Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo delší zkušenost s tímto motorem? Jde mi hlavně o spotřebu, jestli se dá s timhle motorem ve 407-mě jezdit okolo 10l/100km. Docela mě zaujala cena, za kterou se to dá koupit a hlavně ve výbavě. Jo a kdyby někdo o nějaký pěkný, málo jetý veděl, tak sem s ní ;)

Odesláno

z lehkou nohou mimo město ano.

P.S. Vím o stříbrné, dobrá výbava, JBL, RT3 Navi atd. Víc nevím, jen jsme ji měli na servise a padlo slovo o prodeji.

[upravil dne 3.11.2008 Milhaus65]

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

z lehkou nohou mimo město ano.

P.S. Vím o stříbrné, dobrá výbava, JBL, RT3 Navi atd. Víc nevím, jen jsme ji měli na servise a padlo slovo o prodeji.

[upravil dne 3.11.2008 Milhaus65]

sakra, to je ta mrcha nějak užraná, za kolik ti jezdí ta 2.7hdi? Tu bych radši, ale zas je to cenově o dost vejš, já to auto chci jen na rok, max dva a nechci do toho cpát moc peněz.

ps: kdyby se ta stříbrná prodávala, tak bych se určo podíval, kdyžtak mi hod SZ, díky

Odesláno

Za posledních 3500 km průměr 8,2 ale dost město , cca 40%. Delší trasa mimo dálnice 6,5 s dálnici 130-140 km/h do 7. Ve 130 km/h to žere míň jak 406 2,0 HDi.

Jezdím většinou podle pravidel, když jedu sám a chcě mě předjet Passat tak se neudržím ....

Odesláno

Tojo, ale já psal lehká noha mimo město. Jezdí k nám do servise cca 5 těchto aut. Pán X svížná jízda, dost město cca 14 l, pán Y starší cca 11, paní Z 9,8 . atd. Vše pozorováno několik let, několik desítek tisíc km. Zajímá mě to , tak pokaždé mrknu na PP.

Odesláno

Ani já se s benzínovou 2,2 l pod 10 l průměru nedostanu. A to ani když jedu po dálnici z Brna do Plzně a zpět a jedu okolo 140 a sem tam si předjedu rychleji nějaký ten kamion co začne blikat doleva, když to nejmíň potřebuju...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...