Martina81 Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Zdravím všechny, před týdnem jsem koupila jeté autíčko 307 sw 1,6 HDI rok v. 2004 najeto 72tis km a jelikož je to mé první auto a ještě k tomu jsem ženská, chci se zeptat kdy mám nechat měnit rozvody? Nevím, co s tím vše dělal předchozí majitel, tak bych vše chtěla mít v pohodě. Díky za radu Citovat
Welis Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 nejlepší je po koupi necht vyměnit rozvody (řemen, vodní pumpu, napínací kladky, řemen k alternátoru), nechat vyměnit olej (TOTAL - doporučenej Peugeotem) i s filtrem, zkontrolovat před zimou stav chladící kapaliny (hlavně mrazuvzdornost). Případně kapalinu do ostřikovačů vyměnit za zimní směs. Citovat
pastorek Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Skôr by som povedal že ak nevieš čo s tým robil predošlý majiteľ tak vymeniť všetky náplne a filtre okrem oleja v serve a v prevodovke. Ak sú tie km isté a neboli zmenené tak rozvody nemusíš. Citovat
Martina81 Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Tak chladící kapalinu, ostřikovače a olej (mechanik mi tam dal Castrol, tak to snad neva) jsem už zvládla. Už jsem taky koupila zimní pneu, tak ještě disky a snad to bude na zimu připravené. Pak ještě sehnat zadní stěrač, protože mi stírá jen půlku okna a pak spousta serepetiček Citovat
marisw Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 ten stierac to robi aj mne , a je novy..... Původně zaslal: Martina81 Tak chladící kapalinu, ostřikovače a olej (mechanik mi tam dal Castrol, tak to snad neva) jsem už zvládla. Už jsem taky koupila zimní pneu, tak ještě disky a snad to bude na zimu připravené. Pak ještě sehnat zadní stěrač, protože mi stírá jen půlku okna a pak spousta serepetiček Citovat
Martina81 Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Tak teď jsem se naštvala, byla jsem si v práci umýt hrneček na kávu a chlubila se svým nádherným autíčkem a kolega mi řekl, že by si takovou \"mrdku\" (pardon, sama bych to nikdy neřekla) by si nikdy nekoupil...blbec!!! Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Martina81 Tak teď jsem se naštvala, byla jsem si v práci umýt hrneček na kávu a chlubila se svým nádherným autíčkem a kolega mi řekl, že by si takovou \"mrdku\" (pardon, sama bych to nikdy neřekla) by si nikdy nekoupil...blbec!!! A copak má kolega za vozidlo? Citovat
marisw Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 :D mrdka je jeho žena :D:D Původně zaslal: Martina81 Tak teď jsem se naštvala, byla jsem si v práci umýt hrneček na kávu a chlubila se svým nádherným autíčkem a kolega mi řekl, že by si takovou \"mrdku\" (pardon, sama bych to nikdy neřekla) by si nikdy nekoupil...blbec!!! Citovat
Martina81 Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Myslím, že má nějakou Škůdku - Fabii, tak se není čemu divit, je to normální závist... Citovat
marisw Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 no tak vidis.....chudacik....vozi sa na fabke a doma ma zenu mrdku......nechcel by som:D:D:myslim Původně zaslal: Martina81 Myslím, že má nějakou Škůdku - Fabii, tak se není čemu divit, je to normální závist... Citovat
Welis Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 tak to je machr o 307 řekne tohle a sám má fabii doufám že aspoň něakou 1.2 HTP 3hrnek Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Martina81 Myslím, že má nějakou Škůdku - Fabii, tak se není čemu divit, je to normální závist... Tak, teď jsi to přesně vystihla. BTW: čekal jsem, že napíšeš že má Octavii TDi Citovat
Martina81 Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Maxík je super , ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše Citovat
ivanh Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Predpokladam ze on nema ani take auto ako ty. Inak - debil ma nenasere. A debili musia existovat lebo my inteligenti by sme nevynikli. PS: kolega chodi do prace na Porsche Boxteri a nikom sa neposmieva - je to proste o inteligencii. [upravil dne 23.10.2008 ivanh] Citovat
marisw Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 quote...a mas to tam hned vedla editu v prispevku koho chces citovat na pravej strane Původně zaslal: Martina81 Maxík je super , ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše [upravil dne 23/10/08 marisw] Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: marisw Původně zaslal: Martina81 Maxík je super , ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše quote...a mas to tam hned vedla editu v prispevku koho chces citovat na pravej strane Přesně tak. A chceš- li si to natrénovat, tak můžeš použít sekci POKUSY. Citovat
Martina81 Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: marisw Původně zaslal: Martina81 Maxík je super , ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše quote...a mas to tam hned vedla editu v prispevku koho chces citovat na pravej strane Vyzkoušeno a snad už to zvládnu Přesně tak. A chceš- li si to natrénovat, tak můžeš použít sekci POKUSY. Citovat
marisw Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 len ked tam pises tak pis od zaciatku okna,aby to nebolo ohranicene predchadzajucim prispevkom... nejlepsie kurzor na zaciato a pisat na konci prispevku par krat stalcim enter, odskace stary prispevok nizzsie a som si istý ze som to nepomiesal ako ty teraz:D:D Původně zaslal: Martina81 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: marisw Původně zaslal: Martina81 Maxík je super , ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše quote...a mas to tam hned vedla editu v prispevku koho chces citovat na pravej strane Vyzkoušeno a snad už to zvládnu Přesně tak. A chceš- li si to natrénovat, tak můžeš použít sekci POKUSY. Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: marisw len ked tam pises tak pis od zaciatku okna,aby to nebolo ohranicene predchadzajucim prispevkom... nejlepsie kurzor na zaciato a pisat na konci prispevku par krat stalcim enter, odskace stary prispevok nizzsie a som si istý ze som to nepomiesal ako ty teraz:D:D Původně zaslal: Martina81 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: marisw Původně zaslal: Martina81 Maxík je super , ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše quote...a mas to tam hned vedla editu v prispevku koho chces citovat na pravej strane Vyzkoušeno a snad už to zvládnu Přesně tak. A chceš- li si to natrénovat, tak můžeš použít sekci POKUSY. Nebo jako to dělám já: za posledním [ /quote] dám enter a píšu. Je to podle mě trochu přehlednější než jak to píše marisw. Citovat
marisw Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 ano,ale potom ty tvoj novy prispevok mas pod citovaným prispevkom a ja nad ním:bacha:bacha :D:D:D:D Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: marisw len ked tam pises tak pis od zaciatku okna,aby to nebolo ohranicene predchadzajucim prispevkom... nejlepsie kurzor na zaciato a pisat na konci prispevku par krat stalcim enter, odskace stary prispevok nizzsie a som si istý ze som to nepomiesal ako ty teraz:D:D Původně zaslal: Martina81 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: marisw Původně zaslal: Martina81 Maxík je super , ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše quote...a mas to tam hned vedla editu v prispevku koho chces citovat na pravej strane Vyzkoušeno a snad už to zvládnu Přesně tak. A chceš- li si to natrénovat, tak můžeš použít sekci POKUSY. Nebo jako to dělám já: za posledním [ /quote] dám enter a píšu. Je to podle mě trochu přehlednější než jak to píše marisw. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.