Martina81 Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Tak zase já a zas problém, tedy nevím jestli se z toho vyklube problém snad ne . Jde o to, že když sundám nohu z plynu tak se ozve z motoru takový zvuk jako když kolem projede formule, ale slabě nebo jako když máš autíčko, které natáhneš a pustíš mu kolečka na prázno , nevím co to je a jestli to tak má být. Není to hlasitý zvuk, ale normální člověk si toho všimne. Ví někdo co to je? Citovat
marisw Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 zvuk prevodovky bez zatazenia motorom......mne to robi to iste.... normalka Citovat
Martina81 Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: marisw zvuk prevodovky bez zatazenia motorom......mne to robi to iste.... normalka no tak jestli je to tak, tak super a děkuju. Citovat
marisw Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 resp. robylo mi to....uz to auto nemam:D:D Původně zaslal: Martina81 Původně zaslal: marisw zvuk prevodovky bez zatazenia motorom......mne to robi to iste.... normalka no tak jestli je to tak, tak super a děkuju. Citovat
Martina81 Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: marisw resp. robylo mi to....uz to auto nemam:D:D No počkej počkej , tak to zas tak super není Citovat
Martina81 Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Jééé já jsem nás dostala do jednoho rámečku Citovat
marisw Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 :D momentalne sedlam nieco ine.... alle 307 nebolo take zle auto ako sa o nich hovorí...bol som spokojný.... nemal som snim ziaden problem... islo z domu nakolko bolo stare ...a chcelo to už vymenu Původně zaslal: Martina81 Jééé já jsem nás dostala do jednoho rámečku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.