kovi306 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 jinak kdyby si chtěl dalsí inspiraci tak tady sou taky celkem zajmavý projekty http://www.peugeotforum.be/viewforum.php?f=3&topicdays=0&start=80 Citovat
oni Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 uz se tesim jak to bude vypadat na aute, vypadaj moc pekne..... Citovat
Béďa Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Zatoulana rozperka, no tak to mam hned lepsi naladu.. Citovat
marty777 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: Béďa Zatoulana rozperka, no tak to mam hned lepsi naladu.. jen se v Německu trochu zasekla,ale Angličani uvedli všechno na správnou míru:super:super:super Citovat
306gti6 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Pekne,pekne ja som tiez nieco objednal:D kedy uz konecne nahodis kola?Nech vidim ako to vyzera... Citovat
AKCZ Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Dnes jsem se pekne potrapil s tema hadickama.. na aute jsou takovy spony ktery fixujou hadicky v uchytech a neprisel jsem na zadnej rozumnej zpusob jak je jednoduse sundat.. nevite? Jsou na to nejaky specialni kleste? Citovat
Béďa Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 306gti6: tak se pochlub cos objednal? Nasazeni kolecek uz se blizi, taje to, taje. AKCZ: teda nevim jak ty brzdovy ale ty v motoru se nechaj celkem slusne vycvaknout, jsem zvedavej jak to pude me Citovat
AKCZ Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 U brzdovejch hadicek se jedna uplne o jine fixacni spony.. Citovat
BiFF Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 JJ neco podobneho je i u 106 ne ze byt drzak hadic byl origo na kastli a ty jsi privedl jenom hadici z vcrhu a trbku ze spodu !! to je proste komplet s brzdovou hadici co vede k trmenu :/ Citovat
Béďa Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 Tak to vypada ze ty uchyty se musej menit s hadickou, je to chyceny pod ten sroub? Citovat
MIHUL Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 AKCZ :tu sponu co jsi zakreslil musis vytrhnout ven,delam to tak ze ji chytnu sikama a klepnu do nich kladivem<ta spona je jakoby pulkulate napruzena a ma takovou mini drazku tak to docela drzi,nebo si ji jenom klestema pootoc a pak to vytukni meislikem treba,jde to...a pak ti vypadne gumova hadicka s sestihranem do ktery je zuasroubovana trubicka... Citovat
AKCZ Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Biffe.. nejak te vete nerozumim Ta spona se \"jen\" vysune.. drzi sroub hadicky v drzaku.. po vyndani spony se sroub hadicky uvolni a jde protahnout z drzaku ven.. takze se nic menit za nove nemusi jen jde ta spona spatne vytahnout.. sponu nemam vyfocenou.. vcera jsem dve vytahl ale dalo to ukrutny namahy.. asi na to existuji nejaky specialni kleste ktery z druhe srany tu sponu zmacknou a jde zrejme lepe vysunout a nebo nevim jak na to s obyc klestema abych si u toho neznicil ruce a celyho cloveka jak se u toho kroutim Citovat
AKCZ Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: MIHUL AKCZ :tu sponu co jsi zakreslil musis vytrhnout ven,delam to tak ze ji chytnu sikama a klepnu do nich kladivem jj to me sice napadlo ale sikovky nemam.. asi me nezbyde nez je sehnat Obyc klestema to je fakt porod i pres to ze tu sponu pootocim a cast spony se uvolni.. Jinak na leve strane je treba sundat zadni dil vyfuku a kryt nad nim aby se tam clovek lepe dostal Citovat
Béďa Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 Takze je to jen takova zavlacka. Ok, to pujde. Citovat
Béďa Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 Tak jsem dneska probudil auto ze zimniho spanku, projel a trosku oplachnul novy kolecka.. Musim rict ze kdyz do toho po ty zime vlezu, tak je to parada. Tu jizdu si fakt uzivam.. Citovat
Béďa Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 Foto nic moc ale nez jsem to udelal tak se nejak setmelo Citovat
Béďa Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 No a pak jsem si vzal do ruky stetecek.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.