corsair.cz Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Zdravím! Zkoušel jste někdo jízdy veřejnosti na brněnském nebo jiném automotodromu? Když jsem se o té možnosti dověděl, tak jsem byl celkem nadšenej, protože by to bylo dobrý na \"ošahání\" schopností mých i autíka, ale když jsem se na to podíval blíž tak jsem zjistil, že tam může být i dalších 20 aut a max rychlost jízdy je 90 km/h..... Už jste si někdo byl někde takhle zajezdit-nějaké zkušenosti? http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp?catid=277&langid= Citovat
jarajarda Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 90? Tak to nevím, proč bych to platil, to můžu jít na okresku... Citovat
corsair.cz Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: jarajarda 90? Tak to nevím, proč bych to platil, to můžu jít na okresku... no právě, a zadarmo..... Citovat
PnR Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 moze tam byt naraz 45 vozidiel a ozaj mozes ist max 90... na to by som sa vybodol Citovat
čakom Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Byl jsem s kamošem na brněským. Rychlost je co vím neomezená. Jezdili jsme přes 200km/h Ale všechny ryzika když se něco stane jdou na tebe. Viděl jsem tam pár bouraček. A pojištovna ti to nezaplatí [upravil dne 26.10.2008 čakom] Citovat
Zipík Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Tak tak rychlost je omezená ale nikdo ji nedodržuje...Když se něco stane a ty auto rozsekáš máš smůlu a pojišťovna ti nic nezaplatí Citovat
corsair.cz Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Takže ta 90ka v těch pravidlech je tam jen pro sichr pořadatelů, kdyby se něco stalo? 2 čakom: v kolika autech jste to teda kroužili? stojí to za to? Citovat
čakom Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: corsair.cz Takže ta 90ka v těch pravidlech je tam jen pro sichr pořadatelů, kdyby se něco stalo? 2 čakom: v kolika autech jste to teda kroužili? stojí to za to? Docela dost. Objeli jsme jedno kolo a auta vyjížděli ještě boxu. Mě se zdá že cena na 30 min. je 800,- Ale musel bych se zeptat kamoša on tam jezdí pravidelně. Jsou tam samy Audy, BMW, Porsche sem tam nějaký to Ferrari a Corvetta. Stojí to za to když máš pořádně našlapaný auto se svojim bych tam nejel. [upravil dne 26.10.2008 čakom] Citovat
corsair.cz Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Njn tak tom radši ani nebudu zkoušet, jsem myslel, že bych mohl někde pořádně zajezdit, ale jestli je to plný corvette tak se tam radši ani nebudu motat... Citovat
čakom Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: corsair.cz Njn tak tom radši ani nebudu zkoušet, jsem myslel, že bych mohl někde pořádně zajezdit, ale jestli je to plný corvette tak se tam radši ani nebudu motat... Při těchto volných jízdách jsou tak nadupaný auta. Kamoš tam jezdí se 150k fabijou a sem tam neco předjede. Ale dojet tam mužeš si zajezdit byla tam 406 break ale podle zvuku motoru to byl 3,0. Sem tam tam dojede nejaká ta felicie nedo fabia htp kteří se chtěj jen projet po okruhu. Citovat
corsair.cz Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Hmm to pak musi byt peknej zmatek, kdyz se tem nadupancum pletou pod kola fabky apod. No ona 406 v 1.8 neni zrovna zavodak.... Asi se tam v lete dojdu nejdriv podivat, co tam jezdi za auta a jak to vubec vypada.... To by chtělo zamluvit to pro celej Peugeot-Club to by byla akce... Citovat
čakom Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: corsair.cz Hmm to pak musi byt peknej zmatek, kdyz se tem nadupancum pletou pod kola fabky apod. No ona 406 v 1.8 neni zrovna zavodak.... Asi se tam v lete dojdu nejdriv podivat, co tam jezdi za auta a jak to vubec vypada.... To by chtělo zamluvit to pro celej Peugeot-Club to by byla akce... Přes zimu je času dost můžeš to zatím poladit:D [upravil dne 26.10.2008 čakom] Citovat
