Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Dík čakome. Ten kombík se mi fakt neskutečně líbí. :super

Jinak chválím parádní avatar. ;):)

Jo je pěkná. Mám dost jinejch fotek pěkných 406tek.

Díky za chválu. Taky to dalo dost práce než jsem ho tam dostal. Pořát to nechtělo jít. Ale povedlo se:)

Byl čas na změnu.

Původně zaslal: gasaxx

Čakome, co je to za 406 na tý poslední fotce za tím Breakem? To je sedan, nebo Coupe to žlutý???

je to žlutá 406 sedan

tady

a tady

[upravil dne 29.10.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: atsor

doufám že se čakome,gasaxxa možná se k nám přidá i f3Rd@ přidá.Někdy na jaře se musíme setkat.Čakom na 17\" a jádoufám na novém podvozku,no uvidíme.Mohli by jsme najít nějaké lepší místo než benzinku ale nevím kde tam poblíž je nějaké místo je.Musím se podívat a nebo poptat.Mohl by to být takový malinkatý sraz. Co říkáte?

A ja mam jako nechat 17\" doma?? :myslim

Jinak jestli nebudu v praci , tak v listopadu na prigl prijedu!

Odesláno

Moc rád Tě na Pringlu uvidím a konečně bych se taky rád podíval na ten modře osvětlenej interiér... Já mám zatím jen ty světýlka na stropě, ve dveřích a v přihrádce u spolujezdce modrý...:-) A 17\" vem samozřejmě sebou... Jen doufám, že už nebude sníh, jinak zůstávám doma...:-( Páč momentálně měsíc po koupi auta se na nový pneu pořád nějak nedostávají finance...:-( Jinak bych musel zklamat a dojet Citroenem Xsarou...:-(

[upravil dne 29/10/08 gasaxx]

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Moc rád Tě na Pringlu uvidím a konečně bych se taky rád podíval na ten modře osvětlenej interiér... Já mám zatím jen ty světýlka na stropě, ve dveřích a v přihrádce u spolujezdce modrý...:-) A 17\" vem samozřejmě sebou... Jen doufám, že už nebude sníh, jinak zůstávám doma...:-( Páč momentálně měsíc po koupi auta se na nový pneu pořád nějak nedostávají finance...:-( Jinak bych musel zklamat a dojet Citroenem Xsarou...:-(

[upravil dne 29/10/08 gasaxx] [/quote

Klidne prijed xarou, my te nezbijem, neboj :) Obavam se, ze v pondeli prehazuju na zimaky, cili origo 15\"...

Odesláno

možná bude video toho výfuku co jsem měl,jestli se to teda povede.

Proč tam dáváš 25 a 30,nestačily by Ti 20?

Na kolik ty podložky tak vyjdou nějaká střední cesta?Ptám se protože jsem našel na netu z 307 17\" za slušnou cennu ale vůbec nevím

Odesláno

možná bude video toho výfuku co jsem měl,jestli se to teda povede.

Proč tam dáváš 25 a 30,nestačily by Ti 20?

Na kolik ty podložky tak vyjdou nějaká střední cesta?Ptám se protože jsem našel na netu z 307 17\" za slušnou cennu ale vůbec nevím

Samozřejmě by stačili i 20 mm i 15 mm. ale chci mít kola - + zaroven s lemem blatníku.

jedna podložky se šroubama vycházi cca 500,-

Odesláno

Víš přemýšlím o těch 17\" ale nevím

Jdi do nich. Jsou to nejhezčí kola od peu.

Kolik za ne chce?

[upravil dne 2.11.2008 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...