sa pozriet teraz hned som tu Citovat
Maroš Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Som tu tak su tam plastove. A nemoze to byt tym ze mu ich predtym niekto ukradol tak tam dal plastove? Len sa pytam ci blbost? Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Maroš Som tu tak su tam plastove. A nemoze to byt tym ze mu ich predtym niekto ukradol tak tam dal plastove? Len sa pytam ci blbost? plastove:myslim Tak bud tam jsou gumový a nebo kovový. Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Plast?????? spíš guma......ze senzorama jsou s kovu a na ventilku musíš vidět matici čím se celý ventil utahuje ke kolu Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: čakom a nemáš namysli čepičky? No to snad neeeee..............:D:D Citovat
Maroš Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 No ta matica tam je na konci ventilku to som pozeral .Plastova - gumenna ?! proste tam kovova ciapocka nieje [upravil dne 5/11/08 Maroš] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.