Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ondra_S16

nechces ty mracitka sundat?;) a ty ledky jsi tam dokupoval?

taky jsem o tom přemýšlel jestli je tam nechám nebo ne a zatím nevím neviděl jsem to venku takže uvidím..peci jen mračítka vyšla s barvou na 1400

ty ledky to je speciální pásek pod světla není to ani vidět že tam něco je pokud se to nezapne...

Odesláno

tak je nekomu strel;) na kolik zhruba vychazi ten pasek?

No stojí to kolem tisícovky a prodává to třeba escape6

ale myslím že se dají koupit i nějaký levnější....

Odesláno

to tam mas nalepeny? a zapojeny na obrysovky?

je to nalepené na spodní straně světel a napojeno na parkovačky, dal jsem na to ale přepínání..nafotím to uvidíš jak je to udělané

Odesláno

pekné, tá celočierna fotka je sqelá!!!

Ale na tie ledky bacha. To je len dobrá rada, práve dnes o tom dávali u nás v rádiu Viva. Tým ledkám hovoria denné svetlá a pýtali sa hovorcu policie či stačí mať rozvietené len tieto. Vraj u nás nie a treba mať rozsvietené aj klasické stretávacie svetlá a vozidlo musí byť osvetlené aj zozadu. A ešte detail, kto tie ledky má namontované od nova ako napr., Audi A6,A8 tak v poriadku, kto nemal a domontoval si to, musí to mať homologizované s patričnými povoleniami. Bez toho môžte prísť o techničák, tak bacha na to.

Odesláno

kámo, máš dobrej výběr ;) mám ty samé, akorát se při montáži budes potýkat s nedopasovánim... ja tam snad kazdy svetlo matlal 3 hodiny... :bacha ale docela to dopadlo dobre a jestli ti mužu doporucit dej do toho xenony jako ja ;) viz 2 foto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...