Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Zobrazuje sa mi kontrola detekcie systemu. ( Ikona auta kde ukazuju styri sipky na vsetky kolesa )Toto sa mi zobrazi asi 10 min. jazdy ale len raz . Vzdy ked znovu nastartujem cca10 min a je to tam. Auto som kupil a neviem ci tam tie snimace tlaku chybaju a ak tam chybaju tak kolko by ma stali tieto snimace . Zistia mi nepritomnost tychto snimacou na diagnostike. Este by ma zaujimalo : kedze su to vysielace tlaku maju nejake napajanie a mohol by byt aj tam problem?:nevim

[upravil dne 5/11/08 Maroš]

[upravil dne 5/11/08 Maroš]

Odesláno

pokud tam je na tom ventilku našroubovaná matka na obr č.2 tak je tam teoreticky máš ale 100% to není a teřeba je jen problém že nejsou načteny.

Pokud tam máš jen obyč gumovej tak je tam nemáč . a stačilo by jen vimazat v BSI tu funkci hlášení o tlaku v kolech.

[upravil dne 5.11.2008 čakom]

post-0-14109602920071_thumb.jpg

Odesláno

Na 100% tam nemáš senzory tlaku i kdyby tam měli být......a píše ti to tyre pressure(s) no monitoring mě to ted dělá taky bo jsem přehodil letnáky za zimáky a na zimákách senzory nemám........

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Nic nehledej nemáš je tam........toto to dělá jen když jednotka nenajde senzory,jinak by ti zablikalo kolo které je podhuštěné

Ono to taky dělá když nejsou senzory přihlášený k autu;)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Přema

Nic nehledej nemáš je tam........toto to dělá jen když jednotka nenajde senzory,jinak by ti zablikalo kolo které je podhuštěné

Ono to taky dělá když nejsou senzory přihlášený k autu;)

Ano souhlasím.....ale mě spíš napadá varianta že tam nejsou.....:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Maroš

A to ako spoznam ? Opises mi prosim ako to asi vyzera?

záleží na verzi ventilků (generaci systému detekce), ale obecně normální gumovej ventilek lze trošku ohnout vzhledem k uložení v ráfku (zatlač na něj prstem). Ventilek s vysílačem je pevný.

Odesláno
Původně zaslal: Maroš

Som tu tak su tam plastove. A nemoze to byt tym ze mu ich predtym niekto ukradol tak tam dal plastove? Len sa pytam ci blbost?

plastove:myslim

Tak bud tam jsou gumový a nebo kovový.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...