antal Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Ano ano je to verzia \"Sport\" (neviem prečo som napisal premium).Inak je to tak že tu vybavu sporty už zrušili a nahradili ju vybavou premium ktora dostala naviac tu mriežku a neviem čo ešte.Lenže zrušili ten cifernik na teplotu oleja tušim. [up Citovat
antal Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 raydowe:a ta kočka uprostret je ich mamina:mrk:mrk:mrk;) [upravil dne 13.2.2009 antal] Citovat
raydowe Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Boso A dakujem vam pekne za privitanie. Este k raydowe fotkam, ta modra sa mi paci lepsie - ja som na tmavsie farby v pohode:) ja som povodne chcel tiez inu farbu (Recifa). Striebornu som za nic nechcel, nie ze by sa mi nepacila ale striebornych aut beha uz strasne vela... no ale ako to chodi.. co bolo to som zobral. ) aspon sa ta farba nejak vyrazne nespini Citovat
Sobol Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 aha, to jsem nevěděl že je to ten starší kousek.. v té době jsem si ještě vozil prdel v jiném kočáru Citovat
Boso Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 ano, teraz je tak spravne zabehnuta:super dival som sa co sa Ti podarilo s hudbou a sedackami v inom topicu / klobuk dole, vyzera to super a este k striebornej mriezke : vyzeralo by to lepsie, to uznavam, ale menit to urcite nehodlam. V lete chceme malu poprehanat po korzike, takze pred tym radsej tie peniazky investujem do kvalitneho servisu, nech mam istotu ze taku chutnu porciu kilometrov zvladne bez problemov. Citovat
Sobol Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Boso ano, teraz je tak spravne zabehnuta:super dival som sa co sa Ti podarilo s hudbou a sedackami v inom topicu / klobuk dole, vyzera to super a este k striebornej mriezke : vyzeralo by to lepsie, to uznavam, ale menit to urcite nehodlam. V lete chceme malu poprehanat po korzike, takze pred tym radsej tie peniazky investujem do kvalitneho servisu, nech mam istotu ze taku chutnu porciu kilometrov zvladne bez problemov. tak to určitě pak dej vědět jak zvládla polknout takovou dávku km... ještě tady s 207čkou nikdo nepodnikal takovou cestu pokud jsem dobřeh hledal... popřípadě jestli někdo ano, nech zanechá svoje poznatky . Děkuji za poklonu, asi založím vlastní topic protože těch uprav je dost a ještě bude- jsou nachystána kola jagruti evolution v leštěné a černé barvě a dneska jsem koupil gumy podle toho jak to sedne i podvozek. Dále budu zabudovávat supertooth (bluetooth handsfree)do palubní desky spolu s chrom budíky, ještě předtím však komplet optika s xenony takže je se na co těšit a koukat [upravil dne 13/2/09 Sobol] Citovat
antal Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 Tak to si ho založ aby si mal všetko pokope.Ja tiež planujem ale až to prepukne:mrk Citovat
wagy Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: Sobol Původně zaslal: Boso ano, teraz je tak spravne zabehnuta:super dival som sa co sa Ti podarilo s hudbou a sedackami v inom topicu / klobuk dole, vyzera to super a este k striebornej mriezke : vyzeralo by to lepsie, to uznavam, ale menit to urcite nehodlam. V lete chceme malu poprehanat po korzike, takze pred tym radsej tie peniazky investujem do kvalitneho servisu, nech mam istotu ze taku chutnu porciu kilometrov zvladne bez problemov. tak to určitě pak dej vědět jak zvládla polknout takovou dávku km... ještě tady s 207čkou nikdo nepodnikal takovou cestu pokud jsem dobřeh hledal... popřípadě jestli někdo ano, nech zanechá svoje poznatky . Děkuji za poklonu, asi založím vlastní topic protože těch uprav je dost a ještě bude- jsou nachystána kola jagruti evolution v leštěné a černé barvě a dneska jsem koupil gumy podle toho jak to sedne i podvozek. Dále budu zabudovávat supertooth (bluetooth handsfree)do palubní desky spolu s chrom budíky, ještě předtím však komplet optika s xenony takže je se na co těšit a koukat OK.Takže Slovensko-Chorvatsko a spať+vylety po croatii cca 2300 km.Spotreba do Chorvatska 4,6 litra-nejakych 970 km,a 2300 km komplet 5,3 litra+samozrejme nonstop klima. [upravil dne 13/2/09 Sobol] Citovat
antal Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Pekne foto,ja by som chcel tiež take Citovat
wagy Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: antal Pekne foto,ja by som chcel tiež take Žiadny problem.V lete nakopni mašinu a potom foť! Ja dom toho roku Italiono-Venezia-Lido di Jesolo,takže budu dalšie fotky!!! Citovat
antal Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 No ved prave to,lenže ja s takymi vyletmi nemam žiadne skusenosti.Ale tak čo nieje može byt.A autičko ako?Šlape bez problemov? Citovat
Sobol Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 no pěkně pěkně.. akorát že nafta... tak snad někdo podnikne cestu i s benzínem Citovat
wagy Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: antal No ved prave to,lenže ja s takymi vyletmi nemam žiadne skusenosti.Ale tak čo nieje može byt.A autičko ako?Šlape bez problemov? Autičko teraz šlape ako má,dostalo v januari novu spojku,takže sme spokojny obaja aj ja aj peugeotik. No a tie skusenosti naberieš,len sa na to treba dať.Najoptimalnejšie je ked idu dva pripadne tri auta na prvykrat by som odporučil neisť sam,lebo stať sa može kadečo. Citovat
buga Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 bu nooo niekedy nafotiim uz aj ja toho mojho Citovat
antal Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 ty už sem hod konečne tie fotky 207 lebo dostaneš Citovat
buga Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: antal ty už sem hod konečne tie fotky 207 lebo dostaneš ale sak na chuja pocasie cely je biely od snehu ))) aj tak by si nic nevidel Citovat
antal Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 Takže už ho maš?Ako si s ním spokojný?Maš ho na plechačoch,ak ano tak to by som ani ja nefotil. Citovat
buga Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 jj uz maam, stvrtok som bol pre neho je na hlinikovych originalnych, cize letne pneu len akurat riesim nieco ine, takze zimne asi nekupim teraz...neviem uvidiiiime..... relaxuje momentalne Citovat
Sobol Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 tak vyfot aspon tu kuličku sněhu- jsme v očekávání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.