OK406 Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Byl jsem s kamošem na brněským. Rychlost je co vím neomezená. Jezdili jsme přes 200km/h Ale všechny ryzika když se něco stane jdou na tebe. Viděl jsem tam pár bouraček. A pojištovna ti to nezaplatí [upravil dne 26.10.2008 čakom] A kdy tam budeš se svou krásnou 406, aby si ji tam ukázal a také vyhnal z motoru ,,pavoučky a pavučiny\" !!! Citovat
čakom Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: čakom Byl jsem s kamošem na brněským. Rychlost je co vím neomezená. Jezdili jsme přes 200km/h Ale všechny ryzika když se něco stane jdou na tebe. Viděl jsem tam pár bouraček. A pojištovna ti to nezaplatí [upravil dne 26.10.2008 čakom] A kdy tam budeš se svou krásnou 406, aby si ji tam ukázal a také vyhnal z motoru ,,pavoučky a pavučiny\" !!! Já se tam jezdím sem tam kounout na kamoše. Mě na vyhnání pavučin stačí okreska. [upravil dne 26.10.2008 čakom] Citovat
OK406 Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: čakom Byl jsem s kamošem na brněským. Rychlost je co vím neomezená. Jezdili jsme přes 200km/h Ale všechny ryzika když se něco stane jdou na tebe. Viděl jsem tam pár bouraček. A pojištovna ti to nezaplatí [upravil dne 26.10.2008 čakom] A kdy tam budeš se svou krásnou 406, aby si ji tam ukázal a také vyhnal z motoru ,,pavoučky a pavučiny\" !!! A co ukázat nějaké Audi, BMW či jiným svoji krásnou záď 406 ?? To by bylo ale traumatizující pro dané hoši !! Já se tam jezdím sem tam kounout na kamoše. Mě na vyhnání pavučin stačí okreska. [upravil dne 26.10.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: čakom Byl jsem s kamošem na brněským. Rychlost je co vím neomezená. Jezdili jsme přes 200km/h Ale všechny ryzika když se něco stane jdou na tebe. Viděl jsem tam pár bouraček. A pojištovna ti to nezaplatí [upravil dne 26.10.2008 čakom] A kdy tam budeš se svou krásnou 406, aby si ji tam ukázal a také vyhnal z motoru ,,pavoučky a pavučiny\" !!! A co ukázat nějaké Audi, BMW či jiným svoji krásnou záď 406 ?? To by bylo ale traumatizující pro dané hoši !! Já se tam jezdím sem tam kounout na kamoše. Mě na vyhnání pavučin stačí okreska. [upravil dne 26.10.2008 čakom] Já se vyžívám v zatáčkách:D staršně miluju zavodníky co to rozpáli na rovince a v zatáčce jedou 50. Citovat
OK406 Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Tak přijed nekdy ke mě!! Vezmutě na trat, kde se jezdil závod do vrchu a je tam i několik mrtvých!! Pěkné zatáčky a ,,esíčka\" !! To by si byl v sedmém nebi !!! Citovat
čakom Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 Tak přijed nekdy ke mě!! Vezmutě na trat, kde se jezdil závod do vrchu a je tam i několik mrtvých!! Pěkné zatáčky a ,,esíčka\" !! To by si byl v sedmém nebi !!! Letní už jsou sjetý. Ted tam mám 14\" zimáky a už to tak nedrží [upravil dne 26.10.2008 čakom] Citovat
corsair.cz Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Jojo, příští týden kupuju spoiler, přespříští si to nechám vybrousit na 3.0, natankuju kerosin a jede se Původně zaslal: čakom Původně zaslal: corsair.cz Hmm to pak musi byt peknej zmatek, kdyz se tem nadupancum pletou pod kola fabky apod. No ona 406 v 1.8 neni zrovna zavodak.... Asi se tam v lete dojdu nejdriv podivat, co tam jezdi za auta a jak to vubec vypada.... To by chtělo zamluvit to pro celej Peugeot-Club to by byla akce... Přes zimu je času dost můžeš to zatím poladit:D [upravil dne 26.10.2008 čakom] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.