HonzaZ Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Měl jsem 405, 406 a na plecháčích byl vždy kužel a nyní na 407 mám u zimních plecháčů (17\") od původního majitele taky kužel. Citovat
Přema Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Tak už jsem i já přezul a šrouby mi na 100% pasovaly i s kuželem.....ale foto auta na plecháčích s poklicema tu radši dávat nebudu.....:roll:roll:roll:roll:blicismajlik:blicismajlik:D Citovat
kajvet Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Tak už jsem i já přezul a šrouby mi na 100% pasovaly i s kuželem.....ale foto auta na plecháčích s poklicema tu radši dávat nebudu.....:roll:roll:roll:roll:blicismajlik:blicismajlik:D Já jsem z těch plecháčů a neorigo poklic (kupoval jsem s autem zimáky s poklicema) taky špatnej když jdu k autu,ale co se dá dělat. Scháním laespon origo poklice 16´ Citovat
pkr Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema Tak už jsem i já přezul a šrouby mi na 100% pasovaly i s kuželem.....ale foto auta na plecháčích s poklicema tu radši dávat nebudu.....:roll:roll:roll:roll:blicismajlik:blicismajlik:D Já jsem z těch plecháčů a neorigo poklic (kupoval jsem s autem zimáky s poklicema) taky špatnej když jdu k autu,ale co se dá dělat. Scháním laespon origo poklice 16´ V Peugeotu je maj.Jsou moooc pěkný, jedna asi za 1200,-Kč.Což je taky moooc pěkná cena:grr Citovat
kajvet Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: pkr Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema Tak už jsem i já přezul a šrouby mi na 100% pasovaly i s kuželem.....ale foto auta na plecháčích s poklicema tu radši dávat nebudu.....:roll:roll:roll:roll:blicismajlik:blicismajlik:D Já jsem z těch plecháčů a neorigo poklic (kupoval jsem s autem zimáky s poklicema) taky špatnej když jdu k autu,ale co se dá dělat. Scháním laespon origo poklice 16´ V Peugeotu je maj.Jsou moooc pěkný, jedna asi za 1200,-Kč.Což je taky moooc pěkná cena:grr No právě, za tu cenu by byly ještě hnusnější než tam mám teď Citovat
Araya Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Já jsem zvolil variantu bez poklic ale zato nastříkané stříbrnou metalízou a nalakované.Moc hezké,vřele doporučuju.Poklice nejsou hezké a to ani original.:papa:papa Citovat
Jurko Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Prej tam mám dát šrouby z liťáků a nemám vymejšlet ptákoviny,tak zítra jdu koupit koupit 12x1,25x30 kužel na kíč 17 a basta fidli a už to nebudem řešit Citovat
Zipík Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: jirzik Prej tam mám dát šrouby z liťáků a nemám vymejšlet ptákoviny,tak zítra jdu koupit koupit 12x1,25x30 kužel na kíč 17 a basta fidli a už to nebudem řešit Není tam náhodou 19 klíč?Liťáky mají tuším 19....Souhlasíte se mnou nebo se mýlím:nevim Citovat
Zipík Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Omlouvám se jsou to opravdu 17 asi neumím měřit:D Citovat
loskilleros Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Jazdi niekto na plechacoch s tymi hybridnymi srobami z alu diskov? Mam na mysli tie dvojite, aj na disky aj na plechace. Ci ma niekto skusenosti ako sa s tym jazdi, ked srob vytrca 3 cm. Pretoze som volal do servisu Peugeotu a chlap mi povedal ze naco mam kupovat nove srouby ked mam tieto z alu diskov . Ale mne sa to skor zda len ako nudzove riesenie. Poradte ci kupovat nove skrutky alebo to risknut s tymito co mam. Citovat
Jurko Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: loskilleros Jazdi niekto na plechacoch s tymi hybridnymi srobami z alu diskov? Mam na mysli tie dvojite, aj na disky aj na plechace. Ci ma niekto skusenosti ako sa s tym jazdi, ked srob vytrca 3 cm. Pretoze som volal do servisu Peugeotu a chlap mi povedal ze naco mam kupovat nove srouby ked mam tieto z alu diskov . Ale mne sa to skor zda len ako nudzove riesenie. Poradte ci kupovat nove skrutky alebo to risknut s tymito co mam. si objednej tyhle,já je mám a super http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=4410 Citovat
Zipík Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 Já jezdím na hybrid a až je schovám pod poklici bude vše ok.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.