Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

start a predni kolo 306

Recommended Posts

Guest Ludweek
Odesláno

cau lidi

tak se zacinaji objevovat problemy u moji 306. prvni a zasadni je spatny start...projevilo se mi to zatim asi dvakrat...poprvy neslo nastartovat v patek rano...pres noc bylo trochu chladno tak sem to svedl na tu zimu ale vcera asi po 300 km jizdy sem vypnul motor a pet minut na to uz sem nemoh nastartovat...spousta pokusu a potom asi dalsich pet minut cekani a uz sem nastartoval :( co s tim?? pomuze vymena svicek?? nebo co vse bych mel zkontrolovat??

a dalsi co se mi nelibilo...tak pri pomaly jizde ( v kolone a podobne...jinak s tim moc pomalu nejezdim :)) tak jde od predniho levyho kola piskani a pri seslapnuti brzdy piskani prestane :( taky mi to zapiskalo pri parkovani a najezdu na obrubnik :( co to sakra je??

Odesláno

Nazdar. Tak to piskani je jasne! Zrovna vcera jsem to daval dohromady na me 206. Po zime je to skoro normalni. To ti totiz pribrzduje brzda. To znamena: sundat kolo, kompletne ocistit, treba i oklepat jeme kladivkem rez ze trmenu brzdy...pokud to nemas natrene, a hlavne: sundat trmen, vyjmout brzd.desticky, v miste dotyku trmenu a desek vse ocistit smirkem, nebo pilnickem, tak aby sla deska volne....,jeme namazat vazelinkou a hlavne ocistit a namazat ty cepy, na kterych se ten plovouci trmen posouva. No a pokud neni pridreny pistek, nebo hotova gumicka mezi pistkem a valcem a prachovka...coz byva malokdy, tak je to opravene. Pokud mas spatne kotouce, tak pokud jeste jdou, nech si je osoustruzit, nebo kup nove a nove desky. A muzes vesele brzdit :P:papa:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...