brslen Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 no tak to je mas teda levne To pekne na pikaču kdyz vydrzi tak malo.Kde mas ten test? Citovat
paul jane Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 o stranku pred tak zalezi jak stim svitis zejo ale jak tu bylo uz pasano tak denni sviceni tomu neprospiva, v me stare 406 jsem mel ty philipsy a ty osram sjou o dost lepsi a na zivotnost kaslu v noci je to parada. Xenon to neni ale sajni to paradne. Citovat
brslen Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 uups,normalne mi ten test tam nevyjel a ted jo to nechapu.Ale NB jsou na prvnim miste Jsem na ne zvedavy akorat skoda ze ta vydr je o tolik mensi Citovat
paul jane Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 tak snad budes spokojen kolik te stala ta sada ? [upravil dne 22.10.2008 paul jane] Citovat
brslen Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 zhruba 500 sk no snad budou v poho. Citovat
paul jane Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 to jde koukal jsem ze za ne v auto kelly chtel neco kolem 600,- kc Citovat
Spiral Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 jako Osram NB jsou vazne dobre... muzu jen doporucit... i kdyz je fakt ze dan za to je ta vydzr..... ale 300 neni zase tak moc.... a jinak k tomu dennimu sviceni.... ja jsem urcite pro to SVITIT.... protoze se mimimalizuje riziko ze nekoho prehlidnete... hlavne pri predjizdeni a podobne... myslim ze to efekt ma.. .a velky efekt... Citovat
brslen Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: paul jane to jde koukal jsem ze za ne v auto kelly chtel neco kolem 600,- kc no tak aspon o neco je mam levneji Citovat
brslen Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Spiral jako Osram NB jsou vazne dobre... muzu jen doporucit... i kdyz je fakt ze dan za to je ta vydzr..... ale 300 neni zase tak moc.... a jinak k tomu dennimu sviceni.... ja jsem urcite pro to SVITIT.... protoze se mimimalizuje riziko ze nekoho prehlidnete... hlavne pri predjizdeni a podobne... myslim ze to efekt ma.. .a velky efekt... myslis 300 za jednu ne?Ja bych byl pro svitit ale nechal bych to jako nepovinne a podle pocasi bych to resil-prijde mi zbytecne sviti kdyz pere oskar ten ty svetla stejne presviti. Citovat
Edison Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Když pere osrar, tak ve stínu stromů na silnici v lese tmavší nesvítící auto fakt neuvidíš. Proto SVÍTIT. To je vidět vždy. Citovat
zabit Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 jedny jsem si koupil tak pred pul rokem a tak pred tydnem jsem je vyhodil, svitli krasne, i pohled na auti byl lepsi, ale kdyz prestala jedna svitit a ja ji sel vymenit tak jsem si vsim ze ma \"opalene\" kontakty, asi byla zrada v proudu ci co, no kazdopadne vyhodit prachy za ne uz ne !!!! to radsi nasetrim na vybojky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.