sht Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Dobrý den mám problém se svím xsi, motor na volnoběh vynechává, při ustálené rychlosti je znatelné škubání motoru, už jsem měnil svíčky spolu s kabely, měnil jsem těsnění pod hlavou, rozvodový řemen, už nevím čím by to mohlo být, bohužel je to motor s 72kW a bez lambdasondy Citovat
sht Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 který máte namysli, vody oleje nebo vzduchu Citovat
Peti Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Jak to mylíš bez lambda sondy??Protože bez ní to pak bude kolísat.A myslím si že by tam měla být?:myslimnebo ne?? Citovat
sht Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 právě že by tam být neměla, a je divný že to i při ustálený rychlostijakoby škube Citovat
sht Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 to jsem zkoušel dávat a nic ale začlo my to tlakovat do vody tak to vypadá na prasklý válec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.