Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano ano je to verzia \"Sport\" (neviem prečo som napisal premium).Inak je to tak že tu vybavu sporty už zrušili a nahradili ju vybavou premium ktora dostala naviac tu mriežku a neviem čo ešte.Lenže zrušili ten cifernik na teplotu oleja tušim.

[up

Odesláno
Původně zaslal: Boso

A dakujem vam pekne za privitanie.

Este k raydowe fotkam, ta modra sa mi paci lepsie - ja som na tmavsie farby :)

v pohode:) ja som povodne chcel tiez inu farbu (Recifa). Striebornu som za nic nechcel, nie ze by sa mi nepacila ale striebornych aut beha uz strasne vela... no ale ako to chodi..:) co bolo to som zobral. :)) aspon sa ta farba nejak vyrazne nespini

Odesláno

ano, teraz je tak spravne zabehnuta:super

dival som sa co sa Ti podarilo s hudbou a sedackami v inom topicu / klobuk dole, vyzera to super

a este k striebornej mriezke : vyzeralo by to lepsie, to uznavam, ale menit to urcite nehodlam.

V lete chceme malu poprehanat po korzike, takze pred tym radsej tie peniazky investujem

do kvalitneho servisu, nech mam istotu ze taku chutnu porciu kilometrov zvladne bez problemov.

Odesláno

dival som sa co sa Ti podarilo s hudbou a sedackami v inom topicu / klobuk dole, vyzera to super

a este k striebornej mriezke : vyzeralo by to lepsie, to uznavam, ale menit to urcite nehodlam.

V lete chceme malu poprehanat po korzike, takze pred tym radsej tie peniazky investujem

do kvalitneho servisu, nech mam istotu ze taku chutnu porciu kilometrov zvladne bez problemov.

tak to určitě pak dej vědět jak zvládla polknout takovou dávku km... ještě tady s 207čkou nikdo nepodnikal takovou cestu pokud jsem dobřeh hledal... popřípadě jestli někdo ano, nech zanechá svoje poznatky :).

Děkuji za poklonu, asi založím vlastní topic protože těch uprav je dost a ještě bude- jsou nachystána kola jagruti evolution v leštěné a černé barvě a dneska jsem koupil gumy podle toho jak to sedne i podvozek. Dále budu zabudovávat supertooth (bluetooth handsfree)do palubní desky spolu s chrom budíky, ještě předtím však komplet optika s xenony takže je se na co těšit a koukat :)

[upravil dne 13/2/09 Sobol]

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

tak to určitě pak dej vědět jak zvládla polknout takovou dávku km... ještě tady s 207čkou nikdo nepodnikal takovou cestu pokud jsem dobřeh hledal... popřípadě jestli někdo ano, nech zanechá svoje poznatky :).

Děkuji za poklonu, asi založím vlastní topic protože těch uprav je dost a ještě bude- jsou nachystána kola jagruti evolution v leštěné a černé barvě a dneska jsem koupil gumy podle toho jak to sedne i podvozek. Dále budu zabudovávat supertooth (bluetooth handsfree)do palubní desky spolu s chrom budíky, ještě předtím však komplet optika s xenony takže je se na co těšit a koukat :)

OK.Takže Slovensko-Chorvatsko a spať+vylety po croatii cca 2300 km.Spotreba do Chorvatska 4,6 litra-nejakych 970 km,a 2300 km komplet 5,3 litra+samozrejme nonstop klima.

[upravil dne 13/2/09 Sobol]

post-0-14109604712822_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: antal

Pekne foto,ja by som chcel tiež take

Žiadny problem.V lete nakopni mašinu a potom foť!

Ja dom toho roku Italiono-Venezia-Lido di Jesolo,takže budu dalšie fotky!!!

post-0-14109604713232_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: antal

No ved prave to,lenže ja s takymi vyletmi nemam žiadne skusenosti.Ale tak čo nieje može byt.A autičko ako?Šlape bez problemov?

Autičko teraz šlape ako má,dostalo v januari novu spojku,takže sme spokojny obaja aj ja aj peugeotik.

No a tie skusenosti naberieš,len sa na to treba dať.Najoptimalnejšie je ked idu dva pripadne tri auta na prvykrat by som odporučil neisť sam,lebo stať sa može kadečo.

Odesláno

jj uz maam, stvrtok som bol pre neho :aut

je na hlinikovych originalnych, cize letne pneu :D

len akurat riesim nieco ine, takze zimne asi nekupim teraz...neviem

uvidiiiime.....

relaxuje momentalne ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...