Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

děkuji pánové .... snažím se, nápadů je ještě moc .... ale nikam nechvátám .... nápad se zadním sedákem byl už loni, ale během sezony jsem to nechtěla honit a řešit ....... takže třeba zase přes zimu budu realizovat další nápady ... až budu mít foto motorového prostoru, tak ho semka nahodím .. ještě jsem to nefotila a co jsem koukala, tak nikomu se to nepodařilo vyfotit

Odesláno

takové úpravy máš a čidlo zapnutých pásů jsis ještě neodstranila? :aut

fotky pěkné, škoda že ta spz tam je tak nesikovně řešena výrobcem toho nárazníku..asi to bude chtít zajít na inspektorát a požádat o nálepku..:super

Odesláno

Sobol: nemám problém s SPZ ... odstranila jsem rámeček a je tam daná na tvrdo .. a spokojenost ..... čidla zapnutých pásů mi nevadí ... v autě se poutám a spolujezdec také ...... na fotce jsou zaplé pásy kvůli tomu, že se fotily návleky od isotty :roker

Odesláno

O moc víc foto zatím nemám, ale ty co mám tak tu šoupnu. Mám ho zhruba 14 dní. Ale dovezl jsem si ho z Monte Carla. Přesněji dovezli mi ho do Peugeotu ve Varšavě a tam jsem pro něj jel. Jsem s ním maximalně spokojený a splnil jsem si sen, neboť nějak tíhnu na Peugeoty. A tohle byl můj sen téměř od doby co se začal vyrábět. Před tímto Peugeotem jsem měl a ještě mám 306.

Odesláno

Taky se mi líbí, ostatně jako všechny 2O7. Sám mám SW a i když čtu na netu dost negativních názorů, že je 2O7 ošklivá, tak se za mnou otáčí pořád dost lidí a auto mě očumují. Prostě jsem spokojen a nenechám na něho dopustit.

[upravil dne 28/4/09 Dismay.zs]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...