Ondřík106s Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 caute, meli jste nekdo uz oddelaný zadní nárazník na 106 sport novým modelu. chci totiz stríkat ty pásy, viz obrázek a chci se zeptat jestli jdou zdelat i bez zdelání nárazníku, díky Citovat
kujon106 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Oddělat jdou i bez sundání nárazníku, ale blbě :-) Lepší je ho shodit - drží na 2 šroubkách po stranách pod těma plastovejma nadkolí a na 3 nebo 4 v kufru Citovat
Ondra_S16 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 no predni sly sundat jen vycvaknutim, tak jsem myslel ze zadni budou reseny stejne;) jinak myslim ze ta barva na tom moc dlouho nevydrzi, kazdopadne sem pak hod foto:) Drzim palce:super Citovat
Black Joe Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Také jsem to chtěl nechat nastříkat, ale lakýrník mi to rozmluvil. Pokud to budeš sundavat a potom zase nalakované nandavat , tak Ti to může při nasazování a nacvakování popraskat.Tak si dávej pozor. Citovat
Ondřík106s Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 tak nebylo by lepsí to nastríkat na tom? Citovat
Ondra_S16 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 nejlepsii by bylo se na to vysrat;) na ty cerny to skoro ani nejde videt, parkrat na to supni nejaky sprej (coyote) at je to pekne leskly a tmavy a mas to:super Citovat
Black Joe Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 A nebo si lišty vylešti nějakým sprejem na plasty a bude to taky vypadat sqele. A hlavně to bude originální. Vyděl jsem spoustu laků na autech a pokud si to uděláš sám a nemáš zkušenosti ,tak se výsledek nemusí líbit. Citovat
Black Joe Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Když dva myslí na jednu věc a každý to říká jinak. Já si myslel že jsi psal o barvě ve spreji. Citovat
Ondra_S16 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 taky mi to tak prislo kdyz jsem tvoril odpoved:D Proto jsem dal do zavorky Coyote;) Citovat
Spiral Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 na cerne ty listy vypadaji dobre.... kdyz se udrzuji... Citovat
Ondřík106s Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 ja mam ty prední dost poskrábaný, uvidíme co rekne lakýrník Citovat
Error07 Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 zdravím, moje kamarádka má golfa bílího a nechala si na tom lišty polepit samolepkou (takovou tou jak se stim lepjej celý auta) a nepraská to a vypadá to taky docela slušně Citovat
Spiral Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 a dodal bych ze to neni drahe ani moc... Citovat
Bindy Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Já jsem stříkal přední i zadní a měl jsem je oboje pouze necvaknuté. Dalo mi sice pořádně zabrat je malým šroubováčkem sumdam, ale nasadit zpět už šly v pohodě. Jinak jsem je očistil, nastříkal základovou barvou na plasty a potom nastříkal do požadované barvy... Fotky: [upravil dne 16/11/08 Bindy] Citovat
Ondřík106s Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 jj vypada to dobre, ale ja to skusím nastříkat na tom, jenom to peclive oblepím a je, prední mám dost poskrábanou, takze to vezmu první kitem a pak teprve plnicem na plasty a barvou, uvidime Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Bindy Já jsem stříkal přední i zadní a měl jsem je oboje pouze necvaknuté. Dalo mi sice pořádně zabrat je malým šroubováčkem sumdam, ale nasadit zpět už šly v pohodě. Jinak jsem je očistil, nastříkal základovou barvou na plasty a potom nastříkal do požadované barvy... Fotky: [upravil dne 16/11/08 Bindy] hele to je poruba jak vyšítá Citovat
Bindy Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Ondřík106s jj vypada to dobre, ale ja to skusím nastříkat na tom, jenom to peclive oblepím a je, prední mám dost poskrábanou, takze to vezmu první kitem a pak teprve plnicem na plasty a barvou, uvidime No jak chceš, já jsem si nertoufnul stříkat to přímo na tom...myslím, že by s tím byla větší práce než to sumdat a v klidu to nastříkat...myslím,že takhle budeš mít problém dostat se hezky kolem krajů...Ale jak chceš Citovat
Bindy Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Bindy Já jsem stříkal přední i zadní a měl jsem je oboje pouze necvaknuté. Dalo mi sice pořádně zabrat je malým šroubováčkem sumdam, ale nasadit zpět už šly v pohodě. Jinak jsem je očistil, nastříkal základovou barvou na plasty a potom nastříkal do požadované barvy... Fotky: [upravil dne 16/11/08 Bindy] hele to je poruba jak vyšítá No jasně, Poruba 4ever! Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 [upravil dne 16/11/08 Bindy] hele to je poruba jak vyšítá No jasně, Poruba 4ever! vzpominky , jsem chodil na Dětskou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.