Guest jaroslavpleger Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Stalo si mi již několikrát, že po sundání nohy z plynu jede auto stejnou rychlostí dál, jako by by zapnut tempomat. A to někdy šeredně překvapí. Toto se přeruší přibrzděním,vyšlápnutí spojky či sešlápnutí plynového pedálu. Auto přitom tempomat nemá. Nějaké zkušenosti s tím máte? Citovat
Sved Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 No mě se to stávalo u stáré 406, ale brzo se to vyřešilo. Byly to nové gumové koberečky, které mi drhly o pedál. Stalo se mi to asi třikrát a pak mě to trklo. Tady asi bude problém trochu jinde, ne? Když nemáš tempomat, tak asi bude něco s lankem pedálu. Citovat
Sved Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Ještě mě napadlo, že když jsem koupil 406ku, tak mi někdy pedál plynu šel trhaně a bylo to nepříjemný. Jako by někde drhnul. Po pár dnech mi tady někdo poradil, že ho mám v motoru odhaknout, a pomocí střikačky do něj vstříknout olej. Na pul hodiny jsem ho přidratoval na kapotu aby olej mohl projít co nejdál. A pak šlapal jako novej. Citovat
Zipík Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Jenže 407 nemá lanko ale odporový trimer na pedálu:papa.Jinak těžko říct co to způsobuje:nevim [upravil dne 25.10.08 Zipík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.