Dismay.zs Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Tak to s tebou souhlasím, ale nic se nemá přehánět. Jinak o těch stříbrnejch klikách jsem taky uvažoval. Zkus se podívat. http://www.x1.cz/index.php?page=shop.browse&category_id=704&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1 Citovat
Dismay.zs Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Ty lišty jsou dvě, ale mě by stačila ta na tom madle. Citovat
Dismay.zs Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Tak co říkáš, no nekoupil bys to? :D Citovat
Dismay.zs Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Já bych zase docela koupil jiný zadní světla, trošku kombinace s bílou barvou, ale na SW jsem nikde nic nenašel. Citovat
Mishanthrope Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: Dismay.zs Asi jste to už viděli, ale já jsem to dneska viděl poprvé a musím říct, že ta zadní část taky nevypadá špatně. Je to prototyp, jak měla původně 207 SW vypadat, ale nakonec se rozhodli vyrábět současnou podobu, která taky není špatná. Ta původní verze se mi líbí víc, než ta, co se vyrábí. Ale tu díru v zadku fakt nechápu. Že by pozdrav tomu, kdo jede za mnou? Citovat
Lukas24 Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Dismay.zs : jojo paráda! Pro mě asi na prvním místě ty kliky a pak až ta zadní ,ale jedna věc - ten odkaz je přesně na ten e-shop co sem s nim měl problém a víčko od nádrže mi nebyli schopni dodat tak 4 měsíce a dokonce mi psali jestli ho pořád chci:D ... takže to jen pro info ... ale myslím , že ostatní komponenty si od nich někdo kupoval bez problémů ;-) Citovat
Lukas24 Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 A co se týká světel tak se mi líbí na peugeot 207 \"Angel eyes\" jestli si teda myslel celá zadní světla ... a dělaj se i přední ... PS. ale chce to ušetřit nějaký peníze ;-) http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/zadni-tuningove-svetlomety/?smid=6908 [upravil dne 16.12.2008 Lukas24] Citovat
Dismay.zs Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Lukas24, tak to jsi mě s tím e-shopem zaskočil, chtěl jsem si od nich něco objednat ....,ale jinak ty chromovaný doplňky nemaj chybu co? Ten odkaz na ty světla taky znám, ale na SW jsem žádný světla nenašel, jen na krátkou verzi, tys ty zadní světla na SW někde viděl? Citovat
Dismay.zs Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Jinak já bych klidně těch cca 6.000,- Kč za ty světla objetoval .... Citovat
antal Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: Dismay.zs Jinak já bych klidně těch cca 6.000,- Kč za ty světla objetoval .... Myslíš tie predné? Citovat
Lukas24 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Na sw sem světla neviděl ... teda alespoň zadní , protože předek by měl být stejný ... ale ani sem je nehledal takže nevím ... časem bych si je možná taky dopřál a když už tak přední i zadní ... jinak k tomu e-shopu - třeba už jim to dodali , je to tak půl roku takže bych je nerad podcenil ,ale to víš špatná zkušenost;) ........ty doplňky sou ale supr! Citovat
Dismay.zs Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 for Antal, myslím ty zadní světla na SW. Ty jsem na netu a nikde jinde v nabídce ještě neviděl. Na kraťase 2O7, jsem zadní světla našel a jsou pěkná, ale bohužel na SW nejsou. Tys něco viděl jo? for Lukas24, u nás na Kladně je takovej malej tuningovej obchod a maj tady taky docela dost věcé, hlavně ty chromový lišty (různý tlošťky) ...:D, a na objednávku by se nechalo taky snad něco objednat, tak uvidím.. Jinak nějakej obchod na doplňky je snad v Hořovicích, to taky není daleko, je to u Berouna. Citovat
Dismay.zs Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Tak jsem našel ještě jeden prototyp 2O7 SW. Citovat
Sobol Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 pěkná..moc pěkná..ta barvička bude vždycky in..škoda jen že je na ní všechno vidět... pročpak je ta mříž vpředu černá...to není premium asi že? nebot by měla tu mříž stříbrnou.. Citovat
antal Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Aáááá dalšia 207ma to ma teší.Vytam ta tu:papa Citovat
antal Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Sobol:podla mna to je premium...zo začiatku mali čiernu mriežku až neskor im to pridali.Inak chcelo by to tu striebornu:myslim Citovat
Boso Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 je to verzia sport, mala by byt niekde medzi trendy a gt z nadst. vybavy tam mame panoramaticku strechu, dvojzonovu digi klimu, vyhrievane sedacky, kozeny volant, teraz je na zimnych elektronoch, letne su orig. Peugeot ale lahodka je motor a najma ten krutak, v lete sme za tym tahali po tatrach takmer tonovy karavan a absolutne ziadny problem a preco mriezka nie je strieborna neviem, asi to bude tym co hovori antal, tato mala ma uz dva roky ale len teraz som nasiel vasu stranku. [upravil dne 13/2/09 Boso] Citovat
Boso Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 A dakujem vam pekne za privitanie. Este k raydowe fotkam, ta modra sa mi paci lepsie - ja som na tmavsie farby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.