Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všii. Dnes jsem trošku zabrouzdal po netu, hledajíce nějaké info o ECU na Mi16. Zjistil jsem, že existuje nějaká firma OMEX Performance Electronics, která dělá ECU pro různá auta. A součástí jejich prodeje je i jedna ECU, která se hodí na motory XU9J4 Omex 600 series....chtěl bych se zeptat, jestli někdo o tom něco víte. Umím sice anglicky a něco jsem si přeložil, ale nejsem elektrotechnik, takže mi to moc nedává význam. Proto bych preferoval jakoukoliv radu od někoho kdo s tím zkušenost má, nebo alespoň zná někoho kdo s tím zkušenost má. Zajímá mě, jak moc může tahle ECU ovlivnit vlastnosti motoru (výkon,krouťák apod.) Takže kdokoliv něco ví, nechť odpoví:super Tak zatim dík:)

Odesláno

Zdravím,taky nevím moc,ale něco už jsem kdysi zjišťoval.O té firmě co jsi psal jsem neslyšel,ale chiptuning na atmosférickém motoru sám o sobě ti nijak moc nepřidá,dává to maximálně kolem 10% výkonu.Samozdřejmě se ale zvětší i kroutící moment a motor lépe táhne a ochotněji se vytáčí do otáček.Nejlepší asi je na motoru nešetřit a dát lepší sání,klapku,komplet výfuk včetně svodů,spotovní svíčky a třeba snížit hlavu a podobně.Potom už chiptuning smysl má,ale chce to dělat až nakonec a přímo na brzdě aby jsi viděl že motor má větší výkon a viděl křivky krouťáčku a ten nárůst......ale nejsem odborník,víš jak:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...