Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest ventil.mihalo
Odesláno

dík dík...už jí mám rok a ted sem se konečně dokopal a napsal sem tady do fóra.

Guest ventil.mihalo
Odesláno

ale tak víš co...když se tomu někomu líbí tak at to tam má nic proti, ale na moje péžo nepatřej :)

Guest ventil.mihalo
Odesláno

chlapi je někdo poblíž prahy že bysme se někdy mohli domluvit a slízt se?!

Guest ventil.mihalo
Odesláno

jo je to moc hezký...nejdřív sem tam chtěl toho lvíčka, ale pak se mi to začlo líbit a ani se do toho nikomu nechtělo tak sem to tak nechal, ale ten ital kterej to měl předemnou byl asi pěknej patlal a to zavaření toho znaku plud další věci extrerieru jsou dost otřesný, ale já jelikož mám časově náročnou práci tak na to nemám moc času...tak něják se snažim to dávat postupně do kupy.

Odesláno
Původně zaslal: s1600

ja mam Riegery,takovy tenky...a budu je nechavat,bez nich je to takovy neslany...uz jsem si na ne zvyknul...

já si chci upravit ty moje ale nevím zatím jak na to.Už mám představu ale nevím jestli brousit ručně a hlavně jak se chová lamino když se brousí když je to nalakováno- jestli nepopraská a tak. snad to bude v pohodě.

Odesláno

s1600: to jsou od riegru? jsem ti myslim kdysi psal co to je zač a nevěděl si:) nebo už jsem to zapoměl co jsi mi psal:) nemáš je na nějaké větší fotce že bys mi ji poslal na icq nebo maila?

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

s1600: to jsou od riegru? jsem ti myslim kdysi psal co to je zač a nevěděl si:) nebo už jsem to zapoměl co jsi mi psal:) nemáš je na nějaké větší fotce že bys mi ji poslal na icq nebo maila?

je to tady na fotkách z ulice ty mračítka třeba tady;)

ale možná to jsou ještě jiný:)

[upravil dne 10.12.2008 jakub106GTI]

post-0-14109603601161_thumb.jpg

Odesláno

nevim jak bych to udělal z gumama na tom slalomu páč mám nový zimáky a nechtěl bych je dokurvit hned :)...ikdyž to tak možná bude :D ještě uvidím jak na tom budu s časem!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...