Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no predni sly sundat jen vycvaknutim, tak jsem myslel ze zadni budou reseny stejne;) jinak myslim ze ta barva na tom moc dlouho nevydrzi, kazdopadne sem pak hod foto:) Drzim palce:super

Odesláno

Také jsem to chtěl nechat nastříkat, ale lakýrník mi to rozmluvil.

Pokud to budeš sundavat a potom zase nalakované nandavat , tak Ti to může při nasazování a nacvakování popraskat.Tak si dávej pozor. :papa

Odesláno

A nebo si lišty vylešti nějakým sprejem na plasty a bude to taky vypadat sqele.:super A hlavně to bude originální. Vyděl jsem spoustu laků na autech a pokud si to uděláš sám a nemáš zkušenosti ,tak se výsledek nemusí líbit.:bojim

Odesláno

zdravím, moje kamarádka má golfa bílího a nechala si na tom lišty polepit samolepkou (takovou tou jak se stim lepjej celý auta) a nepraská to a vypadá to taky docela slušně :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já jsem stříkal přední i zadní a měl jsem je oboje pouze necvaknuté. Dalo mi sice pořádně zabrat je malým šroubováčkem sumdam, ale nasadit zpět už šly v pohodě. Jinak jsem je očistil, nastříkal základovou barvou na plasty a potom nastříkal do požadované barvy...

Fotky:

bez_list.JPG

DSC00069.JPG

DSC01623.JPG

[upravil dne 16/11/08 Bindy]

Odesláno
Původně zaslal: Bindy

Já jsem stříkal přední i zadní a měl jsem je oboje pouze necvaknuté. Dalo mi sice pořádně zabrat je malým šroubováčkem sumdam, ale nasadit zpět už šly v pohodě. Jinak jsem je očistil, nastříkal základovou barvou na plasty a potom nastříkal do požadované barvy...

Fotky:

bez_list.JPG

DSC00069.JPG

DSC01623.JPG

hele to je poruba jak vyšítá:super

Odesláno
Původně zaslal: Ondřík106s

jj vypada to dobre, ale ja to skusím nastříkat na tom, jenom to peclive oblepím a je, prední mám dost poskrábanou, takze to vezmu první kitem a pak teprve plnicem na plasty a barvou, uvidime

No jak chceš, já jsem si nertoufnul stříkat to přímo na tom...myslím, že by s tím byla větší práce než to sumdat a v klidu to nastříkat...myslím,že takhle budeš mít problém dostat se hezky kolem krajů...Ale jak chceš;)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Bindy

Fotky:

bez_list.JPG

DSC00069.JPG

DSC01623.JPG

hele to je poruba jak vyšítá:super

No jasně, Poruba 4ever!:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...