Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, před týdnem jsem koupila jeté autíčko 307 sw 1,6 HDI rok v. 2004 najeto 72tis km a jelikož je to mé první auto a ještě k tomu jsem ženská, chci se zeptat kdy mám nechat měnit rozvody? Nevím, co s tím vše dělal předchozí majitel, tak bych vše chtěla mít v pohodě. Díky za radu :roll

Odesláno

nejlepší je po koupi necht vyměnit rozvody (řemen, vodní pumpu, napínací kladky, řemen k alternátoru), nechat vyměnit olej (TOTAL - doporučenej Peugeotem) i s filtrem, zkontrolovat před zimou stav chladící kapaliny (hlavně mrazuvzdornost).

Případně kapalinu do ostřikovačů vyměnit za zimní směs.

;)

Odesláno

Skôr by som povedal že ak nevieš čo s tým robil predošlý majiteľ tak vymeniť všetky náplne a filtre okrem oleja v serve a v prevodovke. Ak sú tie km isté a neboli zmenené tak rozvody nemusíš.

Odesláno

Tak chladící kapalinu, ostřikovače a olej (mechanik mi tam dal Castrol, tak to snad neva) jsem už zvládla. Už jsem taky koupila zimní pneu, tak ještě disky a snad to bude na zimu připravené. Pak ještě sehnat zadní stěrač, protože mi stírá jen půlku okna a pak spousta serepetiček :D

Odesláno

ten stierac to robi aj mne , a je novy.....

Původně zaslal: Martina81

Tak chladící kapalinu, ostřikovače a olej (mechanik mi tam dal Castrol, tak to snad neva) jsem už zvládla. Už jsem taky koupila zimní pneu, tak ještě disky a snad to bude na zimu připravené. Pak ještě sehnat zadní stěrač, protože mi stírá jen půlku okna a pak spousta serepetiček :D

Odesláno

Tak teď jsem se naštvala, byla jsem si v práci umýt hrneček na kávu a chlubila se svým nádherným autíčkem a kolega mi řekl, že by si takovou \"mrdku\" (pardon, sama bych to nikdy neřekla) by si nikdy nekoupil...blbec!!!

Odesláno

Tak teď jsem se naštvala, byla jsem si v práci umýt hrneček na kávu a chlubila se svým nádherným autíčkem a kolega mi řekl, že by si takovou \"mrdku\" (pardon, sama bych to nikdy neřekla) by si nikdy nekoupil...blbec!!!

A copak má kolega za vozidlo? :D

Odesláno

:D:D mrdka je jeho žena :D:D:D

Odesláno

no tak vidis.....chudacik....vozi sa na fabke a doma ma zenu mrdku......nechcel by som:D:D:myslim

Myslím, že má nějakou Škůdku - Fabii, tak se není čemu divit, je to normální závist...:o

Odesláno

Myslím, že má nějakou Škůdku - Fabii, tak se není čemu divit, je to normální závist...:o

Tak, teď jsi to přesně vystihla.:super

BTW: čekal jsem, že napíšeš že má Octavii TDi :ticho

Odesláno

Predpokladam ze on nema ani take auto ako ty.

Inak - debil ma nenasere.

A debili musia existovat lebo my inteligenti by sme nevynikli.:):papa

PS: kolega chodi do prace na Porsche Boxteri a nikom sa neposmieva - je to proste o inteligencii.

[upravil dne 23.10.2008 ivanh]

Odesláno

quote...a mas to tam hned vedla editu v prispevku koho chces citovat na pravej strane

Maxík je super ;), ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše :bojim

[upravil dne 23/10/08 marisw]

Odesláno
Původně zaslal: marisw

Maxík je super ;), ještě otázka, jak vkládáte ty citace do Vaší odpovědi, jsem tu dnes poprvé, žena a blonďatá no, tak ještě nevím vše :bojim

quote...a mas to tam hned vedla editu v prispevku koho chces citovat na pravej strane

Přesně tak. A chceš- li si to natrénovat, tak můžeš použít sekci POKUSY. :super

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Vyzkoušeno a snad už to zvládnu :roll

Odesláno

len ked tam pises tak pis od zaciatku okna,aby to nebolo ohranicene predchadzajucim prispevkom...

nejlepsie kurzor na zaciato a pisat na konci prispevku par krat stalcim enter, odskace stary prispevok nizzsie a som si istý ze som to nepomiesal ako ty teraz:D:D

Odesláno

len ked tam pises tak pis od zaciatku okna,aby to nebolo ohranicene predchadzajucim prispevkom...

nejlepsie kurzor na zaciato a pisat na konci prispevku par krat stalcim enter, odskace stary prispevok nizzsie a som si istý ze som to nepomiesal ako ty teraz:D:D

Nebo jako to dělám já: za posledním [ /quote] dám enter a píšu. Je to podle mě trochu přehlednější než jak to píše marisw. :papa

Odesláno

ano,ale potom ty tvoj novy prispevok mas pod citovaným prispevkom a ja nad ním:bacha:bacha :D:D:D:D:D

Nebo jako to dělám já: za posledním [ /quote] dám enter a píšu. Je to podle mě trochu přehlednější než jak to píše marisw. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...