-peterikk- Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Ahoj všichni, potřeboval bych poradit zda se dá sehnat nějaké leštidlo na průhledný plast? Mám na 206ce Angel Eyes od Sonaru a jsou tam tak druhým rokem a na obouch se začali objevovat prasklinky jakoby na vnější straně toho plexy. Kvalita těch plastů od korejců asi nebude moc dobrá. Světlo se přes to rozptiluje a nevypadá to vůbec hezky. Mám namontované xenony a chtěl bych aby to bylo zas čiré jak nové. Díky moc Citovat
marisw Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 použi hladanie.... napr to riesime tu Původně zaslal: -peterikk- Ahoj všichni, potřeboval bych poradit zda se dá sehnat nějaké leštidlo na průhledný plast? Mám na 206ce Angel Eyes od Sonaru a jsou tam tak druhým rokem a na obouch se začali objevovat prasklinky jakoby na vnější straně toho plexy. Kvalita těch plastů od korejců asi nebude moc dobrá. Světlo se přes to rozptiluje a nevypadá to vůbec hezky. Mám namontované xenony a chtěl bych aby to bylo zas čiré jak nové. Díky moc Citovat
-peterikk- Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 No já to vzal smirkem 8000 a pod vodou sem smirkoval snad půl hodiny, a pak to přeleštil tempem několikrát. Trochu to pomohlo ale ne moc a ty prasklinky sem tím neodstranil, to bych musel brousit snad půl dne. Zajímalo by mě, jak to tak krásně vyleštili na te 307 na tom španělským webu nebo co to je. To je paráda Citovat
Ticcino Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 kdybys dal odkaz na španělský web, třeba by ti to někdo přeložil... Takhle se tam může psát třeba, že nakonec vyměnili světla za úplně nová. Citovat
Ticcino Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Jo a jinak Tempo a podobné leštiče ti vyleští povrch. Pokud jdou ty prasklinky hodně do hloubky, tak ti nepomůže asi nic... Zkus leštící kotouč, leštičku nebo na vrtačku. Citovat
-peterikk- Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 No tak jsem zjištoval tu politůru Hempel na lodě co použili na tom španělským webu. Volal sem tam do zastoupení v Brně, ale bohužel ten polish se do ČR vůbec nedováží . Na jiným foru sem vyčetl že je ideál leštička a obyč pasta a nebo zelená leštící pasta na kov.Ale každopadně hadrový kotouč a nízké otáčky. Tak se to pokusím sehnat a uvidíme. Dám vědět co a jak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.