Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci nehádejte se :P

Původně zaslal: marisw

ano,ale potom ty tvoj novy prispevok mas pod citovaným prispevkom a ja nad ním:bacha:bacha :D:D:D:D:D

Původně zaslal: BoneDaddy

len ked tam pises tak pis od zaciatku okna,aby to nebolo ohranicene predchadzajucim prispevkom...

nejlepsie kurzor na zaciato a pisat na konci prispevku par krat stalcim enter, odskace stary prispevok nizzsie a som si istý ze som to nepomiesal ako ty teraz:D:D

Původně zaslal: Martina81

Původně zaslal: BoneDaddy

Maxík je super ;), ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše :bojim

quote...a mas to tam hned vedla editu v prispevku koho chces citovat na pravej strane

Vyzkoušeno a snad už to zvládnu :roll

Přesně tak. A chceš- li si to natrénovat, tak můžeš použít sekci POKUSY. :super

Nebo jako to dělám já: za posledním [ /quote] dám enter a píšu. Je to podle mě trochu přehlednější než jak to píše marisw. :papa

Kluci nehádejte se :P

Odesláno

A teď zpět k autu ju :mrk, ještě potřebuji sehnat takovou specifickou součástku, takovou, že ji ani nedokážu pořádně popsat, ale zkusím jo....Na zadní části předního sedadla je takový servírovací pultík a mě tam zespoda toho pultíku chybí pružina a gumička a bez toho ten pultík nedrží :) nevím, kde to mám sehnat, napadl mě nějaký vrakáč, ale ani nevím, kde jsou (samo, že jsem koukala na net, ale je toho děsně moc).

Odesláno

...ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi ...

Baví mě, jak ti tady kluci vysvětlujou, jakže se používají citace a přitom sami očividně danou funkci příliš neovládají :)

(No jo, zas mě chytá mentorská nálada, ani nevím proč, ale po čase si tímhle obdobím procházím na každým fóru :D)

Jde mi o to, že posledních pár příspěvků v tomhle vlákně (než jsem začal psát odpověď tak těch příspěvků bylo 7. Ale předpokládám, že než to sepíšu, další přibudou), takže tyhle příspěvky jsou typickou ukázkou toho, jak se citace nemají používat.

Bývá dobrým zvykem, necitovat příspěvek celej, ale jen tu část, na kterou reaguju.

Už vůbec se nedělá to, že cituju celej strom příspěvků.

A tak dále a tak dále. Asi to sepíšu a navrhnu to zařadit do pravidel :)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Bývá dobrým zvykem, necitovat příspěvek celej, ale jen tu část, na kterou reaguju.

Už vůbec se nedělá to, že cituju celej strom příspěvků.

A tak dále a tak dále. Asi to sepíšu a navrhnu to zařadit do pravidel :)

Promiň Miras, ale to byla ukázka. Většinou ty citace používáme na poslední příspěvek ne na celý strom.

Navíc, citovat teď pouze poslední příspěvek by nedávalo smysl. ;)

Odesláno

A v tom service boxu se to dá i objednat či co?

No najdeš si tam díl co chceš a zavoláš si do nejbližšího Peugeotu a tam si to objednáš. Alespoň já to tak dělám.

Odesláno

BonneDaddy: Vůbec si to neber osobně, jsem to psal spíš ze srandy. Že mě pobavilo, jak jste tu za deset minut stihli vytvořit citaci, která se ani nevejde na monitor :D Že předvádíte, jak se daná funkce používá a přitom zároveň vytváříte dokonalej příklad toho, jak se používat nemá. To jsou ty paradoxy :)

Buď si jistej tím, že tenhle nešvar je hodně rozšířenej a danou funkci tu bezhlavě používají desítky lidí.

Nikdo není dokonalej, použití citací záleží hlavně na citu pisatele. Je-li jasné, na co reaguji, stačí odkaz formou jména, citace zdaleka není nutná. Určitě ne v případě, kdy reaguju na tvůj poslední příspěvek v diskuzi. Ke zvážení je tehdy, když už mezitím stihneš v daný diskuzi napsat příspěvků více.

A tak, jak říkám, o tom, jak by se mělo správně citovat by se daly psát romány

Stejně tak je neslušný, odbíhat od tématu, který je napsáno v nadpisu, což tady právě taky ukázkově provádíme :D Podle nadpisu by člověk čekal povídání o rozvodech a dozvídá se tu o tom, jak (ne)správně citovat :bacha

Odesláno

No, on i ten stoleček je mimo téma :D A hned první můj příspěvek na týhle stránce říká, že stoleček bude asi potřeby vyměnit celej. Nebo sehnat potřebný součástky na vrakáči, jestli jsou vyndávací/zas tam dací.

Ale možná taky blbě koukám a dají se potřebný díly objednat samostatně, já je tam nikde nevidím

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No, on i ten stoleček je mimo téma :D A hned první můj příspěvek na týhle stránce říká, že stoleček bude asi potřeby vyměnit celej. Nebo sehnat potřebný součástky na vrakáči, jestli jsou vyndávací/zas tam dací.

Ale možná taky blbě koukám a dají se potřebný díly objednat samostatně, já je tam nikde nevidím

No když se vrátím k rozvodům, takještě stále mi nikdo neřekl, kdy se mají měnit, jestli je někde uvedené, že když má najeto 100km nebo kolik, tak by se měly vyměnit. Já je určo vyměním jen pro jistotu, ale abych věděla pro příště :)

Znáte nějaký dobrý vrakáč? Já nemám páru. A v okolí Prahy jo... :myslim

Odesláno

Rozvody: Podle užití vozu. V náročnejch podmínkách (časté starty, jízda na krátké vzdálenosti) je interval 180 000 kilometrů, nebo 10 let. V lehčích podmínkách 240 000km, nebo opět 10 let

Vrakoviště: Kolem Prahy jich pár je, asi největší a zřejmě bys to tam měla i nejblíž je ve Slušticích - http://www.autoland.cz/. Ale opatrně při jednání, někteří říkají, že lidi, co tam jezdí pro kravinky nevítají zrovna s otevřenou náručí.

Ještě bych zapomněl: Právě takovýhle informace se nechají najít v tom ServiceBoxu. Programy údržby, Uživatelské příručky a katalog náhradních dílů. Registrace je nutná, jinak se tam nedostaneš, ale nic tě to nestojí, takže myslím, že to za to stojí, jsi-li člověk zvídavý ;) Jo a ještě, neposlední dobrá věc - podle VIN si můžeš ověřit vábavu svýho vozu...

[upravil dne 23/10/08 MirasCC]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...