Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Zatoulana rozperka, no tak to mam hned lepsi naladu.. :D

jen se v Německu trochu zasekla,ale Angličani uvedli všechno na správnou míru:super:super:super

Odesláno

Dnes jsem se pekne potrapil s tema hadickama.. na aute jsou takovy spony ktery fixujou hadicky v uchytech a neprisel jsem na zadnej rozumnej zpusob jak je jednoduse sundat.. nevite? Jsou na to nejaky specialni kleste?

Odesláno

306gti6: tak se pochlub cos objednal? :) Nasazeni kolecek uz se blizi, taje to, taje. :super

AKCZ: teda nevim jak ty brzdovy ale ty v motoru se nechaj celkem slusne vycvaknout, jsem zvedavej jak to pude me :)

Odesláno

JJ neco podobneho je i u 106 ne ze byt drzak hadic byl origo na kastli a ty jsi privedl jenom hadici z vcrhu a trbku ze spodu !! to je proste komplet s brzdovou hadici co vede k trmenu :/

Odesláno

AKCZ :tu sponu co jsi zakreslil musis vytrhnout ven,delam to tak ze ji chytnu sikama a klepnu do nich kladivem<ta spona je jakoby pulkulate napruzena a ma takovou mini drazku tak to docela drzi,nebo si ji jenom klestema pootoc a pak to vytukni meislikem treba,jde to...a pak ti vypadne gumova hadicka s sestihranem do ktery je zuasroubovana trubicka...

Odesláno

Biffe.. nejak te vete nerozumim :myslim

Ta spona se \"jen\" vysune.. drzi sroub hadicky v drzaku.. po vyndani spony se sroub hadicky uvolni a jde protahnout z drzaku ven.. takze se nic menit za nove nemusi jen jde ta spona spatne vytahnout.. sponu nemam vyfocenou.. vcera jsem dve vytahl ale dalo to ukrutny namahy.. asi na to existuji nejaky specialni kleste ktery z druhe srany tu sponu zmacknou a jde zrejme lepe vysunout a nebo nevim jak na to s obyc klestema abych si u toho neznicil ruce a celyho cloveka jak se u toho kroutim :)

Odesláno
Původně zaslal: MIHUL

AKCZ :tu sponu co jsi zakreslil musis vytrhnout ven,delam to tak ze ji chytnu sikama a klepnu do nich kladivem

jj to me sice napadlo ale sikovky nemam.. asi me nezbyde nez je sehnat :) Obyc klestema to je fakt porod i pres to ze tu sponu pootocim a cast spony se uvolni.. Jinak na leve strane je treba sundat zadni dil vyfuku a kryt nad nim aby se tam clovek lepe dostal ;)

Odesláno

Tak jsem dneska probudil auto ze zimniho spanku, projel a trosku oplachnul novy kolecka.. :) Musim rict ze kdyz do toho po ty zime vlezu, tak je to parada. Tu jizdu si fakt uzivam.. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...