Black Joe Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 Kujone - pěkné videjko, sedět jako spolujezdec asi se zapotím. Mischelin - myslím, že je každého věc, co si s motorem nebo s celím autem udělá, ať už je to 106 nebo ferrari . U 106 je lepší vidět ty ksichty těch co mají třeba bawora, když je předjíždíš, nebo když tě nedokážou předjet Mám sice 1,4 ,ale už se mě při rozjezdu z vesnice pár frajerů z dražšími auty se snažilo předjet a ten pocit když vyhraji je nezapomenutelný. A to nejsem závodník a nemám nijak upravené auto. Jednou si na jednom tuning srazu mé auto půjčil bratr byli rozjezdy, ale má kubatůra už skončila tak se bratr s mou 106kou zařadil s hondou crx , kdyby nebyla ranvej delší tak to vyhrál a to bez úprav jen tak ze srandy. Lidi se nás potom ptali co v tom máme a to jsou okamžiky co člověka potěší. Citovat
s1600 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 sedet v kit caru nebo maxi,proste nejakym specialu,je muj sen,hlavne spis jako spolujezdec,asi bych si netroufl na taovou bestii...musi to byt adrenalin neskutecnej...snad se mi to nekdy podari... Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 nevíte někdo o karoserii 106 bez tp? Citovat
MrChodny Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 luky106rolandgaros : nepodarilo se natahnout? Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 no je to nahovno ... musi se vyndat motor a říznout to až u hrnce na tlumič a oprava mě vyjde na cca 30tis...jelikož na to jsou potřeba pravítka(přípravky) aby to bylo přesně navařeny a pak se třeba nesjížděla guma nebo to někam netahlo [upravil dne 28/11/08 luky106rolandgaros] Citovat
Black Joe Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 No a co počkat na zprávu od policie, kdo je viník. Pokud ta čůza (doufejme), tak bych to dal do autorizovaného servisu . Tam ty přípravky mají a budeš to mít se zárukou a pojišťovna to zacáluje. Citovat
kujon106 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Já bych taky určitě posečkal, mlýny PČR melou pomalu, ale doufejme že snad jistě Citovat
Black Joe Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Tak našel jsem video pro tuning hifi nadšence a lidi co mají jiný vkus než je ten můj ,ale proč né a ještě jedno speciálně pro lentilku nebo Spirala , nejhezčí jsou tam ty sedačky, jinak zase extrém:D Citovat
Spiral Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Black Joe Tak našel jsem video pro tuning hifi nadšence a lidi co mají jiný vkus než je ten můj ,ale proč né a ještě jedno speciálně pro lentilku nebo Spirala , nejhezčí jsou tam ty sedačky, jinak zase extrém:D no pres hudbu moc nejsem takze prvni nic moc.. no a to druhe... no hezka je barva a sedacky... bodykit taky neni uplne marnej... ale zrcatka, kola,zadni svetla, palubka, calouneni, hudba, sterace... no proste zbytek auta silenej.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Black Joe a ještě jedno speciálně pro lentilku nebo Spirala , nejhezčí jsou tam ty sedačky, jinak zase extrém:D To auto jako celek není špatný, ale nejvíc mě zaujala ta roura místo koncovky výfuku. Citovat
Spiral Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 no to jo... ale ta by treba me nevadila ani..... dalsi vyznamna nevyhoda je ze to neni S16 Citovat
kujon106 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Tak ta žlutá se mi, velmi mírně řečeno, vůbec nelíbí :-) Citovat
Ondřík106s Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 ale jo, docela ujde, ale mnoho naplácaných vecí na malém autě, ale jinak chválím úsilí a trpělivost toto ze 106tky udelat Citovat
Spiral Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: kujon106 Tak ta žlutá se mi, velmi mírně řečeno, vůbec nelíbí :-) :) Citovat
Black Joe Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 To druhé video jsem dal hlavně kvůli těm sedačkám, jsou pěkné zbytek je opravdu horší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.