Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už jsem i já přezul a šrouby mi na 100% pasovaly i s kuželem.....ale foto auta na plecháčích s poklicema tu radši dávat nebudu.....:roll:roll:roll:roll:roll:blicismajlik:blicismajlik:D

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Tak už jsem i já přezul a šrouby mi na 100% pasovaly i s kuželem.....ale foto auta na plecháčích s poklicema tu radši dávat nebudu.....:roll:roll:roll:roll:roll:blicismajlik:blicismajlik:D

Já jsem z těch plecháčů a neorigo poklic (kupoval jsem s autem zimáky s poklicema) taky špatnej když jdu k autu,ale co se dá dělat. Scháním laespon origo poklice 16´ :)

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Já jsem z těch plecháčů a neorigo poklic (kupoval jsem s autem zimáky s poklicema) taky špatnej když jdu k autu,ale co se dá dělat. Scháním laespon origo poklice 16´ :)

V Peugeotu je maj.Jsou moooc pěkný, jedna asi za 1200,-Kč:D.Což je taky moooc pěkná cena:grr

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Původně zaslal: kajvet

V Peugeotu je maj.Jsou moooc pěkný, jedna asi za 1200,-Kč:D.Což je taky moooc pěkná cena:grr

No právě, za tu cenu by byly ještě hnusnější než tam mám teď :D

Odesláno

Já jsem zvolil variantu bez poklic ale zato nastříkané stříbrnou metalízou a nalakované.Moc hezké,vřele doporučuju.Poklice nejsou hezké a to ani original.:papa:papa:papa

Odesláno

Prej tam mám dát šrouby z liťáků a nemám vymejšlet ptákoviny,tak zítra jdu koupit koupit 12x1,25x30 kužel na kíč 17

a basta fidli a už to nebudem řešit :super

Odesláno
Původně zaslal: jirzik

Prej tam mám dát šrouby z liťáků a nemám vymejšlet ptákoviny,tak zítra jdu koupit koupit 12x1,25x30 kužel na kíč 17

a basta fidli a už to nebudem řešit :super

Není tam náhodou 19 klíč?Liťáky mají tuším 19....Souhlasíte se mnou nebo se mýlím:nevim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jazdi niekto na plechacoch s tymi hybridnymi srobami z alu diskov? Mam na mysli tie dvojite, aj na disky aj na plechace. Ci ma niekto skusenosti ako sa s tym jazdi, ked srob vytrca 3 cm.

Pretoze som volal do servisu Peugeotu a chlap mi povedal ze naco mam kupovat nove srouby ked mam tieto z alu diskov . Ale mne sa to skor zda len ako nudzove riesenie.

Poradte ci kupovat nove skrutky alebo to risknut s tymito co mam.

Odesláno
Původně zaslal: loskilleros

Jazdi niekto na plechacoch s tymi hybridnymi srobami z alu diskov? Mam na mysli tie dvojite, aj na disky aj na plechace. Ci ma niekto skusenosti ako sa s tym jazdi, ked srob vytrca 3 cm.

Pretoze som volal do servisu Peugeotu a chlap mi povedal ze naco mam kupovat nove srouby ked mam tieto z alu diskov . Ale mne sa to skor zda len ako nudzove riesenie.

Poradte ci kupovat nove skrutky alebo to risknut s tymito co mam.

si objednej tyhle,já je mám a super

http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=4410

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...