jan07 Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Prosím,nemáte někdo popis motoru i s nákresy 106 1.6 16v?Něco takového,jak to je v knížce Jak nato,bohužel tam tento motor není.Nebo i odkaz,kde by to mohlo být,i třeba anglicky. Už jsme možná přišli nato,proč mě tak teče ten olej přes ten oddech,je tam asi ucpaný nějaký kanálek nebo ta hadička,která je pod ním a vede zpátky do vany.Tak bych potřeboval nějaké obrázky motoru,jak to tam vypadá. Dík Citovat
Error07 Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 cuuuuus, tyjo, asi máme podobnej problém, mě se tet dějou podobný potíže.... mám teda podezdrení na přicpání mazacího kanálku z důvodu přehřejvání oleje..... ja jsem teda kdyz jsem měnil termostat tak jsem to nechal cely vystydnout a propláchnul jsem komplet chladící soustavu a žádný \"sračky\" teda nevytekli... no nic méňe kdyz neco seženes tak jsem tady Citovat
jan07 Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Error07:A tobě taky někama teče olej? Já už právě asi tuším čím to je,ale potřeboval bych nějaké schéma motoru.A taky kdyby někdo měl schéma zapojení rozvodů?Nebo jestli někdo neví jak je to tam označené,aby se to pak vrátilo nato samé místo. Citovat
MrChodny Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 jan07: mam jenom toto: http://rapidshare.com/files/159118002/saxovtsengine.pdf jsou to nakresy ze service boxu. Citovat
Error07 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 mno, me nikam netece, ve vode neni ani kapka emulze, nehulí to, ikdyz tet uz malinko jo jak je zima, ale dolejvam pravidelne tak litr na mesic... a hlavne kdyz ji fakt davam nekde na dalnici, jedu kolem 190ti tak minutu, pak pustim plyn, tak ten olej od nekud vystrikne na svody a zamnou je silenej dým a pak mam malilinky kapicky oleje na zadnim okne...? ale hlavne me letos fakt trapi chlazeni motoru (vody) a taky oleje.... Citovat
jan07 Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 Mě to dělalo předtím něco podobného,zistil jsem že je prasklé těsnění na měrce oleje.Ta trubička,v které je umístěná ta měrka,se dá rozpojit zhruba v půlce a je tam takové malé těsnění,a to jsem měl špatné.Když jsem to víc vytočil,tak mě to tama vždy vystříklo na svody a zamnou byl pak bílí dým.Dal jsem tam nové a je to ok.Ale teď mě bohužel teče zase jinama:( Citovat
Error07 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 jan07: keci, tak to je jeden problem vyřešenej teda aspon doufam, ale jak je mozne ze se mi dostal olej az na kapozu, vika ventilu, baterku, no proste vsude... a neprisel jsem ani odkud... :( Citovat
Error07 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 helette a v jakejch teplotach pracují vase gti?? ja jsem prave loni pred bourackou mev vsecko na norme a letos mam vsecko ta nejak tu carku nad normou.... je to normalni?? me ste totiz zda ze mam i přepálenej olej z toho... Citovat
Ondra_S16 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 zhruba milimetr pod tou prostredni carkou:D Citovat
jan07 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 Nebo to může být i ta druhá trubka,která vede do vany. Je to ta,když půjdeš po hadici od víka ventilů směrem dole podel bloku motoru.Ta trubka se dá taky rozpojit,je tam jeden šroubek do bloku a pak to jen vytáhneš,je tam taky malé těsnění. Když jedeš rychlo a ten olej od někud vystříkne,tak zpětný naraz vzduchu ti ten olej roztříkne všude,já to měl taky všechno od oleja,i na kapotě,ale jen zevnitř. Dnes jsem rozdělal ty hadice na zpětný odtok oleje do vany,ale nic jsem tam nenašel,jenom se mě zdají moc suché,jako kdyby tama ten olej ani neodtěkal.Budem muset rozdělat víko ventilů a tak a podívat se dovnitř. Citovat
Error07 Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 onrda_s16: to me teda pekne seres... ale jen se modlim aby to jakse mi to spatne chladi byl \"jen\" ucpanej mazaci kanalek.... uz nechci rvat prachy tam kde to neni videt... jan07: moc dík, ja to v klídku rozeberu a uvidim.... vsecky dikry pofoukam kompresorem a trubycky zkusim proplachnout... jen kde sezenu ta tesneni??? Citovat
jan07 Odesláno 2. listopad 2008 Autor Odesláno 2. listopad 2008 V peugeotu,řekneš jim naco to potřebuješ a oni ti to prodají.Já to tam taky koupil,seženeš tam všechno. Citovat
Error07 Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 a co si za to rekli?? ja sem se v peugeotu ptal na brzdy a rekli me asi 12000 tak sem se jich slusne zeptal jestli k tomu dostanu jeste jednu 106... :blicismajlik Citovat
jan07 Odesláno 2. listopad 2008 Autor Odesláno 2. listopad 2008 To jedno tesneni stalo myslim 20kc,tak jsem si vzal dvoje,kdyby zase prdlo. Citovat
Error07 Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 podle toho co jsi mi naznacoval ze by to melo bejt, tak mam podezdereni na tenhle spoj... viz foto Citovat
jan07 Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 To by mohl,taky je tam tesneni.Ja mel spatne tesneni na te merce,je to skovane za tim krytem na svody.Taky to jde rozdelat nejak v pulce,ale musis oddelat ten plech. Citovat
Error07 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 mno tak uvidime, ja sjem ji vceea vytahl po dobe co mi vystrikal olej jelo to uplne normálně... ale bavil jsem se v práci o generálce motoru a kámos říkal ze 20000,- by moholo stacit stim ze budou novy šály, písty, přebroušení hlavy, vybroušení válců, tak přemýšlím že když už to bude rozházený, tak že zainvestuju a koupím tam kovaný písty... máte stím někdo zkušenost??? jede to líp?? Citovat
Ondra_S16 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 vsak S16 ma kovany pisty, pokud se nemylim:super Citovat
Error07 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 mnooooooo to je otázka do pranice...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.