Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

doufám že se čakome,gasaxxa možná se k nám přidá i f3Rd@ přidá.Někdy na jaře se musíme setkat.Čakom na 17\" a jádoufám na novém podvozku,no uvidíme.Mohli by jsme najít nějaké lepší místo než benzinku ale nevím kde tam poblíž je nějaké místo je.Musím se podívat a nebo poptat.Mohl by to být takový malinkatý sraz. Co říkáte?

Odesláno
Původně zaslal: atsor

doufám že se čakome,gasaxxa možná se k nám přidá i f3Rd@ přidá.Někdy na jaře se musíme setkat.Čakom na 17\" a jádoufám na novém podvozku,no uvidíme.Mohli by jsme najít nějaké lepší místo než benzinku ale nevím kde tam poblíž je nějaké místo je.Musím se podívat a nebo poptat.Mohl by to být takový malinkatý sraz. Co říkáte?

miny staz 406tek:D

Odesláno

čakom-jo takovej miny sraz.už jen jeden bod?

No o čem vím tak bych měl mít jen jeden bod.

Už je to rok co jsem nedostal pokutu:D

Odesláno

Čakom-zkoušel jsem se dívat po těch tvých kolech co máš-ty se musí horko těžko zhánět.

JJ je to docela těžký sehnat.

Já měl dost velkou kliku;)

Odesláno

teďka teda nevím.dal jsi mi brouka do hlavy jestli kola nebo podvozek.jsem takovej nerozhodnej

oboje;)

ještě bys musel koupit podložky 15-20mm

Odesláno

Mě se líbí ta Tvoje kára:)

dva roky práce a máš to samý co já;)

Pokud budeš mít hodně peněz a času tak i dřív;)

Odesláno

NO tak s tím minisrazem mi nezvývá, než souhlasit...:-) Snad stihnu pře zimu změnit aspoň podsvícení středovýho panelu plus PP a na jaře snad i ty kola mno... Uvidíme, jak se na to bude tvářit peněženka, ale rozhodně jsem pro minisraz... Ale fakt by to chtělo nějaký místo, kde by se dalo i fotit, ono přece jen stát v řadě a v pozadí mít benzínku je celkem o ničem...:D

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

NO tak s tím minisrazem mi nezvývá, než souhlasit...:-) Snad stihnu pře zimu změnit aspoň podsvícení středovýho panelu plus PP a na jaře snad i ty kola mno... Uvidíme, jak se na to bude tvářit peněženka, ale rozhodně jsem pro minisraz... Ale fakt by to chtělo nějaký místo, kde by se dalo i fotit, ono přece jen stát v řadě a v pozadí mít benzínku je celkem o ničem...:D

na jaře něco vymyslíme;)

toto bylo jen tak na rychlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...