Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

o stranku pred :) tak zalezi jak stim svitis zejo :) ale jak tu bylo uz pasano tak denni sviceni tomu neprospiva, v me stare 406 jsem mel ty philipsy a ty osram sjou o dost lepsi a na zivotnost kaslu v noci je to parada. Xenon to neni ale sajni to paradne.

Odesláno

jako Osram NB jsou vazne dobre... muzu jen doporucit... i kdyz je fakt ze dan za to je ta vydzr..... ale 300 neni zase tak moc....

a jinak k tomu dennimu sviceni.... ja jsem urcite pro to SVITIT.... protoze se mimimalizuje riziko ze nekoho prehlidnete... hlavne pri predjizdeni a podobne... myslim ze to efekt ma.. .a velky efekt...

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

jako Osram NB jsou vazne dobre... muzu jen doporucit... i kdyz je fakt ze dan za to je ta vydzr..... ale 300 neni zase tak moc....

a jinak k tomu dennimu sviceni.... ja jsem urcite pro to SVITIT.... protoze se mimimalizuje riziko ze nekoho prehlidnete... hlavne pri predjizdeni a podobne... myslim ze to efekt ma.. .a velky efekt...

myslis 300 za jednu ne?Ja bych byl pro svitit ale nechal bych to jako nepovinne a podle pocasi bych to resil-prijde mi zbytecne sviti kdyz pere oskar ten ty svetla stejne presviti.:myslim

Odesláno

jedny jsem si koupil tak pred pul rokem a tak pred tydnem jsem je vyhodil, svitli krasne, i pohled na auti byl lepsi, ale kdyz prestala jedna svitit a ja ji sel vymenit tak jsem si vsim ze ma \"opalene\" kontakty, asi byla zrada v proudu ci co, no kazdopadne vyhodit prachy za ne uz ne !!!! to radsi nasetrim na vybojky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...