atsor Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 doufám že se čakome,gasaxxa možná se k nám přidá i f3Rd@ přidá.Někdy na jaře se musíme setkat.Čakom na 17\" a jádoufám na novém podvozku,no uvidíme.Mohli by jsme najít nějaké lepší místo než benzinku ale nevím kde tam poblíž je nějaké místo je.Musím se podívat a nebo poptat.Mohl by to být takový malinkatý sraz. Co říkáte? Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: atsor doufám že se čakome,gasaxxa možná se k nám přidá i f3Rd@ přidá.Někdy na jaře se musíme setkat.Čakom na 17\" a jádoufám na novém podvozku,no uvidíme.Mohli by jsme najít nějaké lepší místo než benzinku ale nevím kde tam poblíž je nějaké místo je.Musím se podívat a nebo poptat.Mohl by to být takový malinkatý sraz. Co říkáte? miny staz 406tek:D Citovat
atsor Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 čakom-jo takovej miny sraz.už jen jeden bod? Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: atsor čakom-jo takovej miny sraz.už jen jeden bod? No o čem vím tak bych měl mít jen jeden bod. Už je to rok co jsem nedostal pokutu:D Citovat
atsor Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Čakom-zkoušel jsem se dívat po těch tvých kolech co máš-ty se musí horko těžko zhánět. Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: atsor Čakom-zkoušel jsem se dívat po těch tvých kolech co máš-ty se musí horko těžko zhánět. JJ je to docela těžký sehnat. Já měl dost velkou kliku;) Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 koukni sem http://www.superkola.cz/alu-disky/pouzite-sady/6435-4x108-17-6-5j-et-31-stred-65-1-bbs-peugeot-pouzite-skladem-2xsada-id6967 Citovat
atsor Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 teďka teda nevím.dal jsi mi brouka do hlavy jestli kola nebo podvozek.jsem takovej nerozhodnej Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: atsor teďka teda nevím.dal jsi mi brouka do hlavy jestli kola nebo podvozek.jsem takovej nerozhodnej oboje;) ještě bys musel koupit podložky 15-20mm Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: atsor Mě se líbí ta Tvoje kára:) dva roky práce a máš to samý co já Pokud budeš mít hodně peněz a času tak i dřív;) Citovat
atsor Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Asi to vypadá na ten podvozek a kola nechám prozatím na 15\"!!!!!!!!!!!! Všechno chce čas many Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: atsor No pěkná!Nevíš co je to za kola? řekl bych že artec http://www.e-pneu.cz/katalog_alu.php?v=ARTEC Citovat
gasaxx Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 NO tak s tím minisrazem mi nezvývá, než souhlasit...:-) Snad stihnu pře zimu změnit aspoň podsvícení středovýho panelu plus PP a na jaře snad i ty kola mno... Uvidíme, jak se na to bude tvářit peněženka, ale rozhodně jsem pro minisraz... Ale fakt by to chtělo nějaký místo, kde by se dalo i fotit, ono přece jen stát v řadě a v pozadí mít benzínku je celkem o ničem... Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx NO tak s tím minisrazem mi nezvývá, než souhlasit...:-) Snad stihnu pře zimu změnit aspoň podsvícení středovýho panelu plus PP a na jaře snad i ty kola mno... Uvidíme, jak se na to bude tvářit peněženka, ale rozhodně jsem pro minisraz... Ale fakt by to chtělo nějaký místo, kde by se dalo i fotit, ono přece jen stát v řadě a v pozadí mít benzínku je celkem o ničem... na jaře něco vymyslíme;) toto bylo jen tak na rychlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.