Petav Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Ahoj všichni, zkouším zjistit, jestli by se našlo pár lidí, kteří by měli chuť si zahrát paintball. Byl jsem o víkendu s pár lidma na ve Stodůlkách na paintballu a mělo to úspěch. Jeden z nich (můj nejstarší syn) je členem klubu Ford Scorpio a zeptal se na případnou společnou akci. Pro dokreslení: byli jsme tam od 10 do 14 hodin. Už jsme toho měli dost. Dohromady asi 20 lidí, já jsem znal čtyři. Celkem mne to stálo 750,- Kč i s kafem. Informace o Paintball aréně na: www.indoorpaintball.cz Protože asi neumím vložit hlasovadlo, tak jen odpovědi. Bude-li zájem, zajistím termín. Citovat
MirasCC Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Jeden paintball před nedávnem proběhnul, v Mimoňi - http://www.peugeot-club.com/topic/34936-paintball-5rijen-2008-od-10-hod-mimon/ To jen pro info, že tu podobný akce jistou \"tradici\" mají Za normálních okolností bych zašel, ale teď, s blížícím se koncem roku a tedy vánocemi a stěhováním se obávám, že si podobný zábavy budu muset na chvilku odpustit. Po novým roce, až se zase všechno uklidní bych do toho šel Citovat
Jirkap Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 MirasCC: Ano přesně tak... Petav: Nezakládej 2x stejné téma!! Porušuješ pravidla Citovat
Blizzard Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 zájem by určitě byl. Tenhle týden by naší plzeňský grupě (4 lidi) měly přijít zbraně Citovat
Petav Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Jirkap MirasCC: Ano přesně tak... Petav: Nezakládej 2x stejné téma!! Porušuješ pravidla Omlouvám se, nebyl to úmysl, najednou to tam bylo dvakrát Citovat
Petav Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 Zdáse, že pražáci nemají zájem. Budou-li plzeňáci chtít, nebo i někdo jiný, tak předběžný termín je neděle 23.11. od 16 hod. Od Fordů je přihášeno zatím 7 členů, s tím, že závěr bude v hospůdce poblíž - mají tam i nealko. Citovat
Blizzard Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Momentálně ještě nepřišly zbraně a nemáme ani zbytek výbavy. Tento týden snad ale už by to mělo přijít vše . Zeptám se ostatních, ale pokud nebudou lidi v práci, tak by nás bylo pravděpodobně 7. Citovat
MirasCC Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Je mi líto, ale fakt to nejde. Jestli nebudu odjetej pryč, budu se stěhovat. Už jsem musel odmítnout i nabídku na lítání a do toho bych šel ještě trochu radši, jak do paintballu Citovat
Demo Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Ze bych si vzal dovolenou? Ale bude to za muj tym Citovat
Rico1 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: Blizzard Momentálně ještě nepřišly zbraně a nemáme ani zbytek výbavy. Tento týden snad ale už by to mělo přijít vše . Zeptám se ostatních, ale pokud nebudou lidi v práci, tak by nás bylo pravděpodobně 7. Jakož to Plzeňák se hlásím, protože jsem jeden z těch sedmi. [upravil dne 13/11/08 Rico1] Citovat
Petav Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 Ahoj Blizzarde, Rico 1 a Vaše parto a všichni ostatní. Včera večer, když jsem se zmínil, že by zájem byl (barvy Peugeotů zatím hájí Plzeňáci a moje maličkost), tak Scorpio klub hned vše zajistil. 23.11. sraz 15.30 v parkovišti TESCO Stodůlky, uzavřená společnost - nikdo nás nebude rušit. Tak doufám, že vše dobře dopadne.:super Citovat
urdemala Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 hezkou zábavu přeju, já jdu střílet už tuten víkend Citovat
Rico1 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: Petav Ahoj Blizzarde, Rico 1 a Vaše parto a všichni ostatní. Včera večer, když jsem se zmínil, že by zájem byl (barvy Peugeotů zatím hájí Plzeňáci a moje maličkost), tak Scorpio klub hned vše zajistil. 23.11. sraz 15.30 v parkovišti TESCO Stodůlky, uzavřená společnost - nikdo nás nebude rušit. Tak doufám, že vše dobře dopadne.:super Jen malíčkost. Není 15:30 trochu pozdě? Když je v 16:30 už skoro tma?? Dle mého názoru se hraje většinou tak 2-3 hodiny. Takže sraz bych přesunul na 12:30. Citovat
urdemala Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 leda že by se hrálo na tom parkánu v tescu, tam maj světlo umělý :-D Citovat
Petav Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 je to vyčleněná část halových garáží přímo v Tescu. Svítí se tam minimálně do 22. Zde odkaz: www.indoorpaintball.cz Citovat
Rico1 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: Petav je to vyčleněná část halových garáží přímo v Tescu. Svítí se tam minimálně do 22. Zde odkaz: www.indoorpaintball.cz Teď jsem koukal na ten odkaz a docela slušné hřiště. Zkusím se ještě poptat na našem klubu tzn. www.lagunaklub.cz jestli by někdo nechtěl taky. Citovat
Rico1 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Tak jsem k nám na klub napsal tohle: Doufám že se ječtě nekdo přidá. Ahoj všichni. V neděli 23.11. od 16:00 hod by se měla konat paintball akce peugeot-clubu proti Sciorcio klubu. Zatím je přihlášeno něco okolo 7mi lidí z Sc... klubu a tak okolo 7mi lidí z peugeot-clubu. Já jdu s p.. klubem. Je to v Praze ve Stodůlkách přímo v Tescu. Je to vnitřní hřiště. Takže perfektně osvětlené. Zázemí je tam také (občerstvení, záchody, atd...) Více zde: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=47641&page=1#pid581651 A zde o hřišti: http://www.indoorpaintball.cz Já už jsem paintball hrál cca 10krát a je to skvělý zážitek. Kdo se bojí modřin, tak sice nějaké jsou pokaždé, ale vzhledem k teplotě bude člověk stejně víc oblečenej a modřiny tím pádem odpadají. Kdo by chtěl, tak ať dá vědět sem do fóra a nějak by jsme se domluvili na podrobnostech. Cenově to vychází na cca 750kč na den. Půjčí vám oblečení, masku na obličej, krk a uši. Rukavice s chrániči na prsty a horní část ruky. Zbraň a plnění je zdarma. Kuličky se kupují na místě. Mám vyskoušeno, že se za 2-3 hodiny nevystřílí víc jak 200 kuliček. Teším se na odpovědi. Rico Citovat
Blizzard Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 je to fávo na tom hřišti pojízdný? Citovat
Petav Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Blizzard je to fávo na tom hřišti pojízdný? Ne, až ho uvidíš jak vypadá teď, tak budeš mít problém se v něm schovat. Citovat
Petav Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 Tak tohle o nás běží u Scorpio clubu: http://www.fordscorpio.eu/viewtopic.php?f=20&t=944 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.