Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, zkouším zjistit, jestli by se našlo pár lidí, kteří by měli chuť si zahrát paintball. Byl jsem o víkendu s pár lidma na ve Stodůlkách na paintballu a mělo to úspěch. Jeden z nich (můj nejstarší syn) je členem klubu Ford Scorpio a zeptal se na případnou společnou akci.

Pro dokreslení: byli jsme tam od 10 do 14 hodin. Už jsme toho měli dost. Dohromady asi 20 lidí, já jsem znal čtyři. Celkem mne to stálo 750,- Kč i s kafem. Informace o Paintball aréně na: www.indoorpaintball.cz

Protože asi neumím vložit hlasovadlo, tak jen odpovědi. Bude-li zájem, zajistím termín.

Odesláno

Jeden paintball před nedávnem proběhnul, v Mimoňi - http://www.peugeot-club.com/topic/34936-paintball-5rijen-2008-od-10-hod-mimon/

To jen pro info, že tu podobný akce jistou \"tradici\" mají :)

Za normálních okolností bych zašel, ale teď, s blížícím se koncem roku a tedy vánocemi a stěhováním se obávám, že si podobný zábavy budu muset na chvilku odpustit. Po novým roce, až se zase všechno uklidní bych do toho šel :super

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

MirasCC: Ano přesně tak...

Petav: Nezakládej 2x stejné téma!! Porušuješ pravidla

Omlouvám se, nebyl to úmysl, najednou to tam bylo dvakrát

Odesláno

Zdáse, že pražáci nemají zájem. Budou-li plzeňáci chtít, nebo i někdo jiný, tak předběžný termín je neděle 23.11. od 16 hod. Od Fordů je přihášeno zatím 7 členů, s tím, že závěr bude v hospůdce poblíž - mají tam i nealko. :papa

Odesláno

Momentálně ještě nepřišly zbraně a nemáme ani zbytek výbavy. Tento týden snad ale už by to mělo přijít vše :nevim.

Zeptám se ostatních, ale pokud nebudou lidi v práci, tak by nás bylo pravděpodobně 7.

Odesláno

Je mi líto, ale fakt to nejde. Jestli nebudu odjetej pryč, budu se stěhovat. Už jsem musel odmítnout i nabídku na lítání a do toho bych šel ještě trochu radši, jak do paintballu :(

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Momentálně ještě nepřišly zbraně a nemáme ani zbytek výbavy. Tento týden snad ale už by to mělo přijít vše .

Zeptám se ostatních, ale pokud nebudou lidi v práci, tak by nás bylo pravděpodobně 7.

Jakož to Plzeňák se hlásím, protože jsem jeden z těch sedmi. :)

[upravil dne 13/11/08 Rico1]

Odesláno

Ahoj Blizzarde, Rico 1 a Vaše parto a všichni ostatní. Včera večer, když jsem se zmínil, že by zájem byl (barvy Peugeotů zatím hájí Plzeňáci a moje maličkost), tak Scorpio klub hned vše zajistil.

23.11. sraz 15.30 v parkovišti TESCO Stodůlky, uzavřená společnost - nikdo nás nebude rušit.

Tak doufám, že vše dobře dopadne.:papa:super

Odesláno
Původně zaslal: Petav

Ahoj Blizzarde, Rico 1 a Vaše parto a všichni ostatní. Včera večer, když jsem se zmínil, že by zájem byl (barvy Peugeotů zatím hájí Plzeňáci a moje maličkost), tak Scorpio klub hned vše zajistil.

23.11. sraz 15.30 v parkovišti TESCO Stodůlky, uzavřená společnost - nikdo nás nebude rušit.

Tak doufám, že vše dobře dopadne.:papa:super

Jen malíčkost. Není 15:30 trochu pozdě? Když je v 16:30 už skoro tma?? :myslim Dle mého názoru se hraje většinou tak 2-3 hodiny. Takže sraz bych přesunul na 12:30.

Odesláno
Původně zaslal: Petav

je to vyčleněná část halových garáží přímo v Tescu. Svítí se tam minimálně do 22.

Zde odkaz: www.indoorpaintball.cz

Teď jsem koukal na ten odkaz a docela slušné hřiště. :)

Zkusím se ještě poptat na našem klubu tzn. www.lagunaklub.cz jestli by někdo nechtěl taky.:super

Odesláno

Tak jsem k nám na klub napsal tohle: Doufám že se ječtě nekdo přidá. :roker

Ahoj všichni. V neděli 23.11. od 16:00 hod by se měla konat paintball akce peugeot-clubu proti Sciorcio klubu. Zatím je přihlášeno něco okolo 7mi lidí z Sc... klubu a tak okolo 7mi lidí z peugeot-clubu. Já jdu s p.. klubem.

Je to v Praze ve Stodůlkách přímo v Tescu. Je to vnitřní hřiště. Takže perfektně osvětlené. Zázemí je tam také (občerstvení, záchody, atd...)

Více zde: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=47641&page=1#pid581651

A zde o hřišti: http://www.indoorpaintball.cz

Já už jsem paintball hrál cca 10krát a je to skvělý zážitek. Kdo se bojí modřin, tak sice nějaké jsou pokaždé, ale vzhledem k teplotě bude člověk stejně víc oblečenej a modřiny tím pádem odpadají. Kdo by chtěl, tak ať dá vědět sem do fóra a nějak by jsme se domluvili na podrobnostech.

Cenově to vychází na cca 750kč na den. Půjčí vám oblečení, masku na obličej, krk a uši. Rukavice s chrániči na prsty a horní část ruky. Zbraň a plnění je zdarma. Kuličky se kupují na místě. Mám vyskoušeno, že se za 2-3 hodiny nevystřílí víc jak 200 kuliček.

Teším se na odpovědi. Rico

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

je to fávo na tom hřišti pojízdný? :D

Ne, až ho uvidíš jak vypadá teď, tak budeš mít problém se v něm schovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...