Pata Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Martina81: kdyz sem napises VIN auta, par sikovnych jedincu se muze podivat, kdy bylo auto naposledy v servisu a co s nim bylo delano. Klidne se muze stat, ze uvadene KM nebudou pravdive, tak at se potom nespolehas, ze rozvody jeste vydrzi Jinak souhlas s klukama, rozvody bych pro sichr udelal pri koupi auta Citovat
Martina81 Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Pata Martina81: kdyz sem napises VIN auta, par sikovnych jedincu se muze podivat, kdy bylo auto naposledy v servisu a co s nim bylo delano. Klidne se muze stat, ze uvadene KM nebudou pravdive, tak at se potom nespolehas, ze rozvody jeste vydrzi Jinak souhlas s klukama, rozvody bych pro sichr udelal pri koupi auta Děkuju za radu všem, ale jelikož jsem opravdu zvídavá, tak jsem zašla přímo do Peugeota ještě před koupí auta dala jim VIN a oni mi tu historii vyjeli. Kilometry sedí naštěstí. Rozvody vyměním, ať mám klid na dušičce a mazlík ať dobře jezdí Jinak bylo přitaženo snad z Francie, ale bylo to složitější, přes Španělsko a vyrobeno pro Itálii, dost zmatené, ale když se někdo koukne, tak bude jen dobře ještě jednou, ale abych nebyla nepříjemně překvapená VIN : VF33H9HYB83766228 Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 ad rozvody , u tohoto motoru se dělaji az pri 240000 km takze klid , popr sem dej VIN vozu a mrknem co uz na nem delali . ad zadni sterac , počítam že i u Doška je akce na 20% na zimni prislušenství což jsou i sterače a nemela bys tam nechat vic jak 240 ,- s dph . Jeste mala poznamka ke Castrolu , ani tak ke kvalitě ako spíš k ceně , je zbyytečne predrazeny a takovy Total ktery Peugeot doporučuje je stejne kvality ale za polovični cenu . :papa:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 nejak sem prehlidl druhou stranu kazdopadne prvni zapis je az v roce 2008 pri 70 tis km , no nevim , radeji nic nerikam. Edit: vlastně jo - udělej ty rozvody [upravil dne 23/10/08 Pe.Tr] Citovat
Martina81 Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr nejak sem prehlidl druhou stranu kazdopadne prvni zapis je az v roce 2008 pri 70 tis km , no nevim , radeji nic nerikam. Edit: vlastně jo - udělej ty rozvody [upravil dne 23/10/08 Pe.Tr] Já mám k tomu servisku a jsou tam záznamy i z roku 2004 a 2005 .. Citovat
Pata Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Martina81: no bohuzel uz ani serviska dnes neni smerodatna Ale at se k tomu vyjadri nekdo kompetentnejsi - treba Pe.Tr Citovat
Martina81 Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Pata Martina81: no bohuzel uz ani serviska dnes neni smerodatna Ale at se k tomu vyjadri nekdo kompetentnejsi - treba Pe.Tr hmm, no tak ať se vyjádří , nechám si určitě poradit. Citovat
vendelinek Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Martina81 Původně zaslal: MirasCC No, on i ten stoleček je mimo téma A hned první můj příspěvek na týhle stránce říká, že stoleček bude asi potřeby vyměnit celej. Nebo sehnat potřebný součástky na vrakáči, jestli jsou vyndávací/zas tam dací. Ale možná taky blbě koukám a dají se potřebný díly objednat samostatně, já je tam nikde nevidím No když se vrátím k rozvodům, takještě stále mi nikdo neřekl, kdy se mají měnit, jestli je někde uvedené, že když má najeto 100km nebo kolik, tak by se měly vyměnit. Já je určo vyměním jen pro jistotu, ale abych věděla pro příště Znáte nějaký dobrý vrakáč? Já nemám páru. A v okolí Prahy jo... Tak se jukni třeba SEM,myslim,že slušný vrakoviště Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Martina81 Původně zaslal: Pata Martina81: no bohuzel uz ani serviska dnes neni smerodatna Ale at se k tomu vyjadri nekdo kompetentnejsi - treba Pe.Tr hmm, no tak ať se vyjádří , nechám si určitě poradit. zapisy v servisni knižce musi sedet se zapisy ny serveru peugeot, uz proto ze to pise jeden clovek , pokud muzes tak sem ty opravy vypis , staci datum ,zeme opravy a stav km v dobe opravy. Citovat
Martina81 Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 zapisy v servisni knižce musi sedet se zapisy ny serveru peugeot, uz proto ze to pise jeden clovek , pokud muzes tak sem ty opravy vypis , staci datum ,zeme opravy a stav km v dobe opravy. Určitě to sem napíšu, ale momentálně mám servisku v autě a k tomu budu mít přístup až odpolko,tak asi musím vydržet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